el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπράιτον – Νότιγχαμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/10/2022

Με πολύ σημαντικό παιχνίδι στο «Community Stadium» ανοίγει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Premier League. Η Μπράιτον, που δείχνει μπλοκαρισμένη το τελευταίο διάστημα, υποδέχεται τη Νότιγχαμ (21:30), η οποία παλεύει να σηκώσει κεφάλι.

Με εκτός έδρας ήττες συνδυάστηκε το σαββατοκύριακο και για τις δύο ομάδες. Η Μπράιτον δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μπρέντφορντ, που με όπλο την αποτελεσματικότητα (2-0) την κράτησε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη. Από την άλλη πλευρά, η Νότιγχαμ το πάλεψε αλλά λύγισε στο «Μολινό» από τη Γουλβς (1-0) και έμεινε στην ουρά της βαθμολογίας.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπράιτον και τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τη 12η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Premier League!

 


Μπράιτον – Νότιγχαμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/10/2022

Αν δει κανείς τα τελευταία αποτελέσματα της Μπράιτον, χωρίς να δώσει έμφαση στους αντιπάλους της θα πει εύκολα πως η ομάδα είναι ντεφορμέ. Από την άλλη, τα τρία παιχνίδια χωρίς νίκη έχουν μέσα ένα «Χ» στην έδρα της Λίβερπουλ (3-3), ήττα από την Τότεναμ (0-1) και ήττα στο τελευταίο ματς στην έδρα της Μπρέντφορντ (2-0). Το δύσκολο πρόγραμμα λοιπόν κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να πιστεύουν πως οι παίκτες του Ντε Τσέρμπι δεν πρέπει να χάσουν τη συγκέντρωσή της και πως είναι θέμα χρόνο να επιστρέψουν στις νίκες.

brighton nottigham2 novibet

Η Μπράιτον επιστρέφει  στην έδρα της, όπου φέτος έχει μόνο την ήττα από τους «spurs» κι από εκεί και πέρα μετράει 2 νίκες και μία ισοπαλία. Στη βαθμολογία της Premier League παραμένει εντός ευρωπαϊκής τροχιάς μέσω της 7η θέσης. Ωστόσο, χρειάζεται επειγόντως βαθμούς καθώς στη συνέχεια την περιμένει δύσκολο πρόγραμμα με αναμετρήσεις κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (εκτός) και Τσέλσι (εντός).

«Θεωρώ πως παίξαμε καλά στο τελευταίο μας παιχνίδι, όμως αν θες τη νίκη πρέπει να σκοράρεις, Παραμένει δύσκολο για εμένα να εξηγήσω το αποτέλεσματα και πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολο για έναν προπονητή να λέει πως η ομάδα του έπαιξε καλά ενώ ηττήθηκε 2-0. Ίσως το πρόβλημά μας να είναι στην εκτέλεση. Κόντρα στην Μπρέντφορντ, είχαμε 20 τελικές αλλά δεν βρήκαμε γκολ. Κόντρα στην Τότεναμ είχαμε φάσεις αλλά πάλι δεν βρήκαμε δίχτυα. Πρέπει να προχωρήσουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς απέναντι στη Νότιγχαμ. Θα δούμε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας γιατί σε αυτό το σημείο χρειάζεται και διαχείριση. Κάποιοι είναι αρκετά ταλαιπωρημένοι, άλλοι έχουν τραυματισμού και αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει τα πλάνα μας», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός της Μπράιτον.

brighton nottigham3 novibet

Η Νότιγχαμ δεν τα κατάφερε ούτε στο «Μολινό» και έμεινε στην ουρά της βαθμολογίας με μόλις 5 βαθμούς ύστερα από 10 αγωνιστικές και συγκάτοικο τη Λέστερ. Η αλήθεια είναι πως η ήττα τη Γουλβς ήρθε με κρύο τρόπο. Το πέναλτι του Νέβες στο 56ο λεπτό έβαλε πίσω στο σκορ της Φόρεστ σε ένα σημείο όπου κρατούσε το ματς σε ένα ρυθμό που τη βόλευε αμυντικά αλλά χωρίς βέβαια να απειλεί ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά. Στη συνέχεια το ρίσκο την έκανε πιο ζωηρή, ωστόσο, ο Τζόνσον έγινε μοιραίος με τον Σα να αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι στο 79’ και να κρατάει τη Φόρεστ με την πλάτη στο τοίχο και σε χαμηλά επίπεδα αυτοπεποίθησης.

brighton nottigham4 novibet

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την ήττα μας απέναντι στη Γουβλς. Χρειάζεται να συνεχίσουμε την καθημερινή μας πρόοδο. Να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Πιστεύουμε πως δουλεύουμε προς τη σωστή κατάσταση και αυτό αποτελεί τον οδηγό μας με φόντο τη συνέχεια. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να καταφέρουμε να “αναρρώσουμε” και με αρχή το ματς απέναντι στην Μπράιτον θα επιχειρήσουμε να βρούμε τον τρόπο για να τα καταφέρουμε», είπε ο Κούπερ.

Το ματς απέναντι στην Μπράιτον είναι κομβικό για τη Νότιγχαμ. Στη συνέχεια την περιμένει πρόγραμμα… βουνό. Συγκεκριμένα στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια καλείται να αντιμετωπίσει εντός τις Λίβερπουλ, Μπρέντφορντ και Τότεναμ, ενώ έχει και εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

brighton nottigham5 novibet

Μπράιτον – Νότιγχαμ: Στατιστικά & Προϊστορία 18/10/2022

  • Oι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 32 φορές. Η προϊστορία είναι σχετικά μοιρασμένη με τη Φόρεστ να έχει το πάνω χέρι με 13 νίκες, 10 μετράει η Μπράιτον, ενώ  ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.
  • Τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2) συμπλήρωσε η Μπράιτον στην Premier League. Στα 8 ματς πρωταθλήματος χωρίς τρίποντο έφτασε η Νότιγχαμ (0-2-6).
  • Από δύο διαδοχικά Under 2.5 Γκολ προέρχεται η Μπράιτον
  • Το No Goal επιβεβαιώθηκε στα 3/4 εντός έδρας της Μπράιτον φέτος
  • Εκτός έδρας η ομάδα του Κούπερ έχει δεχτεί 11 γκολ, ενώ δεν έχει σκοράρει ούτε ένα στα τελευταία τρία παιχνίδια της.

Μπράιτον – Νότιγχαμ: Προγνωστικά 18/10/2022

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που βλέπουν ευκαιρία λόγω της κατάστασης του αντιπάλου. Φυσικά, η Μπράιτον έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο μέχρι στιγμής, σωστά παρουσιάζεται ως το φαβορί στο σετ, ωστόσο, δεν είναι σε θέση ακόμη να δικαιολογήσει τέτοιες αποδόσεις.

Η Νότιγχαμ κόντρα στα προγνωστικά καλείται να βγάλει αντίδραση. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει να ρισκάρει για να βρει γκολ, αφού δεν μπορεί να μένει μόνιμα σε θέση άμυνας και να περιμένει τον αντίπαλο.

Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αφού εκτός από άστοχη είναι και αγχωμένη αλλά με τη Μπράιτον να βγάζει νευρικότητα στα μετόπισθεν της δίνεται η ευκαιρία να τα καταφέρει.

ΤΟ GOAL/GOAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μπράιτον – Νότιγχαμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

brighton nottigham6 novibet


Μπράιτον: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/10/2022

Στη Μπράιτον καλούνται να αφήσουν πίσω τους το σοκ με την αποχώρηση του Μουέπου από το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 24 ετών λόγω προβλήματος στην καρδιά. Εκτός κόντρα στη Νότιγχαμ θα μείνει και ο Εστουπινιάν που αντικαταστάθηκε στο τελευταίο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Σάντσεθ – Μιτόμα, Ντανκ, Γουέμπστερ, Φέλτμαν – Καϊσέδο, ΜακΆλιστερ, Μαρτς, Τροσάρ – Γουέλμπεκ, Γκρος

brighton nottigham7 novibet

Νότιγχαμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/10/2022

Αντίστροφα για την επιστροφή τους μετρούν οι Ρίτσαρντς και Κόλμπακ, όπως και ο νεοαποκτηθείς χαφ Ρίτσαρντς. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ετοιμάζει αλλαγές μεσοεπιθετικά ο Κούπερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χέντερσον – Οριέ, Κουκ, ΜακΚέν, Τόφολο – Γέιτς, Φρόιλερ, Μανγκαλά – Λίνγκαρντ, Ντένις, Αβονιγί

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ