el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπιλμπάο – Ρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/08/2023

Πρεμιέρα σε μία δύσκολη έδρα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ταξιδεύει στη χώρα των Βάσκων και αντιμετωπίζει την πάντα επικίνδυνη και σκληρή Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:30), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι Μαδριλένοι θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή μετά από μία σεζόν χωρίς πολλά χαμόγελα και οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με όπλο την ομοιογένεια.

Για το μεγάλο ματς στο Σαν Μαμές επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Μπιλμπάο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στη La Liga!


Μπιλμπάο – Ρεάλ: Παρουσίαση, Ανάλυση 12/08/2023

Πρεμιέρα με ντέρμπι στη La Liga. Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στο «Σαν Μαμές», όπου θα αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:30). Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μπαίνει από νωρίς στις προκλήσεις του ισπανικού πρωταθλήματος και σίγουρα θέλει να ξεκινήσει με νίκη, ώστε να δείξει και τις… διαθέσεις της για τη σεζόν που ξεκινά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή για την «Βασίλισσα», με εξαίρεση φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το πρωτάθλημα χάθηκε από νωρίς, ενώ και στο Champions League η Ρεάλ έδειξε πως ήταν αρκετά πιο πίσω από την κυρίαρχη Μάντσεστερ Σίτι.

Επίσης, οι Μαδριλένοι καλούνται να διαχειριστούν και την επερχόμενη αλλαγή εποχής και σελίδας. Ο σπουδαίος Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί ήδη παρελθόν, οι Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρόος φαίνεται πως μένουν λίγο πιο πίσω στην ιεραρχία και η φετινή Ρεάλ θα έχει στο επίκεντρο τους Βινίσιους, Τζουντ Μπέλινγκχαμ, Ροντρίγκο, Φέντε Βαλνβέρδε, Εντουάρντο Καμαβινγκά και Φραν Γκαρσία.

bilbao real prognostika novibet

Το ερωτηματικό αφορά τις σκέψεις του Κάρλο Αντσελότι για την ενδεκάδα. Η αποχώρηση του Μπενζεμά άφησε μεγάλο κενό στην επίθεση και η έλευση του Μπέλινγκχαμ (αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ) αναμένεται να διαμορφώσει ένα ιδιότυπο 4-4-2 με τέσσερα κεντρικά χαφ και δύο περιφερειακούς φορ, τον Βινίσιους και τον Ροντρίγκο.

Φυσικά, μεγάλο πλήγμα για τη Ρεάλ αποτελεί και ο σοβαρός τραυματισμός του Τίμπο Κουρτουά, που υπέστη ρήξη χιαστού και πιθανότατα θα χάσει όλη τη σεζόν.

Στην αντίπερα όχθη, η Αθλέτικ Μπιλμπάο ξεκινά τη σεζόν πιστή στις αξίες και στα αγωνιστικά της δεδομένα. Οι Βάσκοι θα στηριχτούν στον βασικό κορμό της περσινής χρονιάς, αλλά θα πρέπει να βρουν τρόπο για να καλύψουν την απώλεια του Ίνιγο Μαρτίνεθ. Ο έμπειρος στόπερ, ένας από τους ηγέτες των τελευταίων ετών, άφησε τους Βάσκους για την Μπαρτσελόνα και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να βρεθεί ικανός αντικαταστάτης. Σημεία αναφοράς για μία ακόμα σεζόν θα είναι οι Ίκερ Μουνιαίν, Ινάκι Γουίλιαμς, Νίκο Γουίλιαμς, Ουνάι Σιμόν και Όσκαρ Ντε Μάρκος.


Μπιλμπάο – Ρεάλ: Προγνωστικά 12/08/2023

Αρχή με δύσκολη αποστολή για τη Ρεάλ. Το Σαν Μαμές είναι πάντα αφιλόξενο για τους αντιπάλους και οι Μαδριλένοι, που έδειξαν να… ψάχνονται στα φιλικά, πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μία επικίνδυνη και διψασμένη ομάδα.

Για το μεγάλο ματς ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.97 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μπιλμπάο δεν έχει λόγο να πιέσει το ματς και σίγουρα θα περιμένει τη Ρεάλ, η οποία ψάχνει να βρει απαντήσεις για την απώλεια του Καρίμ Μπενζεμά, που ήταν το σημείο αναφοράς στην επίθεση. Το τέμπο θα είναι χαμηλό και η πλάστιγγα γέρνει προς ένα «σφιχτό» ματς με λιγοστές φάσεις.

bilbao real prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπιλμπάο – Ρεάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπιλμπάο – Ρεάλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/08/2023

Η ρήξη χιαστού του Τίμπο Κουρτουά δημιούργησε μεγάλο πονοκέφαλο στον Κάρλο Αντσελότι, που πρέπει να… ζήσει χωρίς τον σπουδαίο τερματοφύλακα, τουλάχιστον μέχρι να έρθει αντικαταστάτης αντίστοιχου επιπέδου. Εκτός για τη Ρεάλ είναι και οι Ντάνι Θεμπάγιος, Αρντά Γκιουλέρ και Φερλάν Μεντί.

Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους Γεράι Άλβαρες, Γιούρι Μπερτσίτσε και Ντάνι Γκαρσία.

Μπιλμπάο (4-2-3-1): Σιμόν – Ντε Μάρκος, Βιβιάν, Παρέδες, Λέκουε – Βέσκα, Ερέρα – Ν.Γουίλιαμς, Σαντσέτ, Μουνιαίν – Ι.Γουίλιαμς

Ρεάλ (4-4-2): Λούνιν – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Γκαρσία – Μόντριτς, Κρόος, Βαλβέρδε, Μπέλινγκχαμ – Βινίσιους, Ροντρίγκο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ