el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άρης – Λαμία: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/12/2023

Σημαντικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία (17:00) για την 15η αγωνιστική της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από δύσκολη νίκη επί του ΟΦΗ με 1-0, όμως, σε γενικές γραμμές, παρουσιάζουν εξαιρετική εικόνα το τελευταίο διάστημα, με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς. Έτσι, η παρουσία τους στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας είναι πλέον δεδομένη και οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο.

Στην άλλη μεριά, η Λαμία δεν έχει κερδίσει στα τελευταία έξι παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και ψάχνει ένα μικρό restart, ώστε να επανέλθει στην εκπληκτική εικόνα των πρώτων αγωνιστικών.

Για το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Συνεχίζεται η δράση στη Super League!


Άρης – Λαμία: Παρουσίαση, Ανάλυση 20/12/2023

Άρης και Λαμία ανοίγουν το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League, που είναι και η τελευταία για το 2023. Οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για ένα σημαντικό και δύσκολο ματς ξεκινώντας από διαφορετική αφετηρία.

Με εξαίρεση την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (1-0), ο Άρης (23β.) βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και έχει καταφέρει να εδραιώσει την παρουσία του στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η έλευση του Άκη Μάντζιου βελτίωσε αισθητά την εικόνα της ομάδας και είναι χαρακτηριστικό πως ο Άρης κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια του χωρίς καν να δεχτεί γκολ (2-0 το Βόλο και τον Παναθηναϊκό, 1-0 τον ΟΦΗ).

Με νέο τρίποντο, οι Θεσσαλονικείς θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα από τους διώκτες τους και θα «κλειδώσουν» ουσιαστικά την 5η θέση, με διάθεση να κοιτάξουν λίγο πιο ψηλά και να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλα δείχνουν πως ο Μάντζιος θα εμπιστευτεί την ενδεκάδα του αγώνα με τον ΟΦΗ και φαβορί για φανέλα βασικού είναι οι Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Βερστράτε, Νταρίντα, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν και Μενέντες.

Στην άλλη μεριά, η Λαμία βρίσκεται σε κακό αγωνιστικό φεγγάρι μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη Super League. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου (7η με 16 βαθμούς) αγνοεί τη νίκη από τις 29 Οκτωβρίου και από το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης μετρώντας πέντε ήττες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Λαμία βρίσκεται σε καλό μονοπάτι σε ό,τι αφορά τον βασικό στόχο της παραμονής, ωστόσο θέλει να επανέλθει στα στάνταρ που εμφάνισε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Βόκολος αναμένεται να εμπιστευτεί τον βασικό του κορμό και όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσουν οι Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα, Τόσιτς, Σλίβκα, Τσιλούλης και Καρλίτος.


Άρης – Λαμία: Προγνωστικά 20/12/2023

Η Λαμία επιθυμεί να «σβήσει» τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων 40 ημερών, ενώ είναι σίγουρα μία καλοδουλεμένη και σκληροτράχηλη ομάδα. Όμως, ο Άρης του τελευταίου διαστήματος, με την εξαιρετική αμυντική λειτουργία, το μεγάλο επίπεδο συγκέντρωσης και την ποιότητα στην επίθεση, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Για την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet. 

ΝΙΚΗ ΑΡΗ ΚΑΙ UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Η Λαμία θα παλέψει και διαθέτει μία καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες σε όλες τις γραμμές. Σίγουρα μπορεί να δυσκολέψει τον Άρη, που από τη μεριά του θα προσπαθήσει να ελέγξει το τέμπο του αγώνα. Το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει και η λογική λέει πως οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν στις λεπτομέρειες, με αρκετό κόπο και ιδρώτα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Λαμία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης – Λαμία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 20/12/2023

Με την συνταγή των προηγούμενων αναμετρήσεων και οι δύο ομάδες. Ο Βερστράτε αναμένεται να βρει θέση βασικού για τον Άρη, ενώ η Λαμία θα παραταχθεί με τους ίδιους έντεκα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στο Βόλο, αφού ο Βόκολος έχει… εστιάσει σε έναν συγκεκριμένο βασικό κορμό.

Άρης (4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια – Βερστράτε, Νταρίντα – Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο, Μενέντες – Μορόν

Λαμία (4-2-3-1): Κοσέλεφ – Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ – Τζανδάρης, Σαντάνα – Τόσιτς, Σλίβκα, Τσιλούλης – Καρλίτος

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ