el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σέλτικς – Χιτ Game 7: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/05/2023

Σέλτικς και Χιτ δίνουν τον δικό τους τελικό των τελικών, καθώς τίθενται αντιμέτωποι στο Game 7 των Τελικών της Ανατολής στη Βοστώνη (03:30), με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους Τελικούς του ΝΒΑ όπου περιμένουν οι Νάγκετς!

Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «TD Garden» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μία από τις πλέον ανατρεπτικές σειρές Playoffs όλων των εποχών στο ΝΒΑ έφτασε στον δικό της τελικό!

Το 3-0 υπέρ των Χιτ έχει γίνει 3-3 με μυθικό τρόπο από τους Σέλτικς και πλέον όλα κρέμονται σε τεντωμένο σχοινί, με το 7ο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς να κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί στους Τελικούς του ΝΒΑ, όπου θα αντιμετωπίσει τους Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς!

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Βοστώνη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο ΝΒΑ!


Σέλτικς – Χιτ Game 7: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/05/2023

Γυρνώντας το… ρολόι της σειράς τρεις αγώνες πίσω, τίποτα δεν προμήνυε ότι θα φτάσουμε σε Game 7!

Με τους Χιτ του Τζίμι Μπάτλερ να κάνουν ό,τι θέλουν τόσο στη Βοστώνη, όπου είχαν κάνει δύο breaks, όσο και στο Μαϊάμι, το 3-0 που είχε διαμορφωθεί δεν άφηνε περιθώρια.

Τρία match balls είχαν στη διάθεσή τους οι τρις πρωταθλητές ΝΒΑ, αλλά τα σπατάλησαν όλα και μάλιστα δύο εξ αυτών στην έδρα τους.

Αντίστοιχα οι Σέλτικς ποτέ δεν τα παράτησαν και δεν άφησαν να μπει στο μυαλό τους ούτε η απόλυτα αρνητική γι’ αυτούς παράδοση των 150 σειρών στο παρελθόν που πήγαν στο 3-0 και δεν ανατράπηκαν ποτέ.

Ακόμα και η περίπτωση του Game 7 ήταν ουτοπικό σενάριο, καθώς μόλις τρεις φορές στο παρελθόν το 3-0 έχει γίνει 3-3 και χωρίς η ανατροπή να ολοκληρωθεί, καθώς έστω κι έτσι η ομάδα που είχε το προβάδισμα είχε πάρει και την πρόκριση.

Το 1951 οι Νικς είχαν γυρίσει από το εις βάρος του 3-0 από τους Ρόιαλς σε 3-3, αλλά «λύγισαν» στο 7ο ματς των Τελικών, το 1994 οι Νάγκετς έφτασαν επίσης στο 3-3 από το 3-0 των Τζαζ στους ημιτελικούς, χάνοντας στο Game 7, ενώ η πιο πρόσφατη περίπτωση ήταν η επιστροφή των Μπλέιζερς απέναντι στους Μάβερικς, με τους τελευταίους να παίρνουν το εισιτήριο από τη σειρά του πρώτου γύρου της Δύσης.

Οι Σέλτικς με την επική νίκη στο Μαϊάμι έγιναν η μόλις τέταρτη ομάδα που φτάνει στο 3-3 από το 0-3 και απέχει μία νίκη από την απόλυτη ανατροπή, που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στο ΝΒΑ!

Σε 150 σειρές ποτέ και καμία ομάδα δεν επέστρεψε από 0-3 για να προκριθεί και το «τριφύλλι» της Μασαχουσέτης ετοιμάζεται για την… 151η και φαρμακερή φορά!

Η ευκαιρία είναι μεγάλη ώστε να γραφτεί ιστορία, καθώς περιμένει στο «σπίτι» της τους Χιτ, σε ένα παιχνίδι που δεν έχει επιστροφή για καμία εκ των δύο ομάδων. Ένα ματς, μία νίκη, ένα εισιτήριο για τους Τελικούς.


Σέλτικς – Χιτ Game 7: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς της σειράς

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για όσα επικά έχουν συμβεί σε αυτή τη σειρά.

Οι Σέλτικς παρά το πλεονέκτημα έδρας είδαν την παρέα του Μπάλτερ να φεύγει με νίκη στα δύο πρώτα παιχνίδια των Τελικών της Ανατολής.

Στο Game 1 οι Χιτ επικράτησαν (116-123) με 35 πόντους του Μπάτλερ χάρη στο 25-46 της τρίτης περιόδου παίρνοντας το ψυχολογικό προβάδισμα.

Αυτό φάνηκε στο Game 2 στο ίδιο γήπεδο, όπου παρά το προβάδισμα των γηπεδούχων, που βρίσκονταν στο +9 με 6 λεπτά να απομένουν, έκαναν το λάθος (ο Γκραντ Γουίλιαμς συγκεκριμένα) να… τσιγκλήσουν τον Μπάτλερ, για να ακολουθήσει επιμέρους 9-24 για το 105-111 και το 0-2!

Στο Game 3 του Μαϊάμι οι Χιτ έριξαν… νοκ ντάουν τους περσινούς φιναλίστ (128-102) με πρώτο σκόρερ τον Βίνσεντ (29 πόντοι) και όλα έδειχναν πως η σειρά βάδιζε προς το τέλος της.

Η φιέστα των Χιτ είχε στηθεί στο Game 4 στο Μαϊάμι, αλλά το 99-116 των Σέλτικς τους διατήρησε ζωντανούς, καθώς έδειξαν να έχουν σφυγμό και ειδικότερα ο Τέιτουμ που σταμάτησε στους 33 πόντους.

Επιστρέφοντας στη Βοστώνη το «τριφύλλι» δεν ήταν διατεθειμένο να αποκλειστεί στο «σπίτι» του και με 110-97 οδήγησε τη σειρά σε 6ο ματς, με πρώτο σκόρερ τον Ντέρικ Γουάιτ (24).

Ξανά οι Χιτ ήταν έτοιμοι για φιέστα στην έδρα τους στο Game 6, ωστόσο ακόμα δεν είχαμε δει τίποτα… Οι Σέλτικς με το… tip του Γουάιτ λίγα χιλιοστά πριν την κόρνα της λήξης έκαναν το 103-104 και πήραν την επική νίκη για να φέρουν τη σειρά στα ίσια (3-3) και να δρομολογήσουν το Game 7, απειλώντας πλέον να σπάσουν την παράδοση-μπετόν του 150-0!


Σέλτικς – Χιτ Game 7: Προγνωστικά 30/05/2023

Το 3-0 έγινε 3-3 και πλέον οι Σέλτικς μπορούν να αισθάνονται φαβορί, έχοντας υπερβεί εαυτούς με μια τόσο μεγάλη ανατροπή. Ένα βήμα έμεινε ώστε η πολυνίκης (μαζί με τους Λέικερς) ομάδα του ΝΒΑ να βρεθεί ξανά στους Τελικούς.

Η αύρα της ανατροπής μπορεί να τους οδηγήσει σε νέο θρίαμβο και μάλιστα με υπέρβαση του χάντικαπ.

ΝΙΚΗ ΣΕΛΤΙΚΣ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ 7.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Τώρα είναι η ώρα των ηγετών και ο Τέιτουμ που έχει ξυπνήσει για τα καλά μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια όπου ήταν σκιά του εαυτού του, θα βγει μπροστά στην επίθεση.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΕΪΤΟΥΜ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Σέλτικς – Χιτ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ