el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπασκόνια – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/01/2024

Νέα… επικίνδυνη αποστολή περιμένει τον Ολυμπιακό απόψε στη Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια (12/01, 21:30) για την 21η αγωνιστική της regular season της Euroleague, στο κλείσιμο της 6ης «διαβολοβδομάδας» του φετινού μαραθωνίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» (11-9) καλούνται να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα στο Παλάου Μπλαουγκράνα από την Μπαρτσελόνα προκειμένου να μην χάσουν την επαφή τους με την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα, οι Βάσκοι (10-10) θέλουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους για να βάλουν φρένο στο σερί ηττών (προέρχονται από 2 διαδοχικές και 3 στα 4 τελευταία ματς της Euroleague) και παράλληλα να διατηρηθούν έστω και οριακά εντός πρώτης δεκάδας.

Πλούσια η παράδοση στις μονομαχίες των δύο ομάδων, καθώς έχουν αναμετρηθεί άλλες 47 φορές σε επίπεδο Ευρωλίγκα, με τους Πειραιώτες να έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι με 27 νίκες έναντι 19 της ισπανικής ομάδας.

Στον πρώτο γύρο, η Μπασκόνια είχε αποδράσει με το «διπλό» (74-75) από το ΣΕΦ, με ένα σουτ του ΜακΙντάιρ στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στην Ισπανία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Μπασκόνια – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Απουσίες 12/01/2024

Στην προηγούμενη στροφή, η Μπασκόνια (5-5 στη Βιτόρια) γνώρισε την ήττα στο Πριγκηπάτο από τη Μονακό (93-83).
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν κατάφερε να περιορίσει την δράση του Μάικ Τζέιμς και έτσι η απολαυστική εμφάνιση του Μάρκους Χάουαρντ πήγε στράφι.

Με 33 πόντους και 5/9 τρίποντα τελείωσε το παιχνίδι ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ των Βάσκων, διψήφιοι και οι Σεντερέσκις (11 π.), Κότσαρ (11 π., 8 ριμπάουντ), 11 ασίστ μοίρασε ο ΜακΙντάιρ, 13 ριμπάουντ μάζεψε ο Μονέκε, που, όμως, έμεινε χαμηλά στο σκοράρισμα (6 π.).
Δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά καθόλου ο Ρογκαβόπουλος από τον Ιβάνοβιτς.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπασκόνια: 21/39 δίποντα, 10/19 τρίποντα, 11/19 βολές, 37 ριμπάουντ, 20 ασίστ, 4 κλεψίματα, 19 λάθη.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (4-5 εκτός έδρας) θα μπορούσε να κάνει το… κόλπο στο Παλάου Μπλαουγκράνα, όμως κόλλησε στην επίθεση στα τελευταία 4-5 λεπτά και κάπως έτσι έφυγε με άδεια χέρια (86-78 η Μπαρτσελόνα), παρότι επέστρεψε στη διεκδίκηση του ροζ φύλλου δύο και τρεις φορές από διψήφιες διαφορές κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (12 π., 5 ασίστ) έπαιξε πολύ, καθώς ο κόουτς Μπαρτζώκας κράτησε τον Τόμας Γουόκαπ στον πάγκο από τα μέσα της 3ης περιόδου, ο Άλεκ Πίτερς ήταν τρομερός (22 π. με 4/7 τρίποντα) πριν αστοχήσει σε δύο κρίσιμα σουτ, Φαλ (8 π.), Κάνααν (8 π.), ΜακΚίσικ (7 π.) και Μπραζντέικις (6 π.) είχαν κάποιες καλές στιγμές.

Δεν πάτησε παρκέ ο Πετρούσεφ, εκτός ματς έμεινε και ο Μήτρου-Λονγκ, λογικά και οι δύο θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στη μάχη της Βιτόρια.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 21/37 δίποντα, 8/22 τρίποντα, 12/16 βολές, 23 ριμπάουντ (14 αμυντικά/9 επιθετικά), 14 ασίστ, 6 κλεψίματα, 12 λάθη, 18 φάουλ.
Αδειο το απουσιολόγιο και των δύο προπονητών, με όλα τους τα όπλα στη «Buesa Arena»!

Τη σπουδαία αναμέτρηση στην Ισπανία, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Μπασκόνια – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 12/01/2024

bartzokas novibet

Ο Γ. Μπαρτζώκας έριξε μεγάλο βάρος στις δηλώσεις του μετά από την ήττα στο Παλάου Μπλαουγκράνα, στην αμυντική προσήλωση που πρέπει να επιδείξουν οι παίκτες του στη Βιτόρια για να μην… τρέχουν και φτάνουν, όπως συνέβη με την Μπαρτσελόνα.

Θα κρατήσουμε το Under 158,5 πόντοι σε απόδοση 1,90 στη Novibet!

Η λογική λέει ότι ο Τόμας Γουόκαπ θα επιστρέψει στα «γεμάτα» παιχνίδια όσον αφορά τον χρόνο παραμονής του στο παρκέ, πρώτα στην πάσα είναι σταθερά το μυαλό του, σε απόδοση 1,83 να μοιράσει Over 4,5 ασίστ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ