el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τσάμπιονς Λιγκ 6η αγωνιστική: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/12/2021

Μια ακόμα μαγική βραδιά μας περιμένει στο Τσάμπιονς Λιγκ, την Τετάρτη (22.00), στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Με 600+ αγορές για κάθε ματς στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται πιο συναρπαστική.


Μπάγερν – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/12/2021

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο με το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπάγερν (15 β.) και Μπαρτσελόνα (7 β.) να είναι «τελικός» για τους Καταλανους. Η Μπάρτσα- με τον Τσάβι πλέον στον πάγκο της- «καίγεται» για το «τρίποντο» μέσα στο Μόναχο, αφού σε αντίθετη περίπτωση ενδέχεται να ξαναζήσει τον εφιάλτη της σεζόν 2000/01 όταν και είχε μείνει εκτός της φάσης των 16.

Οι Βαυαροί με το 5/5 είναι το αφεντικό του 5ου ομίλου και το τελευταίο διάστημα έχουν ταπεινώσει την Μπαρτσελόνα με δύο βαριές ήττες (0-3 στην Βαρκελώνη) και το ιστορικό 8-2 τη σεζόν 19/20.

Τα προβλήματα της Μπάγερν δεν είναι και λίγα με τον Νάγκελσμαν να μην υπολογίζει τους Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Σάμπιτσερ. Στην κορυφή της επίθεση θα παίξει ο Λεβαντόφσκι.

Από την αντίπερα όχθη ο Τσάβι θα παίξει φουλ επίθεση με τους Ντεμπελέ, Κουτίνιο και Ντεπάι στη γραμμή κρούσης.

Οι Γερμανοί δεν πρόκειται να χαριστούν μέσα στο σπίτι τους, ενώ οι Καταλανοί πρέπει να επιτεθούν, αφού μόνο με νίκη θα περάσουν στην επόμενη φάση. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι…

σκορ 1-1 οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα προσφερεται σε αποδοση 2.40 στη novibet  


Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/12/2021

Τη 2η θέση του 5ου Γκρουπ διεκδικεί με αξιώσεις η Μπενφίκα (5 β.), η οποία θα έχει το μυαλό της και στο Μόναχο. Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με νίκη στη Λισαβόνα απέναντι στην αδιάφορη Ντιναμό Κιέβου (1β.) και «στραβοπάτημα» των Καταλανών θα πανηγυρίσει την πρόκριση στους 16 του Τσάμιονς Λιγκ και παράλληλα θα… υποβιβάσει την Μπαρτσελόνα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μπενφίκα έχει ευκαιρία μέσα στην έδρα της να πανηγυρίσει μια σπουδαία πρόκριση και οι προϋποθέσεις είναι εξαιρετικές. Μοναδικό αγκάθι είναι οι παίκτες του Ζεσούς να μην πνιγούν από το άγχος σε περίπτωση που αργήσουν να σκοράρουν. Οι Ουκρανοί είναι σκληρή ομάδα, όμως μπροστά στο κίνητρο των γηπεδούχων εύκολα ή δύσκολα θα λυγίσουν.

Στην Μπενφίκα πρέπει να διαγράψουν από το μυαλό τους και το γεγονός ότι την περασμένη Παρασκευή ηττήθηκαν 1-3 από την Σπόρτινγκ στο γειτονικό ντέρμπι.

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

να σκοραρουν και οι δυο ομαδεσ το βρισκουμε σε αποδοση 2.15 στη novibet


Αταλάντα – Βιγιαρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/12/2021

«Τελικός» πρόκρισης διεξάγεται και στο Μπέργκαμο με τις Αταλάντα (6β.) και Βιγιαρεάλ (7β.) να διεκδικούν τη 2η θέση του 6ου ομίλου. Οι Ιταλοί χρειάζονται μόνο νίκη για να προκριθούν, ενώ το «κίτρινο υποβρύχιο» του Ουνάι Έμερι παίζει για δύο αποτελέσματα. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το ματς του πρώτου γύρου έληξε 2-2 σ’ ένα παιχνίδι που έσπασαν καρδιές.

Η Βιγιαρεάλ στα 4 από τα 5 ματς του ομίλου έχει σκοράρει και δεν πρόκειται να παίξει μόνο άμυνα. Ο Έμερι ξέρει από μεγάλα ματς και είναι ικανός να πληγώσει τους Ιταλούς μέσα στο Μπέργκαμο.

Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΡΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET 

Η δίψα και των δύο ομάδων για την πρόκριση θα δημιουργήσει προβλήματα και στις άμυνες.

Σκορ 1-1 οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα προσφερεται σε αποδοση 2.40 στη novibet


Σάλτσμπουργκ – Σεβίλλη: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/12/2021

Φινάλε «θρίλερ» περιμένουμε και στον 7ο όμιλο, αφού και οι τέσσερις ομάδες (Λιλ 8β. Σάλτσμπουργκ 7β. Σεβίλλη 6β. Βόλφσμπουργκ 5β.) κυνηγούν τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στους 16. Αυτό σημαίνει ότι στις αναμετρήσεις Σάλτσμπουργκ – Σεβίλλη και Βόλφσμπουργκ – Λιλ θα πέσουν κορμιά.

Η Σάλτσμπουργκ έχει ενθουσιασμό και βγάζει αγωνιστική ένταση μέσα στην έδρας της. Ωστόσο, η Σεβίλλη έχει το υλικό, την εμπειρία να κερδίζει “τελικούς” και η νίκη της προσφέρεται σε δελεαστική απόδοση.

νικη σεβιλλη προσφερεται σε αποδοση 2.30 στη νοvibet


Βόλφσμπουργκ – Λιλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/12/2021

Ματς για γερά νεύρα περιμένουμε ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκριση. Η Βόλφσμπουργκ ως κλασική γερμανική ομάδα θα παίξει επιθετικά μέσα στην έδρα της αφού μόνο με νίκη έχει ελπίδες για πρόκριση. Ωστόσo, η Λιλ ξέρει να αμύνεται και δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο. Το 0-0 ανάμεσα του πρώτου γύρου δεν περνάει απαρατήρητητο.

η ισοπαλια προσφερεται σε αποδοση 3.35 στη novibet



Διαβάστε ακόμα…

Τα Virtual Sports της Inspired Gaming παίζουν στη Novibet


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ