el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπότεφ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 02/07/2023

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Μπότεφ σε φιλικό προετοιμασίας στην Βουλγαρία (02/07, 20:00). Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν την σκληρή δουλειά ενόψει της νέας σεζόν και, κυρίως, ενόψει των αγώνων στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Για την αναμέτρηση στη Φιλιππούπολη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet το φιλικό ματς του Άρη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Μπότεφ – Άρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/07/2023

Τρίτο φιλικό για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς μεταφέρονται στη Βουλγαρία και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο Μπάνσκο, μετά την παρουσία τους στο Ισραήλ.

Ο Άρης έδωσε εκεί τα πρώτα φιλικά της νέας χρονιάς, αντιμετωπίζοντας δύο φορές την Μακάμπι Χάιφα. Στις 21 Ιουνίου κέρδισε με 1-0 και γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ενώ τρεις μέρες μετά, στις 24 Ιουνίου, ηττήθηκε με 4-1, σε ματς που είχε προπονητικό χαρακτήρα και διάρκεια τριών 30λεπτων.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να δοκιμάσουν ξανά πρόσωπα και είναι δεδομένο πως ο Τόλης Τερζής θέλει να δει βήματα προόδου από την ομάδα του, αφού σε περίπου 25 μέρες έρχεται το πρώτο – και κομβικό – πρώτο επίσημο παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι ο Άρης βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που θα παίξουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και στις 27 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Αραράτ – Εγνατία. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 3 Αυγούστου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί ενισχυμένη σε αυτά τα ματς, αφού έχει ήδη συμφωνήσει με τους Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, Λευτέρη Χουτεσιώτη, Ρόναλντ Ματαρίτα, Βαλεντίνο Φατόρε, Αντώνη Αηδόνη, Φράνκο Φεράρι και Κίκε Σαβέριο. Ο Τόλης Τερζής βλέπει το «οπλοστάσιό» του να γεμίζει με λύσεις και το μοναδικό ερωτηματικό αφορά το μέλλον του Λουίς Πάλμα, ο οποίος έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ.

Σε ό,τι αφορά την Μπότεφ, οι Βούλγαροι βρίσκονται επίσης στο στάδιο της προετοιμασίας τους. Στα προηγούμενα δύο φιλικά τους, μέτρησαν από μία νίκη (2-0 την Ίασι) και μία ήττα (0-2 από την Κραϊόβα), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση με τον Άρη θα διεξαχθεί στη μνήμη του Τόσκο Μποζατζίσκι και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην οικογένειά του.


Μπότεφ – Άρης: Προγνωστικά 02/07/2023

Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία σε αυτά τα παιχνίδια και είναι ξεκάθαρο ότι ο Τόλης Τερζής θέλει να δοκιμάσει συστήματα και πρόσωπα για τη νέα σεζόν και, κυρίως, για τα παιχνίδια στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Έτσι, η νίκη δεν είναι ο βασικός στόχος για τον Άρη, όμως είναι σίγουρο πως με τα θετικά αποτελέσματα «χτίζονται» συνήθειες που θα φανούν χρήσιμες στη πορεία της χρονιάς.

Για το ματς στο ανακαινισμένο «Χρίστο Μπότεφ Στάντιουμ» της Φιλιππούπολης επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΔΙΠΛΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.60 ΣΤΗ NOVIBET

Aν και δεν είναι ακόμα έτοιμος, ο Άρης διαθέτει σίγουρα μεγαλύτερη ποιότητα από την αντίπαλό του και μπορεί να πετύχει τη δεύτερη φετινή νίκη του στα φιλικά προετοιμασίας. Ωστόσο, τα θέματα στην άμυνα παραμένουν και ίσως δούμε αρκετά γκολ στην αναμέτρηση.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπότεφ – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ