el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βέλγιο – Ολλανδία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/06/2022

Μεγάλο παιχνίδι μας υπόσχονται Βέλγιο και Ολλανδία στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου στη League A του UEFA Nations League.

Το ντέρμπι της κεντρικής Ευρώπης στις Βρυξέλλες, την Παρασκευή (21:45), θα συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα και με την εκκίνηση της διοργάνωσης ο νικητής θα αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα για την πρώτη θέση.

Στον όμιλο συμμετέχουν επίσης Ουαλία και Πολωνία, κάτι που σημαίνει ότι θεωρητικά Βέλγιο και Ολλανδία είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για την πρωτιά. Αυτή οδηγεί μαζί με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες θέλεις των υπολοίπων ομίλων από τη League A στα ημιτελικά. Εκεί οι 4 ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο.

Οι δύο ομάδες θα κληθούν να κάνουν και σωστή διαχείριση, αφού σε διάστημα 10 ημερών ακολουθούν τρία ακόμα παιχνίδια στη διοργάνωση.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το ματς στο UEFA Nations League ανάμεσα σε Βέλγιο και Ολλανδία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το παιχνίδι στις Βρυξέλλες παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στο UEFA Nations League!


Βέλγιο – Ολλανδία: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/06/2022

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια το Βέλγιο πρωταγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, όμως του λείπουν οι τίτλοι. Ο Ισπανός προπονητής Ρομπέτρο Μαρτίνεθ βρίσκεται στον πάγκο από το 2016 και συνεχίζει απτόητος το έργο τους με στόχο να οδηγήσει τους «κόκκινους διάβολους» σε μια μεγάλη διάκριση.

Το Βέλγιο για τις υποχρεώσεις του στο UEFA Nations League διαθέτει πληρότητα στο ρόστερ και το σημαντικό πρόβλημα είναι η απουσία του Κουρτουά.

Ο 30χρονος γκολκίπερ ήταν πρωταγωνιστής στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και με τις επεμβάσεις του χάρισε τον τίτλο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, από το συγκεκριμένα ματς αποκόμισε προβλήματα που δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει και θα χάσει τα παιχνίδια στο Nations League.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Λουκάκου, Μέρτενς (επιθετικοί), Ντε Μπρόινε, Αζάρ, Καράσκο (μέσοι), Βερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ (αμυντικοί) που συνθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του Βελγίου παραμονή της μεγάλης αναμέτρησης έκανε λόγο για ένα σπουδαίο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο κατάμεστο «King Baudouin Stadium», αφού σημειώθηκε sold out.

«Μας περιμένει ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι στην έδρα μας και πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νίκη. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε τέσσερα παιχνίδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά παράλληλα είναι συναρπαστικό. Ο ανταγωνισμός μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εκτοξευθεί στα ύψη», δήλωσε αρχικά ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ενώ για την Ολλανδία, συμπλήρωσε: «Διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο και λόγω της ποιότητας μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει κινδύνους».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Βέλγιο μετά το ματς με τους «Οράνιε» παίζει με Πολωνία (8/6 εντός), Ουαλία (11/6, εκτός), Πολωνία (14/6, εκτός).

Η Ολλανδία υπό τις οδηγίες του Λούις φαν Χάαλ έχει βελτιώσει αισθητά την αγωνιστική της εικόνα. Ο έμπειρος προπονητής από την ημέρα που ανέλαβε τις «τουλίπες» (4/8/21) είναι αήττητος με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ οδήγησε τους «Οράνιε» και στην τελική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Οι Φαν Ντάικ, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Φρένκι ντε Γιόνγκ, Μπεργκβάιν και Ντεπάι είναι τα πολυτιμότερα όπλων των Ολλανδών, οι οποίοι στο ρεπερτόριό τους έχουν έντονο το στοιχείο της ταχύτητας και της επιθετικότητας.

Οι Ολλανδοί παραμονή του ντέρμπι κράτησαν χαμηλούς τόνους και ο Φαν Χάαλ θέλησε να μεταφέρει το άγχος στο Βέλγιο.

«Θεωρό ότι η κλήρωση ήταν καλή για εμάς. Έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Το Βέλγιο είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του UEFA Nations League και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση.

Διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ του, οι οποίοι διψούν για διακρίσεις. Εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας και το τελευταίο διάσημα έχουμε αποδείξει ότι συνεχώς βελτιωνόμαστε».

Οι «Οράνιε» τον Μάρτιο έπαιξαν δυο δυνατά φιλικά και άφησαν ενθαρρυντικά μηνύματα εν όψει της συνέχειας. Αρχικά επικράτησαν 4-2 της Δανίας, ενώ με τους Γερμανούς έμειναν στο 1-1, με τον Μπεργκβάιν να ισοφαρίζει.

Η Ολλανδία μετά το παιχνίδι στις Βρυξέλλες αντιμετωπίζει τις Ουαλία (8/6 εκτός), Πολωνία (11/6 εντός) και Ουαλία (14/6, εντός).


Βέλγιο – Ολλανδία: Στατιστικά & Προϊστορία 03/06/2022

  • Η Ολλανδία πατάει γκάζι στην επίθεση και δεν πρόκειται να κλειστεί στο καβούκι της. Οι Οράνιε στα τελευταία 5 παιχνίδια τους έχουν σκοράρει 15 γκολ.
  • Από το 1997 έχει να νικήσει η Ολλανδία (3-1) το Βέλγιο. Έκτοτε σε 8 αναμετρήσεις τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες και το «Χ» έχει την τιμητική του. Συγκεκριμένα 6 ματς έχουν λήξει ισοπαλία (τα 5 φιλικά) κι όλα με Goal, ενώ το Βέλγιο έχει πανηγυρίσει δύο νίκες με σκορ 4-2 και 1-0.
  • Οι δύο πρόσφατες αναμετρήσεις (2016 και 2018) ανάμεσα σε Βέλγιο και Ολλανδία σταμάτησαν στο «Χ» με τελικό σκορ 1-1.
  • 3 από τα 4 τελευταία ματς των Ολλανδών έχουν λήξει Goal.
  • 5 από 6 πρόσφατα παιχνίδι των Βέλγων έχουν λήξει Over 2,5 και Goal.
  • Το Βέλγιο στο UEFA Nations League της περασμένης σεζόν έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Συγκεκριμένα οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν στον ημιτελικό από τη Γαλλία 3-2 και στον μικρό τελικό έχασαν από την Ιταλία με αποτέλεσμα να τερματίσουν στην 4η θέση.
  • Το Βέλγιο στα προκριματικά του Μουντιάλ έκανε επίδειξη δύναμης και πέρασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αήττητο με 6 νίκες 2 ισοπαλίες.
  • To πλάνο του UEFA Nations League.
  • H Γαλλία κατέκτησε πέρυσι το Nations League, αφού επικράτησε στον τελικό της Ισπανίας με 2-1 (Video).

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.



Βέλγιο – Ολλανδία: Προγνωστικά 03/06/2022

Το γεγονός ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα σε συνδυασμό με την ποιότητα των ομάδων και την παράδοση μας οδηγούν στο

Χ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.55 ΣΤΗ NOVIBET

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50

Οι επιλογές στα Combo Bets είναι αμέτρητες και άκρως δελεαστικές. Οι δύο πλευρές αρέσκονται σε επιθετικό παιχνίδι και το

GOAL & OVER 2.5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.06


Βέλγιο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/06/2022

Σημαντική η απουσία του Κουρτουά κι όλα δείχνουν ότι ο Κόεν Κάστελς θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια. Εκτός τέθηκε και ο αμυντικός Τζέισον Ντεναγιέρ.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα χρησιμοποιήσει σχήμα 3-5-2 με στόχο η ομάδα του να επιβάλει το ρυθμό της.

Πιθανή 11αδα (3-5-2): Κάστελς – Βερτόνγκεν, Μπογιάτα, Αλντερβάιρελντ – Μουνιέ, Καράσκο, Βίτσελ, Τίλμανς, Ντε Μπρόινε – Αζάρ, Λουκάκου.

Ολλανδία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/06/2022

Οι «Οράνιε» θα προσπαθήσουν να κάνουν το αγαπημένο τους παιχνίδι που συνδυάζει ταχύτητα και επιθετικότητα. Ο Φαν Χάαλ δεν υπολογίζει τον Βαϊνάλντουμ.

Πιθανή 11αδα (3-5-2): Φλέκεν – Φαν Ντάικ, ντε Λιχτ, Ακέ – Μπλιντ, Ντάμφρις, Κουπμάινερς, Φ.ντε Γιονγκ, Μπερχάους – Ντεπάι, Βέγκχορστ.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ