el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Άρσεναλ – Γουλβς: Προγνωστικά, Ανάλυση 02/12/2023

Μετά από ένα εντυπωσιακό βράδυ στο Champions League, η Άρσεναλ επιστρέφει σε ρυθμούς Premier League αντιμετωπίζοντας στην έδρα της την Γουλβς (17:00).

Οι πρωτοπόροι της Premier League θέλουν να διατηρήσουν το μικρό προβάδισμα από την 2η Μάντσεστερ Σίτι και να δώσουν συνέχεια στο εξαιρετικό σερί που έχουν «χτίσει» το τελευταίο διάστημα, εντός και εκτός συνόρων. Σε ό,τι αφορά τη Γουλβς, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν την 2η νίκη τους στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους και θέλουν να αντιδράσουν μετά την ήττα από τη Φούλαμ (3-2), που διαμορφώθηκε με γκολ στο 94ο λεπτό.

Σε κάθε περίπτωση, η Άρσεναλ ξεκινά ως μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση, όμως η Γουλβς έχει την ικανότητα να απειλήσει, κάτι που φάνηκε και στις πρόσφατες νίκες επί της Τότεναμ (2-1) και επί της Μάντσεστερ Σίτι (2-1).

Για το παιχνίδι της 14η αγωνιστικής της Premier League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Δεν σταματά η δράση στην Premier League!


Άρσεναλ – Γουλβς: Παρουσίαση, Ανάλυση 02/12/2023

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έδωσε μία εξαιρετική παράσταση στην 5η αγωνιστική του Champions League. Η Άρσεναλ υποδέχτηκε τη Λανς και την διέλυσε με 6-0, έχοντας παράλληλα έξι διαφορετικούς σκόρερ (Χάβερτζ, Ζεσούς, Σάκα, Μαρτινέλι, Όντεγκααρντ, Ζορζίνιο). Έτσι, οι Λονδρέζοι εξασφάλισαν την πρωτιά στον όμιλό τους και τώρα επιστρέφουν σε ρυθμούς Premier League για να διατηρήσουν και εκεί την θέση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Άρσεναλ, που βρίσκεται στο +1 από την Μάντσεστερ Σίτι με 30 βαθμούς, υποδέχεται την επικίνδυνη Γουλβς (17:00) για την 14η αγωνιστική της Premier League. Οι πρωτοπόροι της Premier League «τρέχουν» σερί τεσσάρων νικών σε όλες τις διοργανώσεις και φυσικά θέλουν να το διευρύνουν, ενώ είναι δεδομένο πως θέλουν να… αποφύγουν ένα θρίλερ όπως στον αγώνα με την Μπρέντφορντ, όπου χρειάστηκαν ένα γκολ του Κάι Χάβερτζ στο 89ο λεπτό για να φτάσουν στο τρίποντο.

Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές από το τεχνικό επιτελείο, με τους Έντι Ενκέτια, Μπεν Γουάιτ, Άαρον Ράμσντειλ και Λεάντρο Τροσάρ να διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα. Παραμένουν εκτός δράσης οι Τόμας Παρτέι, Έμιλ Σμιθ-Ρόου και Φάμπιο Βιέιρα, όπως φυσικά και ο Ζουριέν Τίμπερ από την αρχή της σεζόν.

Στην άλλη μεριά, η Γουλβς βρίσκεται σε κακό αγωνιστικό φεγγάρι, μετρώντας μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στην Premier League. Πριν λίγες μέρες, η ομάδα του Γκάρι Ο’Νιλ ηττήθηκε από την Φούλαμ με 3-2, όμως ήταν αρκετά άτυχη, αφού δέχτηκε γκολ στο 94ο λεπτό. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Γουλβς έμεινε στους 15 βαθμούς, ωστόσο έχει ήδη «χτίσει» διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και από την 18η (5β.) Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν ξανά τις πολύτιμες υπηρεσίες του Πέδρο Νέτο, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Το σύστημα με τρεις στόπερ αποδίδει και έτσι θα δούμε ξανά τη Γουλβς με 3-4-2-1, που στην άμυνα μετατρέπεται σε ένα «σφιχτό» 3-6-1.


Άρσεναλ – Γουλβς: Προγνωστικά 02/12/2023

Ξεκάθαρο και ισχυρό φαβορί η Άρσεναλ. Η Γουλβς γενικά παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στις ομάδες από το ανώτερο επίπεδο, όμως οι γηπεδούχοι είναι αρκετά σοβαροί και, το κυριότερο, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι έχουν την ικανότητα να βρουν χώρους και να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Για το ματς στο Λονδίνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Η Άρσεναλ έχει σίγουρα το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της, αλλά η Γουλβς είναι μία ομάδα που σκοράρει αρκετά και που μπορεί να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΚΑΙ ΧΑΒΕΡΤΖ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Γερμανός δείχνει πως βρίσκει τον εαυτό του μετά τη μεγάλη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού και στα τελευταία ματς πρωταγωνιστεί με γκολ και εξαιρετικές εμφανίσεις. Παίζοντας πίσω από το «9», ο Χάβερτζ μπορεί να απειλήσει ξανά και να παίξει σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Γουλβς έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρσεναλ – Γουλβς: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/12/2023

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Αρτέτα, που δεν υπολογίζει στους Παρτέι, Φάμπιο, Σμιθ – Ρόου και Τίμπερ. Δεν αποκλείεται να γίνει rotation από τη μεριά του Ισπανού τεχνικού, με τους Ενκέτια, Ράμσντειλ, Γουάιτ και Τροσάρ να είναι έτοιμοι να πάρουν φανέλα βασικού.

Ο Νέτο είναι η μοναδική – άλλα ιδιαίτερα σημαντική – απουσία για την Γουλβς, που θα παίξει ξανά με τρία στόπερ και έναν φορ.

Άρσεναλ (4-2-3-1): Ράμσντειλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Ράις, Όντεγκααρντ – Σάκα, Χάβερτζ, Τροσάρ – Ενκέτια

Γουλβς (3-4-2-1): Σα – Μπουένο, Κίλμαν, Τότι – Σεμέδο, Λεμινά, Γκόμες, Νούρι – Σαράμπια, Κούνια – Χουάνγκ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ