el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπράιτον – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 31/12/2022

Να συνεχίσει την πορεία της προς τον τίτλο και να αυξήσει ή στη χειρότερη να διατηρήσει την απόστασή της από τους διώκτες της θέλει η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» κλείνουν τις υποχρεώσεις τους για το 2022 με δύσκολη έξοδο στην έδρα της Μπράιτον στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Premier League.

Δυναμική επανεκκίνηση στις υποχρεώσεις τους μετά το Μουντιάλ έκαναν οι «γλάροι» που πήραν εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Σαουθάμπτον (1-3) και διατηρήθηκαν στο κόλπο για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αρτέτα μπορεί να «δοκιμάστηκε» απέναντι στη Γουέστ Χαμ, όμως κατάφερε και πέτυχε τον στόχο της (3-1) και μπήκε κι αυτή με το δεξί.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της Άρσεναλ στην έδρα της Μπράιτον για την 18η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Premier League!


Μπράιτον – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 31/12/2022

Αυτό που χρειαζόταν πήρε η Μπράιτον στο «St.Mary’s». Με πειστική εμφάνιση έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμη να συνεχίσει τη μάχη της, κόντρα στα προγνωστικά, για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Θύμα της ήταν η Σαουθάμπτον που είδε τον Λαλάνα να ανοίγει το σκορ στο 14ο λεπτό και στο 35’ το αυτογκόλ του Περό να κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της. Οι ελπίδες των γηπεδούχων εξανεμίστηκαν, αφού η Μπράιτον δεν ήθελε να ζει με αμφιβολίες στο ματς και το «καθάρισε» στο 56ο λεπτό με τον Μαρτς.

brighton arsenal2 novibet

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη που πήραμε στο τελευταίο ματς επειδή παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες μου κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και είμαι πολύ ικανοποιημένος αναλογικά και με την εποχή που διανύουμε. Είχαμε πάντα τον έλεγχο της κατάστασης και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα και να τελειώσουμε ακόμη πιο νωρίς το ματς. Ζούμε στην Premier League. Πρέπει να συνεχίσουμε και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα, που είναι πιο δύσκολο να καταλάβουν τις απαιτήσεις μου, αλλά έχουμε και μεγαλύτερους που είναι πανέξυπνοι και μπορούν να μεταφέρουν στους νεότερους όλα όσα θέλουμε», είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Η Μπράιτον χρειαζόταν πολύ τη νίκη με φόντο την Ευρώπη. Το πρόγραμμά της στη συνέχεια είναι… βουνό και τα επόμενα παιχνίδια μέχρι και το φινάλε του Ιανουάριου ενδέχεται να αποδειχτούν κομβικά για το μέλλον της. Αμέσως μετά την Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Έβερτον και στη συνέχεια τη Λίβερπουλ, ενώ ο μήνας κλείνει με εκτός έδρας αναμέτρηση στο Λέστερ.

brighton arsenal3 novibet

Από εκεί που σταμάτησε συνεχίζει η Άρσεναλ. Η Γουέστ Χαμ ανέβασε στα ύψη τον βαθμό δυσκολίας στην επιστροφή των «κανονιέρηδων» στην Premier League, όμως η ομάδα του Αρτέτα κατάφερε να ανταπεξέλθει. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πέναλτι του Μπενραμά στο 27’ και στη συνέχεια να αντιμετωπίζει και το άγχος αφού δεν πρόλαβε να αντιδράσει μέχρι το ημίχρονο, όμως κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση. Με δυναμικό comeback στο δεύτερο 45λεπτο η Άρσεναλ «τούμπαρε» την κατάσταση πριν καν συμπληρωθεί μια ώρα παιχνιδιού, χάρη στα τέρματα των Σάκα (53’) και Μαρτινέλι (58’). Κάπου εκεί, η ψυχολογία επέστρεψε στα γνωστά της επίπεδα και στο 69’ ο Ενκετιά έκανε το 3-1 τελειώνοντας το ματς για τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία της Premier League.

brighton arsenal4 novibet

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Αρτέτα ήταν εμφανώς ικανοποιημένος τόσο από την αντίδραση, όσο και από την απόδοση, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Αρσέν Βενγκέρ στο «Emirates»: «Ο Αρσέν διάλεξε τη σωστή στιγμή. Πιστεύω πως η απόδοσή μας ήταν στα επίπεδα που του άξιζαν. Oι παίκτες μας δεν το ήξεραν ότι θα βρίσκεται μαζί μας στις κερκίδες. Ήταν μία ξεχωριστή ημέρα και τον ευχαριστώ πολύ που ήρθε».

Σαφώς στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού το ματς απέναντι στα «σφυριά» ανήκει στο παρελθόν. Όλο το βάρος πέφτει στο ματς στο «Community» όπου η Άρσεναλ θέλει να συνεχίσει την πορεία της προς τον τίτλο. Το πρόγραμμα που περιμένει τους «κανονιέρηδες» ενόψει της συνέχειας στην Premier League είναι φωτιά, αφού ο Ιανουάριος μπαίνει και ολοκληρώνεται με αναμετρήσεις απέναντι σε Νιουκάστλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Αρτέτα ουσιαστικά να έχει ξεκάθαρη ευκαιρία για ροτέισον μόνο στο ματς με την Όξφορντ για το Κύπελλο Αγγλίας.

brighton arsenal5 novibet

Μπράιτον – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 31/12/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 22 φορές με την Άρσεναλ να έχει επικρατήσει 11 φορές, την Μπράιτον 7, ενώ 4 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Πέρσι η Μπράιτον έκανε πάρτι κόντρα στην Άρσεναλ. Πήρε εκτός έδρας νίκη-πρόκριση στο Λιγκ Καπ, έκανε «διπλό» και για το πρωτάθλημα, ενώ πήρε και μία ισοπαλία.
  • Η Μπράιτον μετράει 5/5 Goal/Goal & Οver στα τελευταία της παιχνίδια.
  • Τέσσερις σερί νίκες έχει στο πρωτάθλημα η Άρσεναλ.
  • Under 2.5 Γκολ και Νo Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας των «κανονιέρηδων».

Μπράιτον – Άρσεναλ: Προγνωστικά 31/12/2022

Ακόμη ένα τεστ χαρακτήρα για την Άρσεναλ, που βέβαια πήρε την «κρυάδα» της χωρίς απώλειες την προηγούμενη αγωνιστική και θα είναι ακόμη καλύτερα προετοιμασμένη. Η Μπράιτον έδειξε σε καλή κατάσταση στη δική της πρεμιέρα και θα «χτυπήσει» το ματς αφού στη συνέχεια του προγράμματός της θα χρειαστεί να ρισκάρει περισσότερο.

ΤΟ GOAL/GOAL ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.69 ΣΤΗ NOVIBET

Πλέον η διαχείριση θα παίξει το ρόλο της για τη συνέχεια και δεν αποκλείεται οι δύο προπονητές να κάνουν… εκπτώσεις στις απαιτήσεις τους ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως ο αντίπαλός τους μεσοεπιθετικά είναι πολύ επικίνδυνος.

ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Μπράιτον – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

brighton arsenal6 novibet

Μπράιτον: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 31/12/2022

Σημαντική η απουσία του Καϊσέδο που δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο φινάλε του παιχνιδιού με τη Σαουθάμπτον κάνοντας έξαλλο τον Ντε Τσέρμπι. Αντίστροφα μετρούν για την επιστροφή τους οι Γουέλμπεκ και Μουεπού, ενώ ερωτηματικό εξακολουθεί να αποτελεί η συμμετοχή του ΜακΆλιστερ ύστερα από την έξτρα άδεια λόγω των υποχρεώσεων με την Αργεντινή στο Μουντιάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Σάντσεθ – Φέλτμαν, Ντανκ, Κόλγουιλ, Εστουπινιάν – Γκρος, Γκίλμουρ – Ματς, Λαλάνα, Μιτόμα – Τροσάρ

brighton arsenal7 novibet

Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 31/12/2022

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Τομιγιάσου, ενώ ο Ζιντσένκο που πήρε χρόνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Αρτέτα. Λίγες πιθανότητες να προλάβει ο Σμιθ Ρόου, ενώ εκτός παραμένουν οι Νέλσον και Ζεσούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ – Τσάκα, Παρτέι – Σάκα, Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι – Ενκετιά

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ