el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/02/2023

Μπασκόνια και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην «Buesa Arena» την Παρασκευή το βράδυ (21:30) στην ολοκλήρωση της «διαβολοβδομάδας» για την 23η στροφή της Euroleague.

Οι «πράσινοι» παραμένουν ομάδα με αμέτρητα σκαμπανεβάσματα από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο, ενώ οι Βάσκοι μέσα στο «σπίτι» τους είναι ικανοί να κερδίσουν τους πάντες.

Το μεγάλο παιχνίδι της Euroleague παίζει εδώ με Live Streaming, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα.


Μπασκόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/02/2023

O Παναθηναϊκός έχει νέα επικίνδυνη αποστολή στην έδρα των Βάσκων και καλείται να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί.

Η Μπασκόνια με ρεκόρ 12-10 έχει μπει γερά στο κόλπο της οκτάδας και μέσα στην έδρα της είναι ακαταμάχητη με ρεκόρ 9-2.

Η ήττα την Τετάρτη από την Αρμάνι στο Μιλάνο έριξε την ομάδα του Χοάν Πεναρόγια στην 6η θέση, όμως οι Ισπανοί θέλουν να αντιδράσουν για να μην μπουν σε «περιπέτειες». Εξάλλου, γνωρίζουν ότι οι ισορροπίες στην οκτάδα είναι λεπτέ και μπορούν να αλλάξουν με μια αναπάντεχη ήττα.

Οι Βάσκοι παίζουν γρήγορο μπάσκετ και μέσα στο παρκέ οι Χάουαρντ, Γκιεντράιτις και Κοστέλο είναι οι παίκτες που παίρνουν τις περισσότερες πρωτοβουλίες.

Στο πρόσφατο παιχνίδι στο Μιλάνο ο Χάουαρντ πέτυχε 18 πόντους, όμως από τη γραμμή των 6.75 είχε απογοητευτικό ποσοστό με 2/10 τρίποντα. Ο Γκιεντράιτις ήταν και πάλι κορυφαίος με 18 πόντους, αλλά η Μπασκόνια στο συγκεκριμένο ματς προδόθηκε από την έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα.

Ο προπονητής της Μπασκόνια, Χοάν Πεναρόγια, παραμονή του ματς με την ελληνική ομάδα χτύπησε καμπανάκι στους παίκτες και υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει.

«Αυτή η Ευρωλίγκα είναι σαν βόμβα. Με μια νίκη μπορείς να πας από την έκτη στη δέκατη θέση, δεν είναι καλό αυτό. Είμαστε εκεί πάνω 22 αγωνιστικές. Πρέπει να είσαι πολύ ψύχραιμος, γιατί θα μιλάμε για το γεγονός ότι σε μια νίκη θα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο γκρουπ ομάδων, που θα είναι ή δεν θα είναι στα playoffs.

Το να έχεις ψυχραιμία θα είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις 12 αγωνιστικές που απομένουν. Στο προτελευταίο του παιχνίδι ο Παναθηναϊκός εντός έδρας με τη Ζαλγκίρις, ήταν πίσω 15 ή 16 πόντους και στο δεύτερο κέρδισε με 40. Προέρχεται από ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ, που ήταν ανώτερη, οπότε θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση. Χρειάζεται προσοχή το παιχνίδι»

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ανταγωνιστικός με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (83-68) και το ρεκόρ 8-14 τον καθιστά αρνητικό πρωταγωνιστή στην ουρά της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» σ’ ένα ακόμα ματς μπήκαν σαν θεατές στο γήπεδο και βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ. Ενδεικτικά στο ημίχρονο ήταν στο -18 με απογοητευτικά ποσοστά.

Το συγκεκριμένο λάθος επαναλαμβάνεται σε αρκετά παιχνίδια και αποτελεί «αγκάθι» για το τεχνικό επιτελείο.

Η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Πάρις Λι (17 π.) δεν έφτασε για να πέτυχει το «τριφύλλι» μια νέα ανατροπή. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς περιμένει θετική αντίδραση από τους παίκτες του και να μπουν στο παρκέ με το μαχαίρι στα δόντια.

Μόνο έτσι οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση που τους θέλει επί ισπανικού εδάφους να μετρούν 14 σερί ήττες. Τελευταία επικράτηση του Παναθηναϊκού στην Ισπανία καταγράφτηκε τον Φεβρουάριο του 2019 επί της Γκραν Κανάρια (89-99).

«Η εκκίνηση ήταν κακή για εμάς, η Ρεάλ έπαιξε πολύ καλύτερα. Κάναμε πολλά λάθη σε άμυνα κι επίθεση και το σκορ ξέφυγε από το πρώτο ημίχρονο με μεγάλη διαφορά. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά για να είσαι ανταγωνιστικός απέναντι στη Ρεάλ χρειάζεται να είσαι καλός και στα 40 λεπτά.

Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα με την Μπασκόνια και να μπούμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο», τόνισε ο Ράντονις του οποίου η καρέκλα τρίζει αφού η εικόνα δεν βελτιώνεται.

Μάλιστα, ήδη έχουν κυκλοφορήσει στοιχηματικές αγορές στη Novibet με τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού! 

Η περίπτωση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ξεχωρίζει και ο Κροάτης προπονητής είναι πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ράντονιτς.


Μπασκόνια –  Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 03/02/2023

Δεύτερη σερί δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία και για το μεγάλο παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Η έδρα της Μπασκόνια φέτος μοιάζει με απόρθητό κάστρο. Οι Βάσκοι στο «σπίτι» τους έχουν ηττηθεί μόλις 2 φορές σε 11 παιχνίδια και με εξαιρετικές εμφανίσεις πρωταγωνιστούν στην οκτάδα.

Στον Παναθηναϊκό συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα. Οι «πράσινοι» συνέχισαν και στη Μαδρίτη την κακιά τους συνήθεια που τους θέλει να μπαίνουν σαν «θεατές» στο γήπεδο, ενώ μετά την ανάπαυλα θύμισαν και πάλι ομάδα. Η Μπασκόνια έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και περιμένουμε ότι θα βάλει από την αρχή δύσκολα στους παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Οι αγορές για την 1η περίοδο είναι ελκυστικές και η απόδοση 1.80 να προηγούνται οι Βάσκοι με περισσότερους από 2,5 πόντους αποτελεί δέλεαρ

Στα ειδικά στοιχήματα των παικτών συναντάμε αγορές για όλα τα γούστα. Ο Παπαγιάννης έχει ανεβάσει τα νούμερά του και πλέον το ζητούμενο είναι να τον παίξουν περισσότερο οι συμπαίκτες μέσα στη ρακέτα. Οι «πράσινοι» πρέπει να βρουν λύσεις και μέσα στο «ζωγραφιστό». Παπαγιάννης Over 8.5 πόντους σε απόδοση 2.04!

Ο Πάρις Λί επιβεβαίωσε και στη Μαδρίτη ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Ο Αμερικάνος γκαρντ πέτυχε 17 πόντους και ήταν μόνιμη απειλή για τη Ρεάλ. Ο Λί θα πάρει και πάλι το «όπλο» του με στόχο να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των Βάσκων. Το Over 12.5 πόντοι του Λι σε απόδοση 2.25 στη Novibet ανήκει στην καλύτερη τιμή της αγοράς.


Διαβάστε ακόμα…

Οι 10 καλύτεροι παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκού όλων των εποχών


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ