el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/08/2023

Σέντρα στην Premier League με ένα μεγάλο ντέρμπι. Η Τσέλσι υποδέχεται τη Λίβερπουλ (18:30) στο Στάμφορντ Μπριτζ και οι δύο ομάδες ψάχνουν μία νίκη – δήλωση, που θα σταθεί… απέναντι στην περσινή, κάκιστη πορεία τους.

Η Τσέλσι άλλαξε σελίδα και έδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος καλείται να δώσει ταυτότητα σε ένα ρόστερ γεμάτο νιάτα. Στην άλλη μεριά, ο Γιούργκεν Κλοπ καθοδηγεί τη Λίβερπουλ σε ακόμα ένα μεταβατικό στάδιο υπό την τεχνική του καθοδήγηση.

Για το σπουδαίο αγγλικό ντέρμπι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το ματς στο Λονδίνο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στην Premier League!


Τσέλσι – Λίβερπουλ: Παρουσίαση, Ανάλυση 13/08/2023

Αρχή με σπουδαίο ντέρμπι στην Premier League. Η Τσέλσι υποδέχεται τη Λίβερπουλ (18:30) και ο νικητής θα ξεκινήσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το καλοκαίρι ήταν γεμάτο και ανατρεπτικό στις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι, μετά από μία κάκιστη σεζόν με πολλές ήττες και καμία σταθερότητα, έδωσαν τα κλειδιά της ομάδας στον Μαουρίσιο Ποκετίνο, o οποίος επέστρεψε στην Αγγλία για να σμιλεύσει ένα ρόστερ γεμάτο νεαρούς και παίκτες μεγάλες προοπτικές.

Ο έμπειρος τεχνικός καλείται να δώσει ταυτότητα στους «Μπλε», οι οποίοι προχώρησαν και φέτος σε πολλές μεταγραφικές κινήσεις. Για την ακρίβεια, στο Λονδίνο έφτασαν οι Κρίστοφερ Ενκουνκού, Άξελ Ντισασί, Νίκολας Τζάκσον, Λέσλι Ουγκουτσούκου, Ρόμπερτ Σάντσες, ενώ επέστρεψε – για να πάρει φανέλα βασικού στην άμυνα – ο νεαρός Λέβι Κόλγουιλ.

Εκτός Τσέλσι οδηγήθηκαν – είτε μέσω πωλήσεων, είτε λόγω «διαζυγίου» – οι Κάι Χάβερτζ, Μέισον Μάουντ, Ματέο Κόβασιτς, Καλιντού Κουλιμπαλί, Κρίστιαν Πούλισικ, Εντουάρντ Μεντί, Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, Ενγκολό Καντέ και Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Όπως είναι προφανές, η Τσέλσι είναι μία νέα ομάδα και σίγουρα θα «ψάχνεται» τις πρώτες αγωνιστικές, αφού από τους έμπειρους έμεινε μόνο ο μπαρουτοκαπνισμένος Τιάγκο Σίλβα.

chelsea liverpool prognostika novibet

Κάτι αντίστοιχο – σε σαφώς μικρότερο βαθμό – συνέβη και στη Λίβερπουλ. Οι «Κόκκινοι», μετά από μία σεζόν στην οποία δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο για το Champions League, αποχαιρέτησαν τους Τζόρνταν Χέντερσον, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Τζέιμς Μίλνερ και Φαμπίνιο, οι οποίοι αποτελούσαν σταθερά και κομβικά κομμάτια του βασικού κορμού.

Η ανάγκη για ανανέωση ήταν τεράστια και η φρεσκάδα των Αλέξις ΜακΆλιστερ και Ντόμινικ Σομποζλάι ήταν απαραίτητη, έστω και αν χρειάστηκαν συνολικά 120 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά τους από την Μπράιτον και τη Λειψία, αντίστοιχα.

Επιπρόσθετα, ο Κλοπ έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Βίρτζιλ Βαν Ντάικ και η Λίβερπουλ γύρισε σελίδα με σκοπό – τι άλλο;- την επιστροφή στη κορυφή. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως ο Γερμανός τεχνικός θα προτιμήσει (τουλάχιστον στο πρώτο διάστημα της φετινής σεζόν) ένα αρκετά επιθετικό σχήμα, χωρίς καθαρό «εξάρι» και με τους Σαλάχ, Ντίαζ, Γάκπο και Νούνιεζ στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες βρίσκονται σε… μάχη για την απόκτηση του Μόισες Καϊσέδο από την Μπράιτον, που έχει μπει σε πλειστηριασμό από την ομάδα του. Παρά το αρχικό προβάδισμα της Λίβερπουλ, με πρόταση που έφτασε τα 130 εκατομμύρια ευρώ, ο δυναμικός χαφ άλλαξε τη ροή της μεταγραφής του, αφού φαίνεται πως προτιμά να αγωνιστεί στην Τσέλσι. Το σίριαλ συνεχίζεται…


Τσέλσι – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 13/08/2023

Ισορροπημένο και δύσκολο για προβλέψεις το πρώτο μεγάλο φετινό ντέρμπι στην Premier League. Η Λίβερπουλ βίωσε λιγότερες αλλαγές το καλοκαίρι και ίσως παρουσιαστεί πιο «δεμένη», όμως η Τσέλσι ξεκινά με μεγάλο ενθουσιασμό και με ρόστερ που – στα χαρτιά τουλάχιστον – μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Για το μεγάλο ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ 1Ο ΓΚΟΛ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

Τα αμυντικά θέματα της Τσέλσι, σε συνδυασμό με την «δυνατή» επιθετική λειτουργία της Λίβερπουλ, που στηρίζεται και φέτος στον Μοχάμεντ Σαλάχ, ίσως δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσουν οι φιλοξενούμενοι το ντέρμπι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΤΖΑΚΣΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40 ΣΤΗ NOVIBET

Ο νεαρός φορ ήρθε με… φόρα και «κλείδωσε» τη θέση του βασικού επιθετικού με εξαιρετικές εμφανίσεις στα φιλικά. Κινητικός, γρήγορος και έξυπνος, ο Τζάκσον μπορεί να απειλήσει την εστία του Άλισον και να συστηθεί όπως πρέπει στο κοινό της Premier League.

chelsea liverpool prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τσέλσι – Λίβερπουλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Τσέλσι – Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/08/2023

Ο τραυματισμός του Κρίστοφερ Ενκουνκού αποτελεί το πιο άσχημο νέο για τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, αφού ο Γάλλος ήταν σίγουρος για την ενδεκάδα. Εκτός δράσης για τους γηπεδούχους για όλη τη σεζόν ο Γουέσλι Φοφανά, λόγω ρήξης χιαστού. Αμφίβολοι οι Μπενουά Μπαντιασίλ και Νόνι Μαντουέκε.

Σε ό,τι αφορά τη Λίβερπουλ, ο Γιούρκεν Κλοπ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τιάγκο.

Τσέλσι (4-3-3): Κέπα – Τζέιμς, Σίλβα, Κόλγουιλ, Τσίλγουελ – Έντσο, Γκάλαχερ, Τσουκουεμέκα – Στέρλινγκ, Τζάκσον, Μούντρικ

Λίβερπουλ (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ Άρνολντ, Κονατέ, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – ΜακΆλιστερ, Σομποζλάι, Γάκπο – Σαλάχ, Νούνιεζ, Ντίαζ

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ