el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Bet of the Day – Δεκέμβριος 2023, Ιανουάριος 2024

To ιστορικό για τον Δεκέμβριο του 2023 και τον Ιανουάριο του 2024 με τα προγνωστικά στο «στοίχημα της ημέρας».

Λειψία – Λεβερκούζεν 19/01/2024

Στην «Red Bull Arena», Λειψία και Λεβερκούζεν θα κονταροχτυπηθούν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Οι «ταύροι» θα βρουν απέναντί της μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπη στην εκκίνηση του β’ γύρου στην Γερμανία.

Η Λειψία προέρχεται από ήττα (0-1) στην έδρα της με την Άιντραχτ και τη δεομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς (10-3-4). Οι παίχτες του Μάρκο Ρόζε παρουσιάζουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην αποδοσή τους και αμυντικά είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Συγκεκριμένα έχουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα από τις 28 Οκτρωβρίου.

«Περιμένω ότι οι παίχτες μου θα αντιδράσουν μετά την ήττα από την Άιντραχτ και θα διορθώσυν την εικόνα τους σε άμυνα και επίθεση. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια τέλεια ομάδα», υποστήριξε ο Ρόζε παραμονή της αναμέτρησης.

Η Λεβερκούζεν  πάει από το καλό στο καλύτερο και δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα. Οι «ασπιρίνες» οδηγούν την κούρσα με 45 βαθμούς (14-3-0) στην Bundesliga και έχουν πραγματοποιήσει ρεκόρ πόντων στον πρώτο γύρο.

Στα τρία τελευταία ματς η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο μετράει ισάριθμες νίκες και δεν έχει δεχθεί γκολ. Ο Ισπανός έχει δημιουργήσει μια ομάδα που πλέον κοιτάει στα μάτια την μόνιμη πρωταθλήτρια, Μπάγερν και άπαντες είναι αποφασισμένοι να κάνουν το όνειρο των φιλάθλων τους πραγματικότητα. Αυτό είναι η κατάκτηση της Bundesliga για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδες.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν με απασχολεί το αήττητο ρεκόρ, αλλά ο τρόπος που θα  πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί για ένα ακόμη σπουδαίο ματς», τόνισε ο Τσάμπι Αλόνσο.

  •  Η Λεβερκούζεν έχει την καλύτερη άμυνα της Bundesliga και τη 2η καλύτερη επίθεση.
  • 17 σερί ματς αήττητη είναι η Λεβερκούζεν κα οι 45 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει είναι ρεκόρ που αντίστοιχο έχει πετύχει μόνο η Μπάγερν.
  • Στο ματς του πρώτου γύρου η Λεβερκούζε νίκησε 3-2 τη Λειψία.

H βασική μας πρόταση

νικη λεβερκουζεν σε αποδοση 2.65 


Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 13/01/2024 ✅

Επιστρέφουν στην δράση οι ομάδες της Premier League μετά την μίνι διακοπή για τις υποχρεώσεις τους στο FA Cup. Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι κομβική και για τις δύο ομάδες.

Η Νιούκαστλ, μετά από 3 σερί ήττες με Λούτον, Νότιγχαμ και Λίβερπουλ, ψάχνει τον τρόπο να επιστέψει στις επιτυχίες και παράλληλα να ξανακοιτάξει τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση (9-2-9), αλλά εντός έδρας (8-0-2) μας έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Πάντως, το γεγονός ότι ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χόου, αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα θα επιρεάσει τα αγωνιστικά του πλάνα. Εκτός ειναι οι Τοναλι, Ζοέλινγκτον, Γουίλοκ, Μπαρνς, Μέρφι και Γουίλσον. Επιθετικά η Νιούκαστλ θα στηριχθεί στον Αλεξάντερ Ισακ και στα τρία τελευταία ματς μετράει 2/3 Goal.

Το περασμένο Σάββατο στο FA Cup νίκησε 0-3 στην έδρα της Σάντερλαντ με τον Ίσακ να σκοράρει δυο γκολ, ενώ ο Σουηδός φορ είχε βρει δίχτυα και απέναντι στη Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με στο βαθμούς (12-4-3) στο -5 από την κορυφή, όμως εχει και ένα ματς λιγότερο σε σχέση με τις Λίβερπουλ και Άστον Βίλα. Το μεγάλο πρόβλημα για τον Πεπ Γκουαρδιόλα είναι το γεγονός ότι ο Χάαλαντ δεν βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Ο Σουηδός δεν αγωνίστηκε στη νίκη της Σίτι με 2-0 απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τα κάστανα από τη φωτιά έβαλε ο Χούλιαν Άλβαρες.

Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός ότι η άμυνα της Σίτι στα 11 τελευταία ματς στην Premier League μόλις δυο φορές κράτησε ανέπαφη την εστία της.

H βασική μας πρόταση

anytime σκορερ ισακ σε αποδοση 3.25


Παναθηναϊκός – Μονακό 11/01/2024

bet of the day novibet

Μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μονακό σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και για τις δύο ομάδες στην ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής στη Εuroleague. Παίκτης «κλειδί» για τους «πράσινους» είναι ο Μαριους Γκριγκόνις, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Ο Λιθουανός στα τελευταία παιχνίδια βλέπει το αντίπαλο καλάθι σαν… βαρέλι και οι 24 πόντοι που πέτυχε με 7/9 τρίποντα με την Εφές επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι ο «Γκρι» στο Μόντε Κάρλο εκτέλεσε την Μονακό με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο πετυχαίνοντας 15 πόντους με 3/5 τρίποντα.

Ο Αταμάν στην επίθεση στηρίζει πολλά στην εκτελεστική δεινότητα του Γκριγκόνις και περιμένει ένα ακόμη μεγάλο ματς από τον Λιθουανό.

  • Στη φετινή Euroleague o Γκριγκόνις έχει 10.8 πόντους μέσο όρο.
  • Στα τελευταία 7 ματς στην Euroleague o Γκριγκόνις έχει μέσο όρο πόντων 13.1.
  • Ρεκόρ καριέρας στα τρίποντα πέτυχε ο Γκριγκόνις με τα 7 εύστοχα.

H βασική μας πρόταση

γκριγκονισ over 10.5 ποντοι σε αποδοση 1.85


Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 02/01/2024

 

O Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (21:15) και γνωρίζει πως το πρώτο παιχνίδι του 2024 εντάσσεται στην κατηγορία των «Must win».

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέβηκε στο 9-8 μετά τις δύο κολλητές νίκες κόντρα σε Βιλερμπάν, Άλμπα Βερολίνου και επιστρέφει στην έδρα της για το 10ο θετικό αποτέλεσμα στη Regular Season.

Η Αρμάνι Μιλάνο θα παίξει με καλή ψυχολογία μετά την πρόσφατη νίκη επί της Μπασκόνια, ωστόσο έχει αρκετές απουσίες, αφού εκτός δράσης είναι οι πολύτιμοι Μίροτιτς, Λο και Σιλντς.

Επιπρόσθετα, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα «χτίστηκε» χωρίς έναν δυνατό «εξολοθρευτή» στα γκαρντ και αυτό ευνοεί απόλυτα το παιχνίδι του Αιζάια Κάνααν. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν ήταν καλός κόντρα στην Άλμπα (6 πόντοι με 2/4 τρίποντα), όμως τα παιχνίδια στο ΣΕΦ του… ταιριάζουν καλύτερα και σίγουρα έχει την ικανότητα να κυριαρχήσει απέναντι στην περιφερειακή γραμμή των Ιταλών, που δίνουν μεγαλύτερο βάρος στην front line τους.

Με βάση όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από τις δύο ομάδες και, φυσικά, με βάση τα δεδομένα που αναφέρθηκαν, ο Κάνααν μπορεί να κυριαρχήσει και να κερδίσει την ταμπέλα του κορυφαίου σκόρερ στο ματς, κάτι που βρίσκεται σε απόδοση 4.00.

H βασική μας πρόταση:

Πρώτος σκόρερ Canaan σε απOδοση 4.00 στη Novibet


Μπάγερν – Μονακό 22/12/2023✅

Διψασμένες και οι δύο ομάδες Μπάγερν και Μονακό για τη νίκη στη 16η αγωνιστική της Eurοleague. Οι Βαυαροί νίκησαν την Τρίτη την Εφές στο Μόναχο και ψάχνουν το 2/2 στη διαβολοβδομάδα για να πλησιάσουν την δεκάδα της βαθμολογίας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στη 12η θέση με 7-8 και μέσα στη ρακέτα στηρίζονται στον μεγάλο τους σταρ Σερτζ Ιμπάκα.

Η Μονακό έχει ρόστερ για Final 4 και μετά την ήττα σοκ από τον Παναθηναϊκό μέσα στο Μόντε Κάρλο στο τελευταίο δευτερόλεπτο θέλει να αντιδράσει. Οι παίχτες του Σάσα Ομπράντοβιτς δεν έχουν περιθώρια για 2η σερί ήττα αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα χάσουν την επαφή τους με την τετράδα. Τώρα βρίσκονται στο 8-7 στην 8η θέση.

  • Αξίζει να αναφέρουμε ότι η παρέα του Μάικ Τζέιμς προέρχεται από δύο σερί ήττες (Φενέρ, Παναθηναϊκός) και σπάνια τις τελευταίες σεζόν έχει κάνει τρεις διαδοχικές.
  • Από το 2021 η Μονακό μετράει μόνο νίκες (4) απέναντι στην Μπάγερν. Πέρυσι νίκησε 81-84 και προ διετίας 78-83.

Η βασική μας πρόταση

νικη μονακο σε αποδοση 1.82


Ατρόμητος – Ολυμπιακός 21/12/2023

Με το ματς ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό – την Πέμπτη το βράδυ (20:30) στο Περιστέρι – κλείνει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League και παράλληλα ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση για το 2023.

Ο Ολυμπιακός με την έλευση του Κάρλος Καρβαλιάλ μοιάζει να έχει νέες αγωνιστικές ιδέες, ενώ ο Πορτογάλος προπονητής δίνει «μάχη» για τη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας. Οι Πειραιώτες με τον Πανσερρραϊκό κράτησαν μετά από καιρό το μηδέν στην άμυνα και πανηγύρισαν την νίκη με 0-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέχουν μια ανάσα από την κορυφή και θα ψάξουν το 3/3 με τον Καρβαλιάλ στο τιμόνι τους για να παραμείνουν στο κόλπο του τίτλου.

Ο Ατρόμητος, μετά την νίκη την περασμένη Κυριακή με 3-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό, διανύει την καλύτερη περίοδο της τρέχουσας σεζόν. Οι παίχτες του Σάσα Ίλιτς τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο είναι στα καλύτερά τους.

Το γεγονός ότι συμπλήρωσαν 6 σερί ματς στο πρωτάθλημα αήττητοι αποδεικνύει του λόγου το αληθές και εκτόξευσε την ομάδα από το Περιστέρι από την ουρά της βαθμολογίας στην 9η θέση με 15 βαθμούς.

  • Τα 4 από τα τελευταία 5 ματς στη Super League ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει Under.

Η βασική μας πρόταση

under 2.5 & νικη ολυμπιακου σε αποδοση 3.60 


Βόλος – Παναθηναϊκός 20/12/2023

Στην εκκίνηση της 15ης αγωνιστικής της Super League δεσπόζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλο και Παναθηναϊκό την Τετάρτη (19:00) στο «Πανθεσσαλικό». Πρόκειται για το τελευταίο ματς του 2023 και οι δύο ομάδες θελουν τη νίκη για διαφορερικούς λόγους.

Ο Βόλος υπό τις οδηγίες Άνχελ Λόπεθ βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Την Κυριακή επικράτησε (2-1) μέσα στη Λαμία και παράλληλα συμπλήρωσε 4 παιχνίδια αήττητος όλα υπό τις οδηγίες του Ισπανού Coach. Έτσι, οι Βολιώτες «σκαρφάλωσαν» στη 10η θέση της βαθμολογίας και το ζητούμενο είναι να διευρύνουν το θετικό σερί για να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ήττα σοκ στο Περιστέρι (3-2) με τον Ατρόμητο, αποτέλεσμα που τον «γκρέμισε» από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι», με δύο ήττες στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος, θέλουν να βάλουν τέλος στην αγωνιστική κρίση, προκειμένου να παραμείνουν πρωταγωνιστές στη «μάχη» του τίτλου.

Ο Φώτης Ιωαννίδης πάει από γκολ σε γκολ και μέσα στο Πανθεσσαλικό θα… ταλαιπωρήσει εκ νέου την αντίπαλη άμυνα. Ο Έλληνας φορ ακόμα κι όταν οι συμπαίχτες του προβληματίζουν ο ίδιος βρίσκει δίχτυα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτελεί και όλα τα πέναλτι. Με τον Ατρόμητο σκόραρε δύο φορές από την άσπρη βούλα. Ο Γιοβάνοβιτς περιμένει πολλά από τον Ιωαννίδη μέσα στον Βόλο και πλεον δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν εμπιστεύεται για βασικό τον Σπόραρ.

  • Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκου είναι ο Ιωαννίδης με 7 γκολ στη Super League σε 13 συμμετοχές. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 14 γκολ!
  • 4 γκολ στα δύο τελευταία ματς στη Super League έχει σκοράρει ο Ιωαννίδης και είναι σε φόρμα.
  • Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Βόλο ο Ιωαννίδης σκόραρε ένα γκολ στην επίκράτηση του Παναθηναϊκού με σκορ 3-0 στη Λεωφόρο.

Η βασική μας πρόταση

ανυτιμε σκορερ ιωαννιδησ σε αποδοση 2.25 


Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 17/12/2023

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλέβει την παράσταση στην 17η αγωνιστική της Premier League. Περιμένουμε μεγάλη «μάχη» στο Άνφιλντ και αμφότερες ανεξάρτητα από τη βαθμολογική τους θέση διψούν και τη νίκη.

Η Λίβερπουλ τρέχει αήττητο σερί στην έδρα της με 7 νίκες και πλέον οδηγεί την κούρσα στην κορυφή της βαθμολογίας με 37 βαθμούς. Χθες είδε την Σίτι να «σκοντάφτει» (2-2) με την Κρίσταλ Πάλας κι έχει νέα ευκαιρία να ξεφύγει από τους πρωταθλητές, την στιγμή που η Άρσεναλ την ακολουθεί κατά πόδας. Οι «Reds» την Πέμπτη ολοκλήρωσαν στην πρώτη θέση τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο του Europa League. Ο προπονητής Γιούγκεν Κλοπ βλέπει εκ νέου τον Μοχάμεντ Σαλάχ να έχει ανεβάσει τα νούμερα του, αφού ο Αιγύπτιος ανήκει στους τοπ σκόρερ της Premier League με 11 γκολ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα έχει μάθει να ζει με την αμφισβήτηση που δέχεται ο προπονητής της Έρικ Τεν Χαγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπαινοβγαίνουν στην πεντάδα και η σταθερότητα είναι το ζητούμενο. Η 6η θέση στην Premier League σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά την ήττα (0-1) από την Μπάγερν εκτόξευσε την κριτικής σε τεχνικό επιτελείο και παίχτες.

  • Πέρυσι στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ διέσυρε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 7-0!
  • Τα 4 από τα τελευταία 5 ντέρμπι στην Premier LEague ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει Over 3.5 γκολ με τη Λίβερπουλ να μετράει 4 νίκες και μόλις μια ήττα.
  • Η Γιουνάιτεντ στα τελευταία 3 ματς στην Premier League έχει δεχθεί 5 γκολ.
  • Η Λίβερπουλ στα τελευταία 3 ματς στην Premier League έχει σκοράρει 8 γκολ.
  • 11 Over και 5 Under μετράει η Λίβερπουλ σε 16 παιχνίδια στην Premier League.

Η βασική μας πρόταση

νικη λιβερπουλ & over 2.5 γκολ σε αποδοση 1.75


Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 06/12/2023

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Premier League και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Φούλαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι δυο ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι και διψούν για τους τρεις βαθμούς της νίκης . Οι γηπεδούχοι έχουν συγκεντρώσει 15 βαθμούς σε 14 ματς και οι φιλοξενούμενοι 13 σε 14 αγωνιστικές.

Η Φούλαμ μέσα στην έδρα της είναι μια του ύψους και μια του βάθους με 3 νίκες και 3 ήττες και την περασμένη αγωνιστική κοίταξε στα μάτια τη Λίβερπουλ χάνοντας το ματς στο φινάλε με σκορ 4-3 στο Άνφιλντ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προέρχεται από 3 σερί ήττες και ψάχνει τον τρόπο να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε 0-1 από την Έβερτον και η καρέκλα του προπονητή Στιβ Κούπερ τρίζει για τα καλά. Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο αναμένει αντίδραση και περιμένουμε πιο επιθετικό παιχνίδι απο τους φιλοξενούμενους.

  • Τα 3 τελευταία ματς της Φούλαμ έχουν λήξει Goal/Goal και η ομάδα του Μάρκο Σίλβα στα συγκεκριμένα ματς έχει σκοράρει 7 τέρματα κι έχει δεχθεί 9!
  • Τα 2 από τα 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Νότιγχαμ έχουν τελειώσει Goal/Goal και η ομάδα του Κούπερ στα 4 τελευταια έχει βρει 6 φορές δίχτυα.

Η βασική μας πρόταση

goal/goal σε αποδοση 1.92


  ΠΑΟΚ – Λαμία 04/12/2023

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λαμία ολοκληρώνεται στην Τούμπα η 13η αγωνιστική της Super League και παράλληλα ο πρώτος γύρους του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι αποδόσεις δείχνουν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι το μεγάλο φαβορί, όμως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η Λαμία διαθέτει εξαιρετική ομάδα και ανήκει στις φετινές εκπλήξεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ θα μπει στο τερέν με την αυτοπεποίθηση στο ζενίθ, αφού οι παίχτες του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχονται από τεράστια νίκη (2-1) με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη που του εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Conference League. Η συγκεκριμένη νίκη ήρθε με τους παίχτες του ΠΑΟΚ να καταναλώνουν τεράστια αποθέματα ενέργειας. Το ζητούμενο για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι ένα ακόμη «τρίποντο» για να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το τεχνικό επιτελείο των γηπεδούχων θα κάνει ροτέισον και ο Ρουμάνος Coach θέλει να φρεσκάρει την 11αδα του.

Η Λαμία μέσα στην Τούμπα δεν πρόκεται να πέσει αμαχητί. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου παλεύει όλα τα παιχνίδια και δεν έχει το μυαλό της μόνο στην άμυνα. Θα κυνηγήσει το γκολ με στόχο να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ.

  • Η Λαμία φέτος έχει σκοράρει 14 γκολ σε 12 αγωνιστικές.
  • Η Λαμία στα 6 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια στη Super League έχει βρει δίχτυα και στο περασμένο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο σκόραρε τρία γκολ (3-3).
  • Τα δύο τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στο Κύπελλο την περασμένη σεζόν και έληξαν G/G. Στην έδρα της Λαμία το ματς έληξε 1-5 υπερ του ΠΑΟΚ και στην Τούμπα 1-1.

Η βασική μας πρόταση

goal/goal σε αποδοση 2.55 στην τουμπα 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ