el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βέλγιο – Πολωνία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/06/2022

Βέλγιο και Πολωνία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής του 4ου ομίλου στην κορυφαία κατηγορία του UEFA Nations League.

Το ματς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πληγωμένοι μετά τη βαριά ήττα από την Ολλανδία, αντίθετα οι Πολωνοί ξεκίνησαν με το «δεξί» στη διοργάνωση κι έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την πρωτιά.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη θέση του ομίλου οδηγεί μαζί με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα τερματίσουν στην κορυφή των υπολοίπων ομίλων από το League A στα ημιτελικά. Εκεί οι 4 ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ουαλία υποδέχεται την Ολλανδία.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το ματς στο UEFA Nations League ανάμεσα σε Βέλγιο και Πολωνία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το παιχνίδι στις Βρυξέλλες παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στο UEFA Nations League!


Βέλγιο – Πολωνία: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/06/2022

Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι στις Βρυξέλλες και οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν απαντήσεις μπροστά στους φιλάθλους τους.

Το Βέλγιο στην πρεμιέρα του UEFA Nations League με την Ολλανδία δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την καλοδουλεμένη ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ηττηθεί στο ντέρμπι της κεντρικής Ευρώπης με το βαρύ σκορ (1-4) και η συγκεκριμένη ήττα αποτέλεσε σοκ για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Μάλιστα, είναι από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία, ενώ το γεγονός ότι δέχθηκε τρία τέρματα σε διάστημα 14 λεπτών (51-65) σε εντός έδρας ματς αποτελεί αρνητικό ρεκόρ.

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω στο παιχνίδι με του Ολλανδούς τραυματίστηκε και ο βασικός φορ των Βέλγων, Ρομέλου Λουκάκου. Ο 29χρονος φορ όπως τόνισε ο προπονητής, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ «δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δύσκολα θα προλάβει», ενώ για το ματς κόντρα στην Πολωνία, συμπλήρωσε:

«Με την Ολλανδία κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη και πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού. Για κάποιο διάστημα ήταν λες και πάθαμε black out. Θεωρώ και πιστεύω ότι αυτή η άσχημη παρένθεση ανήκει στο παρελθόν και θα αντιδράσουμε στο εντός έδρας ματς με την Πολωνία. Αντιμετωπίζουμε το θέμα της κούρασης των ποδοσφαιριστών όμως έχουμε βάθος για να ανταπεξέλθουμε.

Ο δρόμος δεν είναι εύκολος έχουν ενταχθεί αρκετοί παίκτες στο ρόστερ. Απέναντι στην Ολλανδία λειτούργησα με στόχο να εξελίξω την ομάδα για το Μουντιάλ που έχουμε μπροστά μας και σε δεύτερο βαθμό σκέφτηκα τη νίκη. Δοκιμάζω πράγματα και βγάζω συμπεράσματα για όλους τους παίκτες».

Η Πολωνία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο UEFA Nations Lague και κατάφερε να λυγίσει την Ουαλία με σκορ 2-1. Μάλιστα, η επικράτηση ήρθε με ανατροπή του σκορ αφού η ομάδα του Μίχνιεβιτς δέχθηκε γκολ στο 52, όμως στη συνέχει έφερε τα πάνω κάτω με σκόρερ τους Καμίνσκι (72’) και Σβιντέρσκι (85’).

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μπηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι κι έδωσε τη λύση παίζοντας στο πλάι του Λεβαντόφκσι.

Ο Πολωνός σούπερ σταρ έμεινε χωρίς γκολ και τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης το μέλλον του. Ο Λέβα ενημέρωσε ότι επιθυμεί να φύγει από την Μπάγερν και μεγάλο φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του είναι η Μπαρτσελόνα.

Στην Πολωνία επιθυμούν διακαώς να τελειώσει το σίριαλ, προκειμένου ο Λεβαντόφκσι να είναι σαφώς πιο ήρεμος και πιο συγκεντρωμένος μέσα στο αγωνιστικό χώρο.

Ο ηγέτης των Πολωνών παραμονή του ματς με το Βέλγιο έδωσε το σύνθημα λέγοντας:  «Οι αγώνες του Nations League μας δίνουν την ευκαιρία να προετοιμαστούμε για το επόμενο στάδιο. Είναι μια καλή στιγμή για όλη την ομάδα να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας.

Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να παραμείνουμε στην κορυφαία κατηγορία του Nations League και αυτός είναι ο στόχος μας στα επόμενα ματς. Νικήσαμε την Ουαλία, τώρα θέλουμε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε Βέλγιο και Ολλανδία. Πρόκειται για πανίσχυρες ομάδες και τίποτα δεν είναι εύκολο

Υπενθυμίζουμε ότι και οι Πολωνοί έχουν προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και πάνω στο τερέν το τεχνικό επιτελείο κάνει αρκετούς πειραματισμός.


Βέλγιο – Πολωνία: Στατιστικά & Προϊστορία 08/06/2022

  • 8 φορές έχουν συναντηθεί από το 1967 Βέλγιο και Πολωνία και τα παιχνίδια τους κρίνονται συνήθως στις λεπτομέρειες. Συνολικά οι κόκκινοι διάβολοι μετρούν 2 νίκες, η Πολωνία έχει κερδίσει 5 φορές, ενώ δύο ματς έληξαν ισοπαλία. Τελευταία φορά συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στα προκριματικά του Euro 2008 και οι Πολωνοί πανηγύρισαν δύο νίκες. Αρχικά νίκησαν 1-0 μέσα στη Βρυξέλλες και στη συνέχεια 2-0 στην Πολωνία.
  • Τον Απρίλιο του 2003 νίκησε (3-1) τελευταία φορά το Βέλγιο την Πολωνία και το συγκεκριμένο ματς ήταν φιλικό προετοιμασία.
  • Το Βέλγιο παίζει ανοιχτά και στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια μετράει 6 Over και ισάριθμα Goal.
  • Η Πολωνία στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της φέρνει Goal. Στο μοναικό ματς που δεν δέχθηκε τέρμα ήταν το ματς με τους Σουηδούς που επικράτησε με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ.
  • Στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια το Βέλγιο έχει προηγηθεί στο σκορ. Μόνο στο πρόσφατο ματς και στη βαριά ήττα με την Ολλανδία δέχθηκε πρώτη γκολ.
  • Το πρόγραμμα στο Nations League θυμίζει… Μουντιάλ με διαδοχικά ματς. Η Πολωνία μετά το ματς στις Βρυξέλλες παίζει με Ολλανδία (11/6 εκτός) και στη συνέχεια υποδέχεται το Βέλγιο (14/6).
  • Οι κόκκινοι διάβολοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ουαλία (11/6) και τρεις μέρες αργότερα την Πολωνία στην Βαρσοβία.
  • Βαθμολογία UEFA Nations League.

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Βέλγιο – Πολωνία: Προγνωστικά 08/06/2022

Για το παιχνίδι στις Βρυξέλλες επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Το Βέλγιο εμφάνισε εικόνα διάλυσης με την Ολλανδία, αντίθετα οι Πολωνοί έβγαλαν μαχητικότητα και γύρισαν το παιχνίδι. Η τιμή του άσου είναι χαμηλή και αξίζει το ρίσκο να επιλέξουμε

Χ2 ΔΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Το Βέλγιο στα τελευταία τους παιχνίδια δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ

ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET NA ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΝOVIBET ΤΟ OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88


Βέλγιο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/06/2022

Ο Λούκακου αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Ολλανδία και δεν θα αγωνιστεί, ενώ εκτός παραμένει και ο βασικός γκολκίπερ Κουρτουά. Μια θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικούν Μέρτενς, Μπατσουαγί.

Πιθανή 11αδα (3-5-2): Κάστελς – Βερτόνγκεν, Μπογιάτα, Αλντερβάιρελντ – Μουνιέ, Καράσκο, Ντεντόκερ, Τίλμανς, Ντε Μπρόινε – Μέρτενς, Τροσάρντ (Μπατσουαγί).

Πολωνία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/06/2022

Ο βασικός γκολκίπερ Σέζνι αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Με δεδομένο ότι το ματς στις Βρυξέλλες είναι οριακό το τεχνικό επιτελείο της Πολωνίας ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που έφεραν το «τρίποντο» με την Ουαλία.

Πιθανή 11αδα (4-3-1-2): Σέζνι – Μπερεζίνσκι, Μπέντναρεκ, Γκλικ, Πουχάζ – Κλιχ, Κριχόβιακ, Γκοράλσκι, Ζιελίνσκι – Σβιντέρσκι, Λεβαντόφσκι.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ