el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση 15/11/2023

Με ισπανικό ντέρμπι ξεκινά η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague. Η Μπασκόνια φιλοξενεί στη Βιτόρια την Μπαρτσελόνα (21:30) για την 8η αγωνιστική της Regular Season στη κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επί του Ολυμπιακού (75-74) στην Ευρωλίγκα, όμως, στη συνέχεια, υπέστησαν ήττα – σοκ από την Ομπραντόιρο στην ACB με 108-95.

Στην άλλη μεριά, η Μπαρτσελόνα βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα και «τρέχει» σερί τεσσάρων νικών εντός και εκτός συνόρων. Πριν λίγες μέρες, οι Καταλανοί κέρδισαν τον  Ερυθρό Αστέρα (86-81), ενώ επικράτησαν και της Τενερίφης με 94-83.

Τα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πάντα συναρπαστικά και δεν αποκλείεται να δούμε ένα μεγάλο ντέρμπι.

Για το παιχνίδι στην Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα: Παρουσίαση, Ανάλυση 15/11/2023

Ένα μεγάλο τρίποντο του Κόντι Μίλερ – ΜακΙντάιρ ολοκλήρωσε μία εξαιρετική εμφάνιση και έφερε ένα σπουδαίο διπλό για την Μπασκόνια. Οι Βάσκοι κέρδισαν τον Ολυμπιακό με 75-74, ανέβηκαν στο 3-4 και έδειξαν πως έχουν σφυγμό, κάτι που σίγουρα οφείλεται και στην επιστροφή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Νωρίτερα, η Μπασκόνια κέρδισε και την Παρτιζάν (84-83), όμως παρουσιάζεται ασταθής στην ACB, όπου μετρά αισίως τρεις σερί ήττες. Η τελευταία από αυτές ήρθε στην αναμέτρηση με την Ομπραντόιρο, στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης (108-95).

Ο Ιβάνοβιτς προσπαθεί να δώσει μία ξεκάθαρη ταυτότητα στην ομάδα του και, παράλληλα, να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία. Παραμένουν εκτός δράσης οι Μάνιον και Ντιοπ, ακούγονται ήδη «σειρήνες» από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης για τον εξαιρετικό Τσίμα Μονέκε, που μετρά 17,7 πόντους και 6,2 ριμπάουντ ανά ματς στην Euroleague με αδιανόητα ποσοστά (60,4% στα δίποντα, 53,3% στα τρίποντα, 70,6% στις βολές).

Στην άλλη μεριά, η Μπαρτσελόνα έβγαλε αντίδραση μετά τις δύο «κολλητές» ήττες από Βαλένθια – Ρεάλ και αυτήν την στιγμή «τρέχει» σερί τεσσάρων νικών. Οι Καταλανοί κέρδισαν τον Παναθηναϊκό (80-72) και τον Ερυθρό Αστέρα (86-61) στην Euroleague, ενώ είχαν σαφώς πιο εύκολο έργο κόντρα σε Μπρεογάν (79-63) και Τενερίφη (94-83) για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Μπάρτσα σκοράρει πολύ (84 πόντοι μ.ο στην Euroleague) και βρίσκεται ψηλά στις στατιστικές κατηγορίες των ριμπάουντ (37,6 ανά ματς) και των ασίστ (18,7 ανά ματς), κάτι που οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ποιότητα και το βάθος του ρόστερ της.  Είναι χαρακτηριστικό πως οι «Μπλαουγκράνα» έχουν τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων: Τον Γιαν Βέσελι (12,1), τον Γουίλι Ερνανγκόμες (11,4), τον Νίκολας Λαπροβίτολα (11,8 πόντοι) και τον Τζαμπάρι Πάρκερ (10,6), που δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα κέρδισε στα τελευταία πέντε παιχνίδια της κόντρα στη Μπασκόνια, εντός και εκτός έδρας. Οι Καταλανοί έφυγαν επίσης με διπλό από την Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στη χώρα των Βάσκων.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Την σπουδαία αναμέτρηση στην Ισπανία, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).

Η βαθμολογία της Euroleague.


Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 15/11/2023

Ιδιαίτερο ματς, που ξεκινά πάντως με ξεκάθαρο φαβορί. Η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, λόγω ποιότητας, εμπειρίας, κλάσης και αγωνιστικής φόρμας. Ωστόσο, η Μπασκόνια είναι πάντα επικίνδυνη στην έδρα της και είναι σίγουρο πως θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική και σκληρή.

Για το μεγάλο ματς της 8ης αγωνιστικής της Euroleague επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΕ +5,5 ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.78 ΣΤΗ NOVIBET

Τα περισσότερα παιχνίδια των δύο ομάδων κυλούν σε ρυθμούς ντέρμπι και η Μπασκόνια είναι πάντα σκληρή στη χώρα των Βάσκων. Η Μπαρτσελόνα έχει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη, αλλά σίγουρα θα πρέπει να ιδρώσει για να τα καταφέρει.

UNDER 162.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ιβάνοβιτς θα προσπαθήσει δεδομένα να ρίξει το τέμπο της Μπαρτσελόνα και να οδηγήσει το ματς σε επιθέσεις 24”. Στην άλλη μεριά, η Μπαρτσελόνα έχει την ποιότητα να «ζήσει» και σε αυτό το στυλ, οπότε το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ