el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/01/2024

Ο πήχης δυσκολίας ανεβαίνει την Τετάρτη (10/01, 21:30) για τον Ολυμπιακό, καθώς επισκέπτεται το «Παλάου Μπλαουγκράνα» για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Euroleague, στο κλείσιμο της πρώτης στροφής μιας ακόμη διαβολοβδομάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» (ρεκόρ 11-8) προέρχονται από 4 διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκα, σκαρφαλώνοντας κάπως έτσι στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, όπου βρίσκονται μαζί με Παναθηναϊκό, Φενερμπαχτσέ και Μακάμπι.

Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα (13-6, μόνη στην 3η θέση) περνάει μία ιδιαίτερα περίεργη φάση, με τη γκρίνια προς το πρόσωπο του Ρότζερ Γκριμάου ολοένα να μεγαλώνει και τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο να προσπαθεί να τον σώσει, δίνοντας χρόνο στον Καταλανό τεχνικό (από τα σπλάχνα των «μπλαουγκράνα») να γυρίσει το χαρτί.

Οι δύο ομάδες έχουν πλούσιο παρελθόν, αφού έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους άλλες 34 φορές σε επίπεδο Euroleague, με τους Καταλανούς να έχουν το πάνω χέρι (21-13), ενώ στον πρώτο γύρο είχαν αποδράσει από το ΣΕΦ με το ροζ φύλλο (68-77).

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Απουσίες 10/01/2024

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από δύο νίκες (στην προηγούμενη διαβολοβδομάδα) και οι δύο στην έδρα της (πρώτα τη Ρεάλ με 83-78/Βέσελι 27 π., Λαπροβίτολα 14 π., 8 ασίστ, Κάλινιτς 13 π., Τζαμπάρι Πάρκερ 10 π., 5 ριμπ. και στη συνέχεια τη Μπασκόνια με 89-85/Βέσελι 23 π., Γουίλι Ερνανγκόμεθ 16 π., Σατοράνσκι 10 π., 9 ριμπάουντ, Τζαμπάρι Πάρκερ 17 π., 6 ριμπ., 5 ασ., άποντος ο Λαπροβίτολα αλλά με 8 ασίστ).

Στην ACB, όμως, η κατάσταση είναι διαφορετική για τους «μπλαουγκρανα» και κυρίως γι’ αυτό τα… ακούει ο κόουτς Γκριμάου.

Η Μπάρτσα (9-1 εντός στην Euroleague) υπέστη 6 ήττες στον πρώτο γύρο (τον έκλεισε με ρεκόρ 11-6), ενώ την Κυριακή τρόμαξε να κερδίσει την Ομπραντόιρο στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (92-90 με καλάθι του Πάρα στην παράταση/κυνηγούσε στο σκορ σε όλο το παιχνίδι!).

Πέραν του ήρωα της τελευταίας στιγμής, εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ με double-double 23 πόντων και 13 ριμπάουντ, ξανά καλός και ο Νίκολα Κάλινιτς, που μέτρησε 19 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Ο Ολυμπιακός (4-4 μακριά από το Φάληρο) την προηγούμενη εβδομάδα… έβαλε κάτω στο ΣΕΦ τις Αρμάνι Μιλάνο (79-74/Πίτερς 16 π., 6 ριμπ., 3 ασ., Φαλ 12 π., 6 ριμπ., 6 ασ., Μιλουτίνοφ 13 π., 5 ριμπ., Γκος 10 π., 5 ριμπ.) και Μονακό (75-73/Κάνααν 16 π., Πίτερς 14 π., ΜακΚίσικ 13 π., Γουόκαπ 9 π., 7 ριμπ., 9 ασίστ!), βελτιώνοντας αισθητά τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα, στον οποίο, πλέον – και διανύοντας τον 2ο γύρο της regular season – αισθάνεται πολύ πιο άνετα.

Την Κυριακή, συνεχίστηκε το απαιτητικό πρόγραμμα για τους Πειραιώτες, καθώς αντιμετώπισαν την ΑΕΚ στο κατάμεστο γήπεδο των Ανω Λιοσίων για την Basket League.
Και εκεί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το καθήκον τους, φτάνοντας στην επικράτηση με άνεση (80-92).

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κώστα Παπανικολάου (20 π., 14 ριμπ.), κομβικός ο Γουίλιαμς-Γκος (16 π., 9 ασίστ), για άλλη μία φορά ουσιαστικός ο Αλεκ Πίτερς με 17 π. και 6 ριμπ.
Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο των δύο ομάδων, του Ολυμπιακού είναι λευκό, την ίδια ώρα που στην Μπαρτσελόνα ο Ρότζερ Γκριμάου δεν έχει στη διάθεσή του τους Αλεξ Αμπρίνες και Τζέιμς Νάτζι.


Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 10/01/2024

bartzokas novibet

Ο Ολυμπιακός είναι σε καλό φεγγάρι, χωρίς απουσίες και βρίσκει την Μπαρτσελόνα σε περίεργη φάση και με πολλή γκρίνια προς αρκετές κατευθύνσεις.

Η ομάδα του Γ. Μπαρτζώκα είναι μαθημένη σε δύσκολες αποστολές (μία τέτοια είναι στο «Παλάου Μπλαουγκράνα») και σε ανοδική τροχιά.
Κρατάμε το +3,5 π. των Πειραιωτών σε απόδοση 1,93 στη Novibet.

Από τα ειδικά των παικτών, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στο Οver 10,5 πόντοι του Αϊζάια Κάνααν σε απόδοση 1.82, με τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ του Ολυμπιακού, να είναι από τους παίκτες που δεν καταλαβαίνουν από έδρες και… δύσκολες ατμόσφαιρες.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ