el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αυστρία – Γαλλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/06/2022

Στο «Ερνστ Χάπελ» της Βιέννης, Αυστρία και Γαλλία μας έχουν ήδη προϊδεάσει για ένα μεγάλο παιχνίδι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στο κορυφαίο γκρουπ δυναμικότητας στο UEFA Nations League.

H Αυστρία με μια νίκη σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές δείχνει ότι είναι ικανή να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Ο νέος της προπονητής, Ραλφ Ράνγκνικ, έχει φέρει άλλον αέρα στη «βούντερτιμ» κι αυτό φάνηκε από την εικόνα που παρουσίασαν στα δύο πρώτα ματς του γκρουπ οι παίκτες του.

Η Γαλλία είναι η περυσινή κάτοχος του UEFA Nations League, όμως με μόλις έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια δεν έχει κάνει την αναμενόμενη εκκίνηση στη διοργάνωση. Οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν πρέπει να αντιδράσουν, προκειμένου να μπουν γερά στο κόλπο της διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη θέση του ομίλου οδηγεί μαζί με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα τερματίσουν στην κορυφή των υπολοίπων ομίλων από το League A στα ημιτελικά. Εκεί οι 4 ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Δανία υποδέχεται την Κροατία.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το ματς στο UEFA Nations League ανάμεσα σε Αυστρία και Γαλλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το παιχνίδι στη Βιέννη παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στο UEFA Nations League!


Αυστρία – Γαλλία: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/06/2022

Η Αυστρία ξεκίνησε εντυπωσιακά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο UEFA Nations League, αφού στην πρεμιέρα διέλυσε εκτός έδρας την Κροατία με σκορ 0-3. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ. Τη Δευτέρα ήρθε η ήττα από τη Δανία στη Βιέννη σ’ ένα παιχνίδι που οι Αυστριακοί έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν την ανατροπή και στο φινάλε της αναμέτρησης (84’) τιμωρήθηκαν από το άπιαστο σουτ του Λάρσεν.

Μοιραίοι ήταν οι Αρναούτοβιτς, Γκρέγκοριτς με τον πρώτο να αστοχεί μια φορά προ κενής εστίας και τον δεύτερο να χάνει κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η Αυστρία πάνω στο χορτάρι παρουσίασε καλή κυκλοφορία και στηρίχθηκε στον Αλάμπα. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας, όμως έχει αναλάβει αυξημένες αρμοδιότητες από τον Ράνγκνικ και οργανώνει μαεστρικά το παιχνίδι.

Ο προπονητής της Αυστρίας με τη λήξη της αναμέτρησης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, όχι όμως από το αποτέλεσμα.

«Χάσαμε τουλάχιστον 8 κλασικές ευκαιρίες και γι’ αυτό το λόγο θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Δεν βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα και αυτό μας στοίχισε», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Αυστρίας, Ραλφ Ράγκνικ και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Στο θέμα ενέργεια και δύναμης δεν έχω κανένα παράπονο, οι παίκτες τα έδωσαν όλα, όμως δεν πήραμε το ανάλογο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Πρέπει να πούμε ότι θα ήταν παράξενο αν λειτουργούσαν όλα τέλεια τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Η Γαλλία, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Δανία, «σκόνταψε» και με την Κροατία (1-1) στο Σπλιτ. Στο συγκεκριμένο ματς οι «τρικολόρ» προηγήθηκαν με γκολ του Ραμπιό (52’), όμως στο τελευταίο 20λεπτο δέχθηκαν ασφυκτική πίεση και τελικά ισοφαρίστηκαν με πέναλτι.

Ο Ντεσάν κόντρα στους Κροάτες δεν χρησιμοποίησε καθόλου στους Μπαπέ, Μπενζεμά και στην κορυφή της επίθεση αγωνίστηκε αρχικά ο Μπεν Γεντέρ και στη συνέχεια ο Γκριεζμάν.

Ο προπονητής της Γαλλίας μετά το 1-1 με την Κροατία τόνισε ότι η ομάδα του μέσα από τα διαδοχικά ματς πρέπει να διορθώσει αρκετά πράγματα.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όμως υπάρχουν και θετικά πράγματα. Χάσαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς, όμως στο τέλος θα μπορούσαμε και να χάσουμε. Θα συνεχίσουμε τις δοκιμές διότι μέσα από τους αγώνες στο Nations League προετοιμαζόμαστε και αξιολογούμε κάθε ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές μεγαλώνουν και αποκτούν εμπειρίες. Είδαμε με τους Κροάτες τον Τσουαμενί να είναι συνεπής στα καθήκοντά του», υποστήριξε ο Ντεσάν, ενώ σχετικά με την πρόκριση φάνηκε να μην τον καίει και τόσο.

«Είμαστε ανταγωνιστικοί και θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Αυτό που προέχει είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το Μουντιάλ. Πρέπει να γίνουν δοκιμές και σωστή διαχείριση, αφού οι παίκτες προέρχονται από μια επίπονη σεζόν με αμέτρητα παιχνίδια στα πόδια τους».


Αυστρία – Γαλλία: Στατιστικά & Προϊστορία 10/06/2022

  • Από τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010 έχουν να συναντηθούν οι δύο ομάδες. Στον όμιλο συναντήθηκαν δύο φορές και πανηγύρισαν από μια νίκη. Η Αυστρία επικράτησε στη Βιέννη με σκορ 3-1, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησαν οι «τρικολόρ» στο Παρίσι. Κοινό χαρακτηριστικό από τότε σε σχέση με το τώρα ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος μάλιστα είχε σκοράρει στη νίκη των Γάλλων.
  • 6 φορές έχουν συναντηθεί από το 1982 Αυστρία και Γαλλία. Οι «τρικολόρ» μετράνε 5 νίκες (οι 4 με No Goal) και η Αυστρία μια νίκη με σκορ 3-1.
  • Από 6 σερί Over 2.5 προέρχεται η Αυστρία και τα 5 παιχνίδια έχουν λήξει Goal.
  • 3 από τα 4 τελευταία ματς της Γαλλίας έχουν λήξει Goal.
  • Αήττητη με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες τερμάτισε η Γαλλία στον όμιλο της προκριματική φάσης του Μουντιάλ και πήρε με άνεση το εισιτήριο για τα γήπεδα του Κατάρ. Οι «τρικολόρ» άφησαν πίσω του τις Ουκρανία, Φινλανδία, Βοσνία και Καζακστάν.
  • Η Αυστρία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Μουντιάλ του Κατάρ, αφού στα πλει οφ της ευρωπαϊκή ζώνης αποκλείστηκε (2-1) από την Ουαλία.
  • Η Γαλλία στα 5 από τα τελευταία 6 παιχνίδια της έχει προηγηθεί στο σκορ κι από αυτά κατάφερε να επικρατήσει στα 4.
  • Τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα ματς της Γαλλία έχουν λήξει με 2-3 γκολ.
  • Βαθμολογία UEFA Nations League.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

france denmark7 novibet

Αυστρία – Γαλλία: Προγνωστικά 10/06/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση στη Βιέννη.

Οι δυο προπονητής έχουν ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνσή ότι κάνουν δοκιμές. Η Αυστρία στα δυο ματς του Nations League έχεις σκοράρει 4 γκολ και παίζει επιθετικά. Η Γαλλιά διαθέτει ποιότητα που είναι ικανή να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα…

GOAL-GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Αμέτρητες επιλογές στα Combo Bets και ξεχωρίσαμε τη

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ OVER 1.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Η Γαλλία με έναν βαθμό σε δυο παιχνίδια αναμένουμε ότι θα μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι.

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  


Αυστρία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/06/2022

Ο Ράνγκινικ βρίσκεται μόλις δύο ματς στον πάγκο της Αυστρία κι έχει παρουσιάσει μια ομάδα που παίζει επιθετικά. Στην άμυνα το απόλυτο αφεντικό είναι ο Αλάμπα, ενώ ο 21χρονος Σάιβαλντ έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοση με τη Δανία και αναμένεται να παίξει βασικός. Δεν έχουν μπει στην αποστολή οι πολύτιμοι Ντράγκοβιτς (αμ.), Ιλσάνκερ, Σεπφ και Σάουμπ (χαφ).

Πιθανή 11αδα (4-4-2): Πεντζ – Φριντλ, Αλάμπα, Πος, Τρίμελ – Σάιβαλντ, Σλάγκερ, Λάιμερ, Λιούμπισιτς – Σάμπιτσερ, Κάλαιτζιτς

Γαλλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/06/2022

Ο Ντιντιέ Ντεσάν παραδέχθηκε ότι κάνει δοκιμές με στόχο να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για το Μουντιάλ στο Κατάρ. Ο Βαράν τραυματίστηκε και δεν υπολογίζεται, ενώ ο Μπαπέ αναμένεται να έρθει από τον πάγκο.

 Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Γιορίς – Λ. Ερνάντες, Κουντέ, Κονατέ, Παβάρντ – Τσουαμενί, Τ. Ερνάντες – Κομάν, Γκριεζμάν, Ενκουνκού – Μπενζεμά



Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ