el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ατλέτικο Μαδρίτης – Έλτσε: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 29/12/2022

Μετά τη χειμερινή διακοπή για το Μουντιάλ επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της LaLiga. Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Έλτσε στο «Wanda Metropolitano» το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δύο ομάδες, παρότι έχουν διαφορετικούς στόχους, διψούν για τους βαθμούς της νίκη. Οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν στην επανεκκίνηση να πατήσουν «γκάζι» για να μπουν στην 4αδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Ελτσε ψάχνει εναγωνίως πόντους σωτηρίας.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ατλέτικο απέναντι στην Έλτσε γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη LaLiga!


Ατλέτικο Μαδρίτης – Έλτσε: Ανάλυση & Παρουσίαση 29/12/2022

Η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ελτσε έχει ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα τα «όπλα».

Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να βάλει τέλος στις μέτριες εμφανίσεις και να ξεκινήσει αντεπίθεση με στόχο να εδραιωθεί στην τετράδα που οδηγεί στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριν την διακοπή για το Μουντιάλ οι «ροχιμπλάνκος» παρουσίασαν απογοητευτική εικόνα στα εντός έδρας ματς και οι μόλις 2 νίκες σε 6 παιχνίδια (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Στο μεταγραφικό παζάρι που είναι σε εξέλιξη διαδραματίζεται μεγάλη μάχη για αρκετούς παίκτες της Ατλέτικο. Στο στόχαστρο κορυφαίων ομάδων βρίσκεται ο Ζοάο Φέλιξ και υπάρχει έντονή φημολογία ότι η Τσέλσι επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει τον 23χρονο Πορτογάλο επιθετικό.

Παράλληλα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Μπάγερν ανήκουν στις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ζοάο Φέλιξ, ενώ δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ισπανία αποκάλυψαν ότι και για τους Καράσκο και Ντε Πολ ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες της Premier League.

Για την περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ αρκετοί στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο 23χρονος Πορτογάλος επιθυμεί να φύγει άμεσα ακόμα και δανεικός επειδή οι σχέσεις τους με τον Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είναι κάλες!

Ωστόσο, ήδη η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε τον Κούνια, ο οποίος μετακόμισε τη Γουλβς.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε την περασμένη βδομάδα επικράτησαν με 1-3 της Αρεντέιρο σε ματς για τη 2η φάση του Κυπέλλου με τους Μπάριος και Καράσκο (2 γκολ) να βρίσκουν δίχτυα. Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι της Ατλέτικο μετά το Μουντιάλ και η εικόνα ήταν ενθαρρυντική στο πρώτο ημίχρονο.

Η Ελτσε έχει δύσκολη αποστολή στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και ψάχνει τον τρόπο να αναγεννηθεί. Η διοίκηση στις 17 Νοεμβρίου έδωσε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Πάμπλο Ματσίν, ο οποίος έγινε ο τρίτος προπονητής που κάθεται στο τιμόνι της ομάδα τη φετινή σεζόν.

Ο 47χρονος θα πέσει στα βαθιά και η πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα είναι σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που γνωρίζει ότι είναι πανίσχυρη.

Ο στόχος της παραμονής μοιάζει βουνό, αφού η Έλτσε σε 14 παιχνίδια στο πρωτάθλημα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη και μετράει 4 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Ωστόσο, το πρώτο δείγμα μετά τη χειμερινή διακοπή για το Μουντιάλ ήταν θετικό, αφού η Ελτσε επικράτησε 0-3 της Γκουανταλαχάρα και πήρε το εισιτήριο για την 3η φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.


Ατλέτικο Μαδρίτης – Έλτσε: Στατιστικά & Προϊστορία 29/12/2022

  • Τα φετινά νούμερα της Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα «Wanda Metropolitano» με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και 9-8 γκολ είναι απογοητευτικά. Γι’ αυτό το λόγο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς (7-3-4) και απέχει 13 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.
  • Αρνητικό ρεκόρ για την Ελτσε, η οποία σε 14 αγωνιστικές στη LaLiga έχει συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς και παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-10). Η ουραγός της βαθμολογίας γνωρίζει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, αφού οι 8 βαθμοί από την 17η θέση σωτηρίας δεν είναι απαγορευτικοί. Μακριά από το «σπίτι» της η Ελτσε μετράει φέτος 0-2-5 και 6-18 γκολ.
  • H προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδα είναι ξεκάθαρα υπέρ της Ατλέτικο. Συγκεκριμένα οι «ροχιμπλάνκος» από το 2013 μετρούν 8 νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος και δεν έχουν «σκοντάψει» ποτέ με την Ελτσε είτε παίζουν εντός είτε εκτός έδρας. Πέρυσι η Ατλέτικο επικράτησε δύσκολα με 1-0 στη Μαδρίτη και το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ανχελ Κορέα.
  • 6 Over και 8 Under είναι ο απολογισμός της Ατλέτικο σε 14 αγωνιστικές στη LaLiga. Το αντίστοιχο νούμερο για την Ελτσε είναι 10 Over και 4 Under.
  • 600 παιχνίδια στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης συμπλήρωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στο ματς Κυπέλλου με την Αρεντέιρο.
  • Οι δύο νίκες που έχει πανηγυρίσει φέτος η Ατλέτικο μέσα στην έδρας της έχουν έρθει από ημίχρονο.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στη LaLiga.


Ατλέτικο Μαδρίτης – Έλτσε: Προγνωστικά 29/12/2022

Η Ατλέτικο λόγω έδρας και ποιότητας είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως η Ελτσε ψάχνει τον τρόπο να ξεκινήσει αντεπίθεση με στόχο να καλύψει το βαθμολογικό μειονέκτημα για τη σωτηρία της. Για τους παραπάνω λόγους επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα στο ματς της 14ης αγωνιστικής στη LaLiga.

Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι σε όλα τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος η Ατλετικο έχει δεχθεί γκολ. Η Ελτσε θα παίξει με αντεπιθέσεις και μπορεί να παραβιάσει την εστία των «ροχιμπλάνκος»

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

Αναλύσαμε τους λόγους που οι δύο ομάδες διψούν για τη νίκη. Δεν περιμένουμε «περίπατο» της Ατλέτικο και επιλέγουμε fun bet…

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 9.30 ΣΤΗ NOVIBET

Οι επιλογές στο Combo Bets είναι δελεαστικές και αξίζει να συνδυάσουμε τη

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Ατλέτικο – Έλτσε έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/12/2022

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, έχει στη διάθεσή του και τους περισσότερους Μουντιαλικούς παίκτες. Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί η συμμετοχή του Ροντρίγκο Ντε Πολ. Ο Γκριεζμάν είναι πανέτοιμος και λογικά θα πλαισιώσει τη γραμμή κρούσης μαζί με τον Μοράτα ή τον Ζοάο Φέλιξ. Για τον τελευταίο φουντώνουν οι φήμες ότι θα φύγει τον Ιανουάριο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ομπλακ – Σάβιτς, Χιμένεθ, Ερμόσο – Βίτσελ, Μπάριο, Καράσκο, Γιορέντε, Λεμάρ – Γκριεζμάν, Μοράτα, Ζοαο Φέλιξ (Μοράτα)

Ελτσε: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/12/2022

Η Ελτσε παραδοσιακά έχει δύσκολη αποστολή στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Ο προπονητής Πάμπλο Ματσίν στο πρώτο του ματς πρωταθλήματος από την ημέρα (17/11) που ανέλαβε την Ελτσε δεν υπολογίζει τους Χοσάν (εξτρέμ), Τζον (στόπερ), Γκούμπουα (χαφ), ενώ αμφίβολος είναι ο Λιρόγια.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μπάντια – Βίγκας, Βερντού, Παλάσιος – Γκούτι, Μασκαρέλ, Κλερκ, Μορέντε – Ρόγκερ, Μίγια, Μπογέ


Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ