el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/11/2022

Με πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Τρίπολη ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League. Η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα (20.30) και θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα στη μάχη του τίτλου, ενώ οι Αρκάδες να βρουν άμεσα βαθμούς και να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά.

Η ψυχολογία της ΑΕΚ είναι στα ύψη. Η νίκη στο πρώτο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, η εικόνα απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά και η προσπάθειά της στη μάχη του τίτλου γεμίζουν με αισιοδοξία την επόμενη μέρα. Θέλει να πάρει την έβδομη νίκη της στο πρωτάθλημα προκειμένου να εκμεταλλευτεί και τις απώλειες που θα προκύψουν από το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Το έργο στην έδρα του Αστέρα παραδοσιακά δεν είναι εύκολο για την «Ένωση», πόσω μάλλον τώρα που οι Αρκάδες «καίγονται» για βαθμούς ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στo Super League!

 


Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/11/2022

Άμεσα αντίδραση ψάχνουν στον Αστέρα Τρίπολης. Η ήττα με ανατροπή στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) την περασμένη Δευτέρα «πόνεσε» την ομάδα για δύο λόγους. Πρώτον γιατί βάσει της εικόνας του παιχνιδιού οι Αρκάδες θα μπορούσαν να το είχαν «καθαρίσει» μετά το γκολ του Ρέγκις στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47΄). Δεύτερον γιατί με τα γκολ των Μπαλάν (63’) και Φοφανά (76’) η ομάδα έμεινα στους 9 βαθμούς.

asteras aek6 novibet

Έτσι τη στιγμή που η προσπάθεια της αλλαγής του αγωνιστικού στυλ με τον Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη είναι έντονο και το άγχος. Στη βαθμολογία της Super League οι Αρκάδες νιώθουν πίεση, αφού στην παρούσα φάση όχι μόνο δεν διεκδικούν μία θέση στα πλέι-οφ, αλλά κινδυνεύουν να μπλέξουν και στα σενάρια του υποβιβασμού.

Όπως και στα ματς απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Άρη, η διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε πως και στο ματς με την ΑΕΚ δικαίωμα εισόδου στο «Θ. Κολοκοτρώνης» θα έχουν μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά. Η ίδια πολιτική θα διατηρηθεί και στα ματς που θα ακολουθήσουν με τις επισκέψεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

asteras aek4 novibet

Η ΑΕΚ συνεχίζει με την ψυχολογία στα ύψη και το ματς στην Τρίπολη έχει κομβικό χαρακτήρα για την πορεία της στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική με ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έφτασε τις έξι διαδοχικές νίκες στη Super League και επτά σε όλες τις διοργανώσεις «πνίγοντας» με σκορ 2-0 τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια για ακόμη μία φορά με όπλο την ένταση και το ασφυκτικό πρέσινγκ οι «κιτρινόμαυροι» έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλο, που τελικά λύγισε. Και τα δύο γκολ της «Ένωσης» ήταν καρποί της φιλοσοφίας του Αργεντινού. Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό και στο 61ο λεπτό ο Γκατσίνοβιτς «σφράγισε» το τρίποντο.

Η αγωνιστική έχει τεράστιο ενδιαφέρον για την ΑΕΚ. Παραμένει στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ διατηρήθηκε στο +4 από τον Ολυμπιακό. Οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι μία ώρα νωρίτερα την Κυριακή (19.30) στη «Λεωφόρο» και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επωφεληθούν από τις απώλειες που θα προκύψουν.

asteras aek5 novibet

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 06/11/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 30 φορές. Η ΑΕΚ μετράει 16 νίκες, επτά ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή, ενώ 7 επικρατήσεις μετράει και ο Αστέρας.
  • Το Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί στις 5/6 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Στο ίδιο διάστημα αγώνων η ΑΕΚ είναι αήττητη μετρώντας τρεις νίκες (3-3-0). Η τελευταία νίκη του Αστέρα ήταν τον Νοέμβριο του 2017 στην Τρίπολη.
  • Μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς μετράει ο Αστέρας (1-2-2).
  • To Under 2.5 Γκολ έχει επιβεβαιωθεί σε όλα τα ματς (4/4) φέτος στο «Θ. Κολοκοτρώνης».
  • Επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και έξι στο πρωτάθλημα μετράει η ΑΕΚ.
  • Η «Ένωση» στα πέντε τελευταία της ματς έχει συνδυάσει τις νίκες της με Under 2.5 Γκολ και No Goal, αφού έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
  • Τρεις σερί εκτός έδρας νίκες μετράει η ομάδα του Αλμέιδα με Ακριβές Σκορ 0-2
  • Πρώτος σκόρερ στη Super League για την ΑΕΚ είναι ο Λιβάι Γκαρσία που έφτασε τα 6 γκολ.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Προγνωστικά 06/11/2022

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες από το ντέρμπι «αιωνίων». Εντός έδρας ο ρυθμός της είναι καταιγιστικός αλλά ακόμη και μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκει τον τρόπο να είναι αποτελεσματική το τελευταίο διάστημα. Ο Αστέρας κόντρα στο προγνωστικά θα προσπαθήσει να βάλει «μπλόκο» στους «κιτρινόμαυρους» ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως ακόμη ο Μεταξάς δεν βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται πλήρως στο πλάνο του.

ΤΟ 2 & UNDER 3.5 ΣΤΟ 2.38 ΣΤΗ NOVIBET

Με το ματς να είναι βαθμολογικά εξαιρετικά κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και την κακοκαιρία, που θα επηρεάσει σημαντικά την περιοχή την ημέρα του αγώνα, το ματς ενδέχεται να γίνει αρκετά σκληρό. Άλλωστε και οι δύο ομάδες έχουν δείξει πως μπορού να ανταποκριθούν και σε αυτή τη συνθήκη, ενώ ο διαιτητής Φωτιάς βγάζει συχνά το μπλοκάκι του για να σημειώσει ονόματα…

ΤΟ OVER 4.5 ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.99 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

asteras aek3 novibet


Αστέρας Τρίπολης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/11/2022

Τα πλάνα του Ηρακλή Μεταξά για το ματς κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τις επιστροφές των τραυματιών. Εκτός παραμένουν σίγουρα οι Βαλιέντε, Γκαρθία, Μπερτόγλιο, αλλά και ο τιμωρημένος Γκαρντάφσκι. Επιστρέφουν στη διάθεση του προπονητή τους οι Μπαράλες και Καρμόνα, ενώ αγωνία υπάρχει σχετικά με τη συμμετοχή των Τιλίκα και Μπαρτόλο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Τσιφτσής – Ντομίνκγεθ – Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Στάνκο, Μουνάφο, Ρέγκις, Σίτο – Ριέρα, Μπαράλες

asteras aek2 novibet

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/11/2022

Το ζήτημα για τον Αργεντινό τεχνικό ενόψει Τρίπολης έχει να κάνει με τα προβλήματα απουσιών που έχουν μαζευτεί σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν. Ο Ντομαγκόι Βίντα υπέστη θλάση και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας στην έδρα του Ολυμπιακού.

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των Τσούμπερ και Φαν Βέερτ, ενώ αμφίβολοι για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι οι Αραούχο και Μουκουντί. Ο πρώτος νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο δεύτερος ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Αν δεν τα καταφέρει ο Αργεντινός, τη θέση του στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Άμραμπατ και Μάνταλος. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Καμερουνέζος, ο Τζαβέλλας θα αγωνιστεί ως παρτενέρ του Μήτογλου στα στόπερ.

Τέλος, δεν αποκλείται να γίνουν εκπλήξεις στην ενδεκάδα ανάλογα με την κακοκαιρία. Για παράδειγμα ένα σενάριο είναι να αγωνιστεί ο Γιόνσον δίπλα στον Σιμάνσκι σε ένα σχήμα έτοιμο για πιο σκληρό παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-2-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Πινέδα – Ελίασον, Γκατσίνοβιτς – Αραούχο, Γκαρσία

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ