el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/12/2022

Η στιγμή της επιστροφής έφτασε για την Άρσεναλ που θέλει να μπει δυναμικά στο δεύτερο μισό της σεζόν και να συνεχίσει την προσπάθειά της για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην πρώτη «στροφή» της Premier League μετά τη διακοπή του Μουντιάλ οι «κανονιέρηδες» ξεκινούν με λονδρέζικο ντέρμπι, αφού υποδέχονται (Δευτέρα, 22.00) τη Γουέστ Χαμ.

Τα «σφυριά» πηγαίνουν στο «Emirates» με στόχο το restart. Βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία της Premier League, απειλούνται με υποβιβασμού και φυσικά χρειάζονται αντίδραση και βαθμούς.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της Άρσεναλ απέναντι στη Γουέστ Χαμ για την 17η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!


Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/12/2022

Επιστροφή στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης της φετινής Premier League για την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» ύστερα από το εξαιρετικό πρώτο μισό της σεζόν θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό ώστε τουλάχιστον να διατηρήσουν το προβάδισμά τους στη βαθμολογία. Έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους με επτά ματς χωρίς ήττα και τρία σερί «τρίποντα» κόντρα σε Νότιγχαμ (5-0), Τσέλσι (0-1) και Γουλβς (0-2) χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ.

arsenal westham2 novibet

Η ομάδα του Αρτέτα έχει δύσκολο πρόγραμμα στις γιορτές. Ξεκινάει με το εντός έδρας ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στη συνέχεια έχει ύπουλη έξοδο στην έδρα της επικίνδυνης φέτος Μπράιτον και ουσιαστικά κλείνει τον πρώτο κύκλο με ματς στο «Emirates» κόντρα στην εξαιρετική Νιούκαστλ. Αμέσως μετά την περιμένει εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι την Τότεναμ. Έτσι, μέχρι και το ματς απέναντι στους «spurs» οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να έχουν απώλειες και για να τα καταφέρουν θα στηριχτούν στην σταθερότητα που μέχρι στιγμής δείχνει να κάνει τη διαφορά στη φετινή κούρσα του τίτλου.

arsenal westham3 novibet

Για τη Γουέστ Χαμ με την επιστροφή στη δράση ξεκινάει και μία σειρά «τελικών». Ο τρόπος που έφτασε η ομάδα στη διακοπή δεν της αφήνει περιθώρια για τη συνέχεια. Τα «σφυριά» έκλεισαν με τέσσερις ήττες και μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς. Κι αν αυτές απέναντι σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρίθηκαν φυσιολογικές, οι δύο τελευταίες απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Λέστερ έκαναν μεγάλη ζημιά και στη βαθμολογία και στην ψυχολογία της ομάδας.

arsenal westham4 novibet

Αυτό φάνηκε και στις μέρες που κύλησαν μέχρι την επανέναρξη. Το διάστημα της διακοπής συνοδεύτηκε με γκρίνια και συνεχείς συζητήσεις που φέρνουν τον Ντέιβιντ Μόγες στην πόρτα της εξόδου. Όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, οι σχέσεις του Σκωτσέζου με τη διοίκηση της ομάδας έχει φτάσει στο χειρότερό της σημείο από τη στιγμή που ανέλαβε. Βέβαια, παρότι υπάρχει χρόνος για να γίνει μια ομαλή αλλαγή αυτό δεν συνέβη και τόσο ο Μόγες όσο και οι παίκτες του πορεύονται με το κλίμα αβεβαιότητας να κυριαρχεί.

Το επόμενο διάστημα σίγουρα θα είναι καθοριστικό. Ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια, καθώς μετά το ντέρμπι με την Άρσεναλ, η Γουέστ Χαμ έχει μπροστά της αναμετρήσεις με τις Μπρέντφορντ, Λιντς και Γουλβς, που βάσει της τροπής που έχει πάρει η κατάσταση όλες δείχνουν «must win».

arsenal westham5 novibet

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ: Στατιστικά & Προϊστορία 26/12/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 116 φορές με την Άρσεναλ να έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι με 62 επικρατήσεις, έναντι 23 της Γουέστ Χαμ, ενώ 13 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Η τελευταία νίκη της Γουέστ Χαμ ήταν το 2019. Από τότε η Άρσεναλ μετράει 5 νίκες (5-1-0).
  • Τρεις σερί νίκες μετράει η Άρσεναλ στην Premier League. Τρεις διαδοχικές ήττες έχει η Γουέστ Χαμ.
  • Το 6/6 έχει φέτος στο «Emirates» για το πρωτάθλημα η ομάδα του Αρτέτα.
  • Το Over 2.5 Γκολ επιβεβαιώθηκε σε όλα τα φετινά εντός έδρας της Άρσεναλ στην Premier League.
  • H Γουέστ Χαμ μόνο σε ένα ματς δεν έχει δεχτεί γκολ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.
  • Μακριά απ’ το γήπεδό τους στην Premier League τα «σφυριά» έχουν απολογισμό (1-1-5).
  • Από τις τέσσερις εκτός έδρας ήττες της Γουέστ Χαμ, στις τέσσερις έχει επιβεβαιωθεί το Ακριβές Σκορ 1-0.

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά 26/12/2022

Η Άρσεναλ θέλει να δείξει πως δεν επηρεάστηκε και να ξεκινήσει με μία νίκη που θα τη βοηθήσει μέχρι να βρει ρυθμό σε πρώτη φάση να… σπάσει τον πάγο. Είναι θετικό που ανοίγει το πρόγραμμά της με εντός έδρας ματς. Στο «Emirates» είναι πολύ αποτελεσματική, πιέζει τον αντίπαλο και τον οδηγεί στο εύκολο λάθος με το έντονο πρέσινγκ της.

Η Γουέστ Χαμ με την εικόνα που είχαμε στο πρώτο μισό της σεζόν δεν δείχνει ικανή να αντέξει σε τόσο έντονη πίεση. Για αυτό δεν αποκλείεται να ρισκάρει λίγο περισσότερο και ο Μόγες να παίξει πιο ψηλά με στόχο να χτυπήσει στην έλλειψη ρυθμού των γηπεδούχων. Άλλωστε η ομάδα του αγωνίζεται κόντρα στα προγνωστικά, συνεπώς η πίεση είναι από την απέναντι πλευρά…

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ GOAL/GOAL ΣΤΟ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo ΑΕΚ – Λαμία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

arsenal westham6 novibet


Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 26/12/2022

Το μεγάλο πλήγμα για τον Αρτέτα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ ήταν ο τραυματισμός του Γκάμπριελ Ζέσους, που χρειάστηκε χειρουργείο στο γόνατο και μένει εκτός για σχεδόν τρεις μήνες. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τομιγιάσου, ενώ ο Ζιντσένκο κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλάες, Τέρνι- Παρτέι, Τσάκα, Έντεγκαρντ – Σάκα, Μαρτινέλι, Ενκετιά

arsenal westham7 novibet

Γουέστ Χαμ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 26/12/2022

To σημαντικό νέο έχει να κάνει με τους μουντιαλικούς, καθώς ο Μόγες θα έχει στη διάθεσή του όπως όλα δείχνουν τους Πακετά, Ράις και Αρεολά. Σημαντική και η έγκαιρη επιστροφή του Αγκέρντ, καθώς ο Ζόουμα δεν είναι έτοιμος και ο Μαροκινός θα πάρει τη θέση του δίπλα στον Ντόουσον στο κέντρο της άμυνας.

Αμφίβολος ο Σκαμάκα, που τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Φούλαμ. Λόγω ενοχλήσεων σε εκείνο το ματς απουσίαζε και ο Αντόνιο και υπάρχουν ερωτηματικά για τη θέση του βασικού φορ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι – Κρέσγουελ, Αγκέρντ, Ντόουσον, Κέρερ – Σούτσεκ, Ράις – Μπενραχμά, Πακετά, Μπόουεν – Σκαμάκα

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ