el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/04/2023

Μετά την εύκολη νίκη της στο πρώτο ματς, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται ξανά τη Ζαλγκίρις (21:00) με σκοπό να κάνει το 2-0 και να αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στο Final Four. Αντίθετα, οι Λιθουανοί θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο και θα κυνηγήσουν τις πιθανότητές τους για break.

Για το μεγάλο ματς στο Παλαού Μπλαουγκράνα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Βαρκελώνη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/04/2023

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι αυτό το ζευγάρι ήταν ίσως το μοναδικό των προημιτελικών της Euroleague με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Το Game 1 δεν μας έκανε σοφότερους: Ίσα – ίσα, επιβεβαίωσε τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και ίσως έκανε ακόμα πιο καθαρό το τοπίο ενόψει της συνέχειας.

Χωρίς ιδρώτα και κόπο, η Μπαρτσελόνα κέρδισε άνετα τη Ζαλγκίρις με 91-69 και φώναξε πως είναι έτοιμη για να κυριαρχήσει άνετα στη σειρά και να προκριθεί στο Final Four.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είδε πέντε παίκτες του να φτάνουν σε διψήφιο αριθμό πόντων (Σανλί, Μίροτιτς, Γιοκουμπάιτις, Αμπρίνες, Κούριτς), ενώ τα ποσοστά της Μπαρτσελόνα ήταν σχεδόν εξωπραγματικά (43,8% στα δίποντα, 53,8% στα τρίποντα, 100% στις βολές). Μάλιστα, ο αριθμός των βολών και το απόλυτο αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία της Euroleague και σε αγώνα της post season της διοργάνωσης.

«Παίξαμε το μπάσκετ που πρέπει για αγώνα πλέι-οφ», είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, προτού προσθέσει: «Παίζουμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα και πρέπει να περιμένουμε αντίδραση. Κοντρολάραμε το ματς, δεν ξάναμε πολλά λάθη, πήραμε σωστές αποφάσεις. Νομίζω ότι ήμασταν στο σωστό δρόμο, ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς».

Στην αντίπερα όχθη, πάλεψε μόνο ο Μπραζντέικις, που ολοκλήρωσε το ματς με 14 πόντους και 5/8 σουτ, όμως οι προσπάθειές του δεν ήταν φυσικά αρκετές για την ομάδα του Κάζις Μακσβίτις.

Ο Λιθουανός τεχνικός ανέφερε μετά το τέλος του Game 1: «Ήταν ένα κακό ματς, αλλά ευτυχώς ήταν μόνο ένα ματς. Οι αντίπαλοι ήταν πιο ενεργοί στο παρκέ, ίσως επειδή είναι και πιο έμπειροι, ως ομάδα και σε ατομικό επίπεδο. Χάσαμε σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε και να κερδίσουμε στον επόμενο αγώνα».

barcelona zalgiris prognostika novibet

Ενόψει του Game 2, οι δύο ομάδες προετοιμάζονται χωρίς νέα προβλήματα και η λογική λέει πως ο Αιζάϊα Τέιλορ της Ζαλγκίρις θα παίξει περισσότερο από τα μόλις έξι λεπτά συμμετοχής του στην πρώτη αναμέτρηση. Ο Αμερικανός ήταν εκτός ρυθμού λόγω ενοχλήσεων, αλλά θεωρείται δεδομένο πως ο Μακσβίτις θα τον προσθέσει στην «εξίσωση», αφού φάνηκε ότι  υπήρχε μεγάλο θέμα στην περιφέρεια της ομάδας του. Σε ό,τι αφορά την Μπαρτσελόνα, ο Κόρι Χίγκινς αναμένεται να μείνει ξανά εκτός και να προφυλαχθεί για το τελευταίο – και πιο κρίσιμο – κομμάτι της χρονιάς.


Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις: Τι έγινε στο Game 1 της σειράς 29/04/2023

Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε από το τζάμπολ και έδειξε τα… δόντια της στη Ζαλγκίρις. Οι Καταλανοί προηγήθηκαν με 25-13 στο τέλος της πρώτης περιόδου και στη συνέχεια διατήρησαν τα ηνία, με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο η Ζαλγκίρις ήταν οριακά καλύτερη (επιμέρους σκορ 22-18).

Η Μπαρτσελόνα έγινε η μοναδική ομάδα στην ιστορία της Euroleague με 21/21 βολές, ενώ είχε εξαιρετικά ποσοστά σε δίποντα (43,8%) και τρίποντα (53,8%). Από τους νικητές ξεχώρισε ο Σερτάκ Σανλί με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6/9 σουτ, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Νίκολα Μίροτιτς με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ. «Διψήφιοι» και οι Ρόκας Γιοκουμπάιτις (12 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Άλεξ Αμπρίνες (10 πόντοι) και Κάιλ Κούριτς (10 πόντοι).

Από τους ηττημένους πάλεψε ο Ίγκνας Μπραζντέικις (14 πόντοι), όμως γενικά η εικόνα ήταν κάκιστη. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Εντγκάρας Ουλανόβας, Ρόλαντς Σμιτς, Λούκας Λεκαβίτσιους, Ακίλε Πολονάρα και Κεβάριους Χέις είχαν μαζί συνολικά 28 πόντους.

Barcelona Zalgiris prognostika Novibet


Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις: Προγνωστικά 29/04/2023

Το Game 2 της σειράς έχει ξανά ξεκάθαρο φαβορί, όμως είναι επίσης δεδομένο ότι το αουτσάιντερ θα παλέψει και θα είναι καλύτερο σε σχέση με το πρώτο ματς. Η Μπαρτσελόνα έχει και πάλι τον πρώτο λόγο και αν κάνει το 2-0 θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four.

Για το ματς ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

UNDER 154,5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Είναι δεδομένο πως η Ζαλγκίρις θα προσπαθήσει να κατεβάσει το τέμπο και να οδηγήσει την αναμέτρηση σε σετ επιθέσεις. Ακόμα και εκεί πάντως, η ποιοτική Μπαρτσελόνα μπορεί να κυριαρχήσει, όμως ίσως το πετύχει χωρίς να φτάσει τους 91 πόντους του Game 1.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ +4,5 ΣΤΗΝ 1Η ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Λιθουανοί θα ξεκινήσουν με συγκέντρωση και διάθεση για μάχη στην 1η περίοδο. Η Μπαρτσελόνα ίσως δεν… φορτσάρει από την αρχή και αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε ισορροπία, τουλάχιστον στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης.

Barcelona Zalgiris Prognostika Novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ