el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπάγερν – Λειψία: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/08/2023

Ώρα για την πρώτη κούπα της σεζόν στην Γερμανία. Η Μπάγερν και η Λειψία θα παλέψουν (21:45) για το τρόπαιο του Σούπερ Καπ, σε μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί και ισχυρό αουτσάιντερ.

Η ομάδα του Μονάχου έχει φυσικά τον πρώτο λόγο για να προσθέσει ακόμα ένα κύπελλο στην πλούσια συλλογή της, όμως η φιλόδοξη Λειψία, που πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας, θα προσπαθήσει να ξεκινήσει τη σεζόν με μία νίκη – δήλωση προς πάσα κατεύθυνση.

Για το ματς στην Αλιάνζ Αρένα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ματς στο Μόναχο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Δράση παντού στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Μπάγερν Μονάχου – Λειψία: Παρουσίαση, Ανάλυση 12/08/2023

Όλα κυλούν στον αστερισμό του Χάρι Κέιν για την Μπάγερν. Οι πρωταθλητές Γερμανίας βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του έμπειρου φορ και είναι δεδομένο πως αυτή η μεταγραφή τους ανεβάζει level.

Άλλωστε, μόνο αυτό έλειψε και πέρσι στη Μπάγερν: Ένα ποιοτικό «εννιάρι», που θα είχε το εύκολο γκολ και ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας – που θα αποκτηθεί έναντι 100+ εκατομμυρίων ευρώ – καλύπτει όλα τα «κουτάκια».

Λίγο νωρίτερα, η ομάδα του Τόμας Τούχελ έδωσε 50 εκατομμύρια ευρώ στη Νάπολι για τον – καταπληκτικό πέρσι – Κιμ Μιν Τζάε, που δημιουργεί μία σούπερ τριάδα στα στόπερ με τους Ματάις Ντε Λιχτ και Νταγιότ Ουπαμεκανό. Επίσης, ήρθαν ως ελεύθεροι οι ποιοτικοί Κόνρατν Λάιμερ (από τη Λειψία) και Ραφαέλ Γκερέιρο (από την Ντόρτμουντ), ενώ αποχώρησαν για συνολικά 100 εκατομμύρια ευρώ οι Λούκας Ερναντές, Σάντιο Μανέ, Μαρσέλ Σάμπιτσερ, Γιαν Ζόμερ και Ντάλεϊ Μπλιντ.

Με βάση τα παραπάνω, η Μπάγερν κράτησε αναλλοίωτο τον βασικό κορμό της και τον ενίσχυσε με ποιότητα, φρεσκάδα και εμπειρία.  Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και οι Βαυαροί παρουσιάζονται έτοιμοι να κυνηγήσουν την κατάκτηση όλων των τροπαίων σε Γερμανία και Ευρώπη.

Για τη Λειψία ο τελικός  του Σούπερ Καπ αποτελεί ακόμα μία επιβεβαίωση για την καθιέρωσή της στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου. Τα τελευταία χρόνια γίνεται εξαιρετική δουλειά στο σύλλογο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τροφοδοτεί πολλά από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ με εξαιρετικούς παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε ένα μήνα, η Λειψία έβαλε στα ταμεία της 220 εκατομμύρια ευρώ (!) από τις πωλήσεις των Κρίστοφερ Ενκουνκού (στη Τσέλσι), Ντομινίκ Σομποζλάι (στη Λίβερπουλ) και Γιόσκο Γκβάρντιολ (στη Μάντσεστερ Σίτι).

Παρά τα έσοδα που αναφέρθηκαν, το πλάνο στη Λειψία δεν αλλάζει: Λίγοι έμπειροι, αρκετοί νεαροί και επιθετικό ποδόσφαιρο συνθέτουν το «παζλ» στους περσινούς Κυπελλούχους Γερμανίας, που τερμάτισαν επίσης στη 3η θέση του πρωταθλήματος.

Ήδη πολλοί περιμένουν να δουν σε δράση το δίδυμο των Λουίς Οπέντα και Μπέντζαμιν Σίσκο στην επίθεση, ενώ οι δανεικοί Τσάβι Σίμονς και Φάμπιο Καρβάλιο θα έχουν τις ευκαιρίες τους να δείξουν το ταλέντο τους, σε ένα περιβάλλον που δίνει πάντα χρόνο και χώρο σε παίκτες με μεγάλες προοπτικές.


Μπάγερν Μονάχου – Λειψία: Προγνωστικά 12/08/2023

Παραδοσιακά, οι αγώνες στα Σούπερ Καπ αντιμετωπίζονται με πιο χαλαρή διάθεση από τις ομάδες, όμως η γερμανική νοοτροπία… απαγορεύει τέτοιες σκέψεις. Η Μπάγερν θέλει να ξεκινήσει τη σεζόν με κούπα και καλή εμφάνιση, ενώ, στην άλλη μεριά, η Λειψία θα προσπαθήσει για την έκπληξη με «όπλο» τον ενθουσιασμό και το ταλέντο στην επίθεση.

Για τον μεγάλο τελικό στη Γερμανία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

NA ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

Επιθετικές ομάδες, σπουδαίοι παίκτες και αθλητές με «δίψα» να αποδείξουν ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε αυτό το επίπεδο: Το «παζλ» για ένα ανοικτό ματς με πολλά γκολ είναι ήδη τοποθετημένο στο τραπέζι. Αν μάλιστα η Μπάγερν «καθαρίσει» από νωρίς, ίσως παρατηρήσουμε και μία μεγαλύτερη χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

bayern leipzig prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Λειψία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπάγερν Μονάχου – Λειψία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/08/2023

Οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν με όλα τα διαθέσιμα «όπλα» τους και με την επιθετική διάθεση που έτσι κι αλλιώς τις χαρακτηρίζει. Η Μπάγερν δεν  υπολογίζει στους Τσούπο – Μότινγκ, Γκερέιρο, Μίλερ και Νόιερ, εκτός δράσης για τη Λειψία οι Κλόστερμαν, Γκουλάσι, Χαϊνταρά και Μπαουμγκάρτνερ.

Μπάγερν (4-2-3-1): Ουλράιχ, Παβάρ, Κιμ, Ντε Λιχτ, Ντέιβις – Κίμιχ, Λάιμερ – Σανέ, Μουσιάλα, Κομάν – Γκνάμπρι

Λειψία (4-4-2): Μπλάσβιτς – Χένρικς, Σιμακάν, Ορμπάν, Ραούμ – Φόρσμπεργκ, Καμπλ, Σλάγκερ, Όλμο – Οπέντα, Βέρνερ

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ