el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Μονακό: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/01/2024

Σπουδαίο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μονακό (21:15) για την 21η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί που έχει «χτίσει» το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κέρδισε την Εφές και ψάχνει ακόμα ένα 2/2 σε «διαβολοβδομάδα», ενώ η Μονακό έρχεται στην Ελλάδα με φόρα μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Μονακό: Ανάλυση, Παρουσίαση, 11/01/2024

Μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μονακό (21:15) για την 21η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.

Λίγες ώρες μετά τη σημαντική νίκη επί της Εφές (83-76), o Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κλείσει τη «διαβολοβδομάδα» με ένα μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Μονακό (21:15).

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το τελευταίο διάστημα μοιάζει ανίκητη: Είναι χαρακτηριστικό πως το «τριφύλλι» μετρά έξι νίκες στα τελευταία εφτά παιχνίδια του στην Euroleague, κάτι που το έφερε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Regular Season με ρεκόρ 12-8.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ξανά το απόλυτο σε «διαβολοβδομάδα» και επιθυμεί να κερδίσει ξανά τη Μονακό (21:15), όπως ακριβώς έκανε και στο Πριγκιπάτο (91-90) πριν λίγες μέρες. Ο Εργκίν Αταμάν καταστρώνει ξανά τα πλάνα του με προβλήματα, αφού οι Λούκα Βιλντόσα και Ιωάννης Παπαπέτρου παραμένουν εκτός δράσης. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Λευτέρης Μαντζούκας, που έλειψε από τα προηγούμενα παιχνίδια λόγω ίωσης.

Επίσης, είναι δεδομένο πως τα φώτα θα πέσουν ξανά στον Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός «σκότωσε» την Εφές με 7/9 τρίποντα και 24 πόντους, ενώ νωρίτερα, ευστόχησε στο buzzer-beater τρίποντο που έφερε το διπλό του Παναθηναϊκού στο Μόντε Κάρλο.

Στην άλλη μεριά, η Μονακό πήρε μεγάλη ανάσα μετά το 93-83 επί της Μπασκόνια, ανεβαίνοντας στο 11-9. Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ξανά εντυπωσιακός με 26 πόντους (4/7 τρίποντα), 7 ασίστ και κάλυψε ιδανικά το κενό του Έλι Οκόμπο, που έχει τεθεί εκτός ομάδας για πειθαρχικό ζήτημα. Ο Γιακούμπα Ουαταρά ήρθε από τον πάγκο για να δώσει 12 πόντους με 4/8 τρίποντα, όμως ο Σάσα Ομπράντοβιτς περιμένει περισσότερα από τους Κέμπα Γουόκερ και Τζόρνταν Λόιντ, που μέτρησαν συνολικά εφτά πόντους κόντρα στη Μπασκόνια.

Σε ό,τι αφορά τα προηγούμενα ματς των δύο ομάδων, η Μονακό έχει το πάνω χέρι με τέσσερις νίκες σε πέντε ματς. Ουσιαστικά, οι Μονεγάσκοι έχασαν μόνο στο πρόσφατο παιχνίδι τους από τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη κόντρα στην παρέα του Μάικ Τζέιμς.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Παναθηναϊκός – Μονακό: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 11/01/2024

Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό. Η Εφές πάλεψε στο τέλος, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς ανώτερος, φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 83-76. Ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε ρεκόρ καριέρας με 7/9 τρίποντα, 24 πόντους και 28 στο ranking, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν επίσης οι Ντίνος Μήτογλου (14 πόντοι, 4/6 σουτ, 7 ριμπάουντ) και Κέντρικ Ναν (14 πόντοι, 3 ασίστ).

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εφές: 15/28 δίποντα, 13/23 τρίποντα, 14/17 βολές, 28 ριμπάουντ, 23 ασίστ, 5 κλεψίματα, 11 λάθη, 1 τάπα, 105 στο ranking.

Η Μονακό πήρε ανάσα κερδίζοντας την Μπασκόνια με 93-83. Ο Μάικ Τζείμς ξεχώρισε ξανά (26 πόντοι, 7 ασίστ) και ο Γιακούμπα Ουαταρά έκανε τη διαφορά από τον πάγκο (12 πόντοι, 4/8 τρίποντα), σε ένα βράδυ στο οποίο οι Τζόρνταν Λόιντ (2 πόντοι, 1/7 σουτ) και Κέμπα Γουόκερ (5 πόντοι, 2/6 σουτ) έμειναν χαμηλά.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μονακό κόντρα στους Βάσκους: 26/52 δίποντα, 11/24 τρίποντα, 8/11 βολές, 31 ριμπάουντ, 19 ασίστ, 7 κλεψίματα, 6 λάθη, 2 τάπες, 99 στο ranking.


Παναθηναϊκός – Μονακό: Προγνωστικά 11/01/2024

Σπουδαίο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Η Μονακό αντέδρασε κόντρα στη Μπασκόνια, όμως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στην έδρα του παίζει πάντα με την ταμπέλα του φαβορί.

Για το ματς στο Μαρούσι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

NΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ -3,5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

OVER 9.5 ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει προβλήματα και κούραση, αλλά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και μπορεί να κυριαρχήσει με υψηλό επιθετικό τέμπο και αρκετά σουτ από την περιφέρεια. Άλλωστε, εκεί είναι η δύναμη του «τριφυλλιού» με τους Σλούκα, Ναν, Γκραντ και Γκριγκόνις.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μονακό έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ