el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σέλτικς – Χιτ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/05/2023

Οι Σέλτικς υποδέχονται τους Χιτ στη Βοστώνη (03:30) στο Game 5 των Τελικών της Ανατολής στο ΝΒΑ, που μπορεί να τελειώσει τη σειρά ή να της δώσει παράταση. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «TD Garden» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι Χιτ βρίσκονται ένα βήμα μακριά από τους Τελικούς του ΝΒΑ (3-1 νίκες) και αφού ξόδεψαν το πρώτο match ball, θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση στη Βοστώνη, ωστόσο οι Σέλτικς θέλουν να δείξουν πως ακόμα είναι ζωντανοί.

Η πλάστιγγα των Τελικών της Ανατολής έχει γείρει προς την ομάδα του Μαϊάμι, ωστόσο ποιος μπορεί να ξεγράψει πρόωρα τους Σέλτικς, έστω κι αν κυνηγούν το… αδύνατο;

Η απάντηση θα δοθεί στο Game 5 της σειράς.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Βοστώνη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο ΝΒΑ!


Σέλτικς – Χιτ: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/05/2023

Η κυριαρχία των Χιτ στους Τελικούς της Ανατολής δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα όντας στο 3-1, αναζητά μία ακόμα νίκη για να κλειδώσει τη θέση της στους Τελικούς του ΝΒΑ και να δώσει ραντεβού με τους Νάγκετς που ήδη έχουν «σκουπίσει» τους Λέικερς στη Δύση.

Το πρώτο match ball πρόκρισης χάθηκε στο Μαϊάμι μετά την πρώτη νίκη της ομάδας της Βοστώνης στη σειρά, ωστόσο η κατάσταση σαφώς και βρίσκεται στα χέρια της παρέας του Τζίμι Μπάτλερ, που έχει το δεύτερο από τα τέσσερα «κανονάκια» για να βρει τη νίκη που χρειάζεται για την επιστροφή στους Τελικούς μετά το 2020 και τη «φούσκα» του Ορλάντο.

Εξάλλου η παράδοση είναι συντριπτική για τις ομάδες που έχουν φτάσει να προηγούνται με 3-0 νίκες σε σειρές Playoffs, καθώς σε 150 αντίστοιχες περιπτώσεις, καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να κάνει την ολική ανατροπή και να προκριθεί!

Οι Σέλτικς βάσει και της προϊστορίας κυνηγούν κάτι αδύνατο και ανεπανάληπτο, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να τα παρατήσουν.

Ήδη χάλασαν τη φιέστα στο Μαϊάμι, όπου οι οπαδοί των Χιτ περίμεναν με… τις σκούπες και τις λευκές πετσέτες στο χέρι και φιλοδοξούν, στη Βοστώνη αυτή τη φορά, να πάρουν άλλη μια νίκη, να μειώσουν σε 3-2 και να ανεβάσουν τα επίπεδα άγχους της ομάδας που θα έχει σαφές προβάδισμα μεν, αλλά και την αμφιβολία πλέον μήπως γίνει θύμα της μεγαλύτερης ανατροπής όλων των εποχών.


Σέλτικς – Χιτ: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς της σειράς

Game 1: Με το «καλημέρα» της σειράς οι Χιτ έδειξαν τις διαθέσεις τους, αλλά και τη φόρα με την οποία έφτασαν ως τους Τελικούς της περιφέρειας.

Το 116-123 δρομολόγησε το πρώτο break στη σειρά (0-1), χάρη στους 35 πόντους του Μπάτλερ, μαζί με 7 ριμπάουντ, 6 κλεψίματα, αλλά και τους 20 πόντους του Αντεμπάγιο, με το τρίτο 12λεπτο να  είναι καθοριστικό, με το επιμέρους 25-46 των φιλοξενούμενων.

Οι «πράσινοι» πήραν 30 πόντους από τον Τέιτουμ και 22 από τον Μπράουν, όμως όχι λύσεις όταν τις χρειάζονταν.

Game 2: Δεύτερο ματς στη Βοστώνη, δεύτερο break των Χιτ (105-111) και 0-2 στη σειρά, σε ένα παιχνίδι που άλλαξε εντελώς πορεία στην τελευταία περίοδο από μια… κοκορομαχία.

Με 6:22 να απομένουν για το τέλος του αγώνα και τους Σέλτικς στο +9 (96-87), ο Γκραντ Γουίλιαμς κόλλησε το πρόσωπό του στον «Jimmy Buckets», με το εν λόγω επεισόδιο να είναι το σημείο καμπής.

Με 24-9 από εκεί και πέρα, με ηγέτη τον Μπάτλερ που τελείως με 27 πόντους, οι Χιτ έφεραν τα πάνω-κάτω και πήραν τη νίκη, χάρη και στην πολύτιμη συμβολή από Μάρτιν (25) και Αντεμπάγιο (22 πόντοι, 17 ριμπάουντ, 9 ασίστ), την ώρα που πήγαν στράφι οι 34 πόντοι, τα 13 ριμπάουντ και οι 8 ασίστ του Τέιτουμ.

Game 3: Η απάντηση των Σέλτικς αναμενόταν μετά τα δύο break στη Βοστώνη, αλλά το Game 3 ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με τους Χιτ να επικρατούν εμφατικά (128-102) για να φτάσουν στο 3-0 και πολύ κοντά στην πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν καμία απολύτως αντίσταση για να φτάσουν στη νίκη, καθώς η ομάδα του Τζο Μάτσουλα ήταν… απούσα.

Ουδείς εκ των παικτών των Σέλτικς ξεπέρασε τους 14 πόντους, με τα 11/42 τρίποντα να αντικατοπτρίζουν την κακή βραδιά των φιλοξενούμενων, όσο ο Γκέιμπ Βίνσεντ (29 πόντοι) να είναι κορυφαίος για τους θριαμβευτές και τον Μπάτλερ να μη χρειάζεται να συμβάλλει παρά μόνο με 16 πόντους.

Game 4: Όλα ήταν έτοιμα στο «Kaseya Center» του Μαϊάμι για τη θριαμβευτική νίκη-πρόκριση των Χιτ στους Τελικούς, ωστόσο οι Σέλτικς αποφάσισαν να… εμφανιστούν στη σειρά.

Το «τριφύλλι» της Βοστώνης παρότι έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, άνοιξε λογαριασμό στη σειρά (99-116), αποφεύγοντας τη «σκούπα» και διατήρησε τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση.

Η παράδοση είναι σαφέστατα εις βάρος των «πράσινων», καθώς καμία ομάδα δεν έχει επιστρέψει σε σειρά από 0-3 για να προκριθεί σε 150 περιπτώσεις, αλλά η περηφάνια των περσινών φιναλίστ ήταν κινητήριος δύναμη.

Φυσικά για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν 33 πόντοι από τον Τέιτουμ μαζί με 11 ριμπάουντ, ενώ αυτή τη φορά ο Μπάτλερ δεν έφτανε (29).


Σέλτικς – Χιτ: Προγνωστικά 26/05/2023

Οι Σέλτικς κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί στη σειρά με τους Χιτ, μειώνοντας σε 3-1 κι έχουν άλλο ένα παιχνίδι όπου πρέπει να νικήσουν ώστε να δώσουν κι άλλη παράταση στη σειρά. Στη Βοστώνη έχουν το πάνω χέρι και στατιστικά είναι δύσκολο να χάσουν και τρίτη φορά σε ισάριθμες περιπτώσεις στην έδρα τους.

ΝΙΚΗ ΣΕΛΤΙΚΣ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -8.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.94 ΣΤΗ NOVIBET

Ως τώρα σε τέσσερα ματς της σειράς κατά μέσο όρο σημειώνονται 225 πόντοι κι έτσι μπορούμε να οδηγηθούμε στο Over και σε αυτό το παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες είναι παραγωγικές, ακόμα και στην κακή τους μέρα.

OVER 215.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Σέλτικς – Χιτ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ