el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπάγερν – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/02/2024

Ο Ολυμπιακός βρίσκει «απαντήσεις» στα εμπόδια που μπαίνουν στον δρόμο του, άλλη μία τέτοια καλείται να… ανακαλύψει το βράδυ της Πέμπτης στο Μόναχο (21:30) απέναντι στη Μπάγερν, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Μόλις 10 αγωνιστικές έμειναν για να μπει… τελεία στην regular season, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να πιέζει για μία θέση στην πρώτη προνομιούχο εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας αυτή τη στιγμή ρεκόρ 13-11 και 4-7 μακριά από το ΣΕΦ.

Οσο ζει, ελπίζει η Μπάγερν για τα play-in, με τους Βαυαρούς να έχουν 10-14 (δύο νίκες μακριά από την 10η θέση) και 7-4 στο Μόναχο, εκεί όπου είναι σαφώς πιο ανταγωνιστικοί.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες 13 φορές σε επίπεδο Euroleague, με τους Πειραιώτες να μετρούν 11 νίκες έναντι μόλις 2 των Γερμανών, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Φάληρο (08/12/2023), ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 77-69.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στο Μόναχο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ σε Live Streaming με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!

 


Μπάγερν – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Απουσίες 01/02/2024

Η Μπάγερν έριξε στο καναβάτσο την Μπασκόνια το βράδυ της Τρίτης στο Μόναχο (112-109 στην παράταση), έχοντας ως πρώτα βιολιά τους Σερζ Ιμπάκα (21 π., 7 ριμπάουντ, 2 μπλοκ), Λούτσιτς (17 π.) και κομβικό στο τέλος τον Βάιλερ-Μπαμπ (7 π. με ένα καθοριστικό τρίποντο).
Επίσης, διψήφιοι και χρήσιμοι οι Φρανσίσκο (13 π., 6 ασίστ), Μπολμάρο (12 π.) και Χάρις (13 π.).

Και μπορεί ο γκαρντ της Μπασκόνια Μίλερ-ΜακΙντάιρ να «μίλησε» ξανά στο τέλος (έστειλε με τρίποντο το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο), όμως οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο δεν… λιποθύμησαν στην παράταση και έκαναν το καθήκον τους, μένοντας ζωντανοί στο κυνήγι των play-in!

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπάγερν: 26/37 δίποντα, 13/27 τρίποντα, 21/25 βολές, 35 ριμπάουντ (26 αμυντικά/9 επιθετικά), 23 ασίστ, 4 κλεψίματα, 12 λάθη.

Ο Ολυμπιακός έπραξε το καθήκον του στο ΣΕΦ κόντρα στην Αλμπα Βερολίνου, φτάνοντας με πειστικό τρόπο στο ροζ φύλλο (101-87), παρότι σε ένα ακόμη παιχνίδι έπαιξε με σημαντικές απουσίες (έμειναν εκτός οι τρεις σέντερ Φαλ, Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ).
Τρομερός Κάνααν, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα με 31 πόντους και 9 τρίποντα (συν 3 ριμπ., 2 ασίστ, 2 κλεψίματα).

Παράλληλα, ο Μόουζες Ράιτ έκλεψε (και όχι άδικα) τις καρδιές των φιλάθλων του Ολυμπιακού με το καλησπέρα! Ο 25χρονος Αμερικανός αθλητικός ψηλός (με μόλις μία προπόνηση στο ενεργητικό του) έκανε απίθανο ντεμπούτο με 15 πόντους (7/9 δίποντα), 4 τάπες, 2 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, φέροντας μαζί του… φουλ ενέργεια!

Επαιξαν κανονικά οι Γουίλιαμς-Γκος (14 π., 4 ριμπ., 4 κλεψ., 2 ασίστ), Λαρεντζάκης (9 π.), διψήφιοι οι Μπραζντέικις (11 π.), Πίτερς (11 π.), θετικός και ο κάπτεν Παπανικολάου με 5 π. και 7 ασίστ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 27/44 δίποντα, 14/31 τρίποντα, 5/5 βολές, 36 ριμπάουντ (23 αμυντικά/13 επιθετικά), 21 ασίστ, 13 κλεψίματα, 6 μπλοκ, 15 λάθη.

Οσον αφορά το ιατρικό δελτίο των δύο μονομάχων, o Πάμπλο Λάσο το πιο πιθανό είναι ότι θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες των πολύτιμων Μπόνγκα (φόργουορντ) και Ντέβιν Μπούκερ (σέντερ), ενώ στους «ερυθρόλευκους», ο κόουτς Μπαρτζώκας ελπίζει ότι θα παίξει έστω για κάποια λεπτά ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μπάγερν – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 01/02/2024

Ο Ολυμπιακός θέλει να δημιουργήσει σερί νικών στο Μόναχο και για το ματς απέναντι στην Μπάγερν επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

bartzokas novibet

Στο σημείο που βρίσκεται η σεζόν στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει ένα δυνατό φίνις για να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Προφανώς, η Μπάγερν είναι «άλλη» ομάδα στο Μόναχο, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν πως έχουν την… τεχνογνωσία σε τέτοιου τύπου καταστάσεις.

Αουτσάιντερ η ομάδα του Γ. Μπαρτζώκα, κρατάμε τη νίκη της σε απόδοση 2,00 στη Novibet.

Επίσης, παίρνουμε και το ρίσκο, να είναι οι «ερυθρόλευκοι» αυτοί που θα πετύχουν το πρώτο τρίποντο στην αναμέτρηση, σε απόδοση 1,87.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ