el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Άρης – ΟΦΗ: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/12/2023

Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ (15:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 14η αγωνιστική της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα έχουν σίγουρα ως οδηγό την πρόσφατη νίκη επί του Παναθηναϊκού (2-0), με σκοπό να ανέβουν ακόμα περισσότερο βαθμολογικά (20β.) και να εδραιώσουν τη θέση τους στην πρώτη πεντάδα της Super League.

Στην άλλη μεριά, ο ανανεωμένος ΟΦΗ (15β.) που έδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Πέπε Μελ, ψάχνει ένα μεγάλο τρίποντο, που θα δώσει ψυχολογικό boost και θα «σβήσει» ένα κακό αγωνιστικό διάστημα με αρκετές ήττες και εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με σκαμπανεβάσματα.

Για το ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Συνεχίζεται η δράση στη Super League!


Άρης – ΟΦΗ: Παρουσίαση, Ανάλυση 17/12/2023

Μετά από αναβολή μίας εβδομάδας, η Super League επιστρέφει και το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό, σε όλα τα επίπεδα. Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ (15:00) και οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη, τόσο για αγωνιστικό όφελος, όσο και για το ψυχολογικό τους κομμάτι.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ηττήθηκε από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (1-0), όμως σε γενικές γραμμές παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο, όπως φυσικά συνέβη και στις νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό (2-0) και Βόλο (2-0). Ο Άρης έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό στο αμυντικό κομμάτι, ενώ η παρουσία του Λορέν Μορόν, που έχει ήδη σκοράρει εφτά φορές στο πρωτάθλημα, αποτελεί σημείο αναφοράς στην επίθεση.

Η αναμέτρηση θα συνοδευτεί με ένα νέο ξεκίνημα για τον ΟΦΗ: Μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ο Βλάντας Νταμπράουσκας αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και οι Κρητικοί αποφάσισαν αν δώσουν τα κλειδιά στον Πέμε Μελ. Ο έμπειρος Ισπανός προπονητής πέρασε στο παρελθόν – μεταξύ άλλων – από την Μπέτις, την Γουέστ Μπρομ, τη Μάλαγα και όλα δείχνουν πως θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΟΦΗ σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 3-1 την Κηφισιά στο Κύπελλο, όμως νωρίτερα έμειναν μακριά από τη νίκη για έξι συνεχόμενα ματς, στα οποία μέτρησαν τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Το θετικό για τον Μελ είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα εκτός του τιμωρημένου Μεγιάδο και μένει να φανεί αν θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές για να βελτιώσει την συνολική εικόνα του ΟΦΗ. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ανδρέα Καρώ, που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Στη μεριά των γηπεδούχων, ο Μάντζιος δεν υπολογίζει στους Φεράρι, Ματαρίτα, Πάβιτσιτς, Παναγίδη και Γκαρθία, που παραμένουν στα «πιτς» λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός προπονήσεων είναι και ο Γιώργος Δεληζήσης λόγω ίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περσινή νίκη του ΟΦΗ (3-2) ήταν η πρώτη των Κρητικών μετά από δέκα παιχνίδια κόντρα στον Άρη. Σε αυτό το διάστημα, οι Θεσσαλονικείς μέτρησαν εφτά νίκες και τρία ματς έληξαν ισόπαλα.


Άρης – ΟΦΗ: Προγνωστικά 17/12/2023

Ματς με φαβορί και… ερωτηματικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και είναι «δυνατός» στην έδρα του, όμως η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ίσως αλλάξει την εικόνα στους φιλοξενούμενους.

Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι αναμένεται συναρπαστικό και συνοδεύεται με μεγάλη βαθμολογικά σημασία και για τις δύο ομάδες.

Για την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet. 

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

Παρά την εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Άρη στα τελευταία ματς, ο ΟΦΗ μπορεί να βρει – τουλάχιστον – ένα γκολ με βάση την ποιότητα στην μεσοεπιθετική τους γραμμή και λόγω της ανάγκης για καλή αγωνιστική παρουσία μετά την έλευση του νέου προπονητή.

ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες θα θελήσουν να αποφύγουν τα ρίσκα, τουλάχιστον στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης. Το τέμπο ίσως μείνει χαμηλά και αυτό βοηθά πάντα στο «μηδέν».

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – ΟΦΗ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης – ΟΦΗ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 17/12/2023

Αρκετές απουσίες για τον Άρη, αφού ο ο Μάντζιος δεν υπολογίζει στους Φεράρι, Ματαρίτα, Πάβιτσιτς, Παναγίδη, Γκαρθία και Δεληζήση λόγω τραυματισμών. Τη θέση του νεαρού Έλληνα στην ενδεκάδα θα πάρει ο Μενέντες, ενώ σίγουρη είναι και η επιστροφή του Βερστράτε στα χαφ. Από εκεί και πέρα, η… συνταγή δεν αλλάζει και η ενδεκάδα θα είναι σχεδόν ίδια με τα προηγούμενα ματς.

Ερωτηματικό η ενδεκάδα για τον ΟΦΗ, όμως όλα δείχνουν πως ο Πέπε Μελ δεν θα προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μεγιάδο, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ανδρέα Καρώ, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Αντίθετα, στην 20αδα των Κρητικών βρίσκονται οι Μοσκέρα και Μπάκιτς.

Άρης (4-3-3): Κουέστα – Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο – Ζουλ, Νταρίντα, Βερστράτε – Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Μενέντες

ΟΦΗ (5-3-2): Μπάουμαν – Αμπάντα, Θοράρινσον, Πασαλίδης, Βούρος, Λάρσον – Γκαγιέγος, Τοράλ, Νέιρα – Ριέρα, Φελίπε

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ