el
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 22/10/2022

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Premier League.

Από διαφορετικά αποτελέσματα οι δύο ομάδες ύστερα από τις υποχρεώσεις τους μεσοβδόμαδα, όμως ο στόχος τους είναι ο ίδιος… η νίκη. Η Τσέλσι προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος, ύστερα από το 0-0 στην έδρα της Μπρέντφορντ. Και η Γιουνάιτεντ για να συνεχίσει σε τροχιά νικών έπειτα από την τεράστια νίκη που πήρε κόντρα στην Τότεναμ με σκορ 2-0 στο «Όλντ Τράφορντ».

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 13η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Premier League!

 


Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/10/2022

Στο «Όλντ Τράφορντ» έχει τον τρόπο της στα φετινά ντέρμπι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το απέδειξε με σαρωτική εμφάνιση. Μετά τις Λίβερπουλ (2-1) και Άρσεναλ (3-1) ήρθε η σειρά της Τότεναμ (2-0) να παραδοθεί στις διαθέσεις των παικτών του Έρικ Τεν Χαγκ, που έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση μέχρι στιγμής στη σεζόν.

chelsea manutd2 novibet

Με MVP τον Γιορίς οι «spurs» έμειναν όρθιοι στο πρώτο ημίχρονο, όμως με το ξεκίνημα στο δεύτερο 45λεπτο ο Φρεντ (47’) άνοιξε το σκορ. Το 1-0 δεν άγχωσε τη Γιουνάιτεντ, που διαχειρίστηκε υποδειγματικά την κατάσταση. Ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τους Λονδρέζους, που δέχτηκαν και την χαριστική βολή στο 69ο λεπτό με υπέροχο πλασέ του Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος σιγά-σιγά ανεβάζει κατακόρυφη την απόδοσή του.

«Είμαι ενθουσιασμένος από την εικόνα της ομάδας μου. Πηγαίνουμε στο Λονδίνο ύστερα από την καλύτερη εμφάνισή μας στη σεζόν και αυτό αποδεικνύει την πρόοδό μας. Τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται πιο ξεκάθαρος ο τρόπος που θέλουμε να παίξουμε και θέλουμε να είμαστε ολοένα και καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχω πει στους παίκτες μου πως ήταν πραγματικά απολαυστικό να τους βλέπεις στο ματς με την Τότεναμ. Φυσικά όμως, για να είμαστε ρεαλιστές, δεν γίνεται ακόμη να είμαστε συνεχώς έτσι. Όπως υπάρχουν τα πάνω, υπάρχουν και τα κάτω, όμως όταν χτίζεις μια φιλοσοφία καταφέρνεις να παραμένεις σε υψηλό επίπεδο», δήλωσε ο Τεν Χαγκ.

chelsea manutd3 novibet

Η Τσέλσι σήκωσε… χειρόφρενο στο «Community Stadium». H Μπρέντφορντ κατάφερε να μπλοκάρει την ομάδα του Πότερ που κόλλησε στο 0-0 και έχασε σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία της Premier League βλέποντας να μπαίνει τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών που έτρεχε.

chelsea manutd4 novibet

Το ματς ήταν αρκετά ύπουλο για τους «μπλε» και θα μπορούσε να είχε «στραβώσει» ακόμη περισσότερο αν ο Κέπα δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα ώστε να μπορέσει να σταματήσει όλες τις φορές που χρειάστηκε τους επιθετικούς των γηπεδούχων.

Από την άλλη, μετά από αρκετό καιρό, οι Λονδρέζοι έδειχναν να χάνουν την φρεσκάδα τους μεσοεπιθετικά και η αλήθεια είναι πως κινήθηκαν μακριά από τα επίπεδα των τελευταίων παιχνιδιών τους. Μετά το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ η Τσέλσι συνεχίζει να έχει δύσκολο πρόγραμμα αφού αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Μπράιτον (εκτός), Άρσεναλ (εντός) και Νιούκαστλ (εκτός).

«Στο τελευταίο μας ματς δυσκολευτήκαμε αρκετά απέναντι στην Μπρέντφορντ, που έκανε αυτά που ήθελε σε αρκετά καλό βαθμό. Δεν ήταν εύκολο για εμάς, όμως σαν θετικό μπορώ να κρατήσω το γεγονός ότι κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Μαζέψαμε τέσσερις βαθμούς σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια και νομίζω πως επίσης είναι κάτι θετικό, όπως επίσης και ότι όταν ελέγχουμε το ματς το κάνουμε πολύ καλά. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο», είπε ο τεχνικός της Τσέλσι.

chelsea manutd5 novibet

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά & Προϊστορία 22/10/2022

  • Υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η προϊστορία, που σε σύνολο 150 αναμετρήσεων μετράει 59 νίκες. Η Τσέλσι έχει επικρατήσει 48 φορές, ενώ 43 παιχνίδια έχουν λήξει χωρίς νικητή.
  • Τέσσερις σερί ισοπαλίες στα τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι.
  • Αήττητη σε επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις είναι η Τσέλσι (5-2-0).
  • Οι «μπλε» συμπλήρωσαν πέντε ματς χωρίς να δεχτούν γκολ.
  • Τρία σερί Under 2.5 Γκολ μετράει η Τσέλσι.
  • Στα 5/6 ματς της Τσέλσι στο «Stamford Bridge» φέτος έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5 Γκολ.
  • Η Γιουνάιτεντ μετράει 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (4-1-0).
  • Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν κρατήσει το «μηδέν» στα τελευταία τρία ματς.
  • Εκτός έδρας στα τελευταία τρία ματς της ομάδας του Τεν Χαγκ έχει επιβεβαιωθεί το Goal/Goal.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 22/10/2022

Ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που είναι φυσιολογικό να κουβαλήσουν μαζί τους και την κόπωση από τις μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις τους. Η Γιουνάιτεντ έχει έξτρα ενθουσιασμό λόγω της μεγάλης νίκης που πέτυχε κόντρα στην Τότεναμ και αυτό ίσως ισορροπεί τη μάχη με την Τσέλσι, που θα παρουσιαστεί πιο «προσγειωμένη» ύστερα από το ματς με τη Μπρέντφορντ.

Με την κατάσταση στη βαθμολογία να είναι εντελώς οριακή και τους δύο προπονητές να «επενδύουν» το τελευταίο διάστημα στην αμυντική τους λειτουργία το παιχνίδι σε πρώτη φάση θα έχει λίγο ρίσκο και πιθανότατα χαμηλό ρυθμό.

ΤΟ UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1.99 ΣΤΗ NOVIBET

Τόσο η Τσέλσι, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρησιμοποιούν αρκετά τα άκρα τους για να περάσουν κάθετες πάσες προς την αντίπαλη περιοχή, ενώ έχουν διαστήματα που πιέζουν το build-up του αντιπάλου ώστε να τον οδηγήσουν στο λάθος.

ΤΟ OVER 10.5 ΚΟΡΝΕΡ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 2.07 ΣΤΗ NOVIBET

chelsea manutd6 novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/10/2022

Το ροτέισον που επιχείρησε ο Πότερ στην έδρα της Μπρέντφορντ δεν λειτούργησε, αφού χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει και τον Στέρλινγκ (62’) αλλά και τον Κόβατσιτς, που μπήκε στο 15ο λεπτό αντί του Γκάλαχερ που τραυματίστηκε. Έτσι, ο μοναδικός απόλυτα «φρέσκος» που θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα είναι ο Τιάγκο Σίλβα. Στα πιτς παραμένουν οι Τζέιμς και Καντέ, όπως και ο Φοφανά.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Κέπα – Αθπιλικουέτα, Τ.Σίλβα, Κουλιμπαλί – Λόφτους Τσικ, Κόβατσιτς, Ζορζίνιο, Κουκουρέγια – Χάβερτς, Μάουντ, Στέρλινγκ

chelsea manutd7 novibetΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/10/2022

Χωρίς νέα προβλήματα η αποστολή του Τεν Χαγκ για το ματς στο Λονδίνο. Ο Έρικσεν μπήκε ως αλλαγή κόντρα στην Τότεναμ κι έδειξε σε καλή κατάσταση ύστερα από τον τραυματισμό του. Στα πιτς παραμένει ο Μαγκουάιρ, μαζί με τους Μπισάκα, Φαν ντε Μπέεκ, Τουανζέμπε και Γουίλιαμς, που ουσιαστικά δεν επηρεάζουν τα πλάνα του Ολλανδού τεχνικού, που φαίνεται πως θα ακολουθεί την ίδια συνταγή με την Τότεναμ. O Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε με νεύρα στο τελευταίο ματς και αποκλείστηκε ύστερα από απόφαση του Τεν Χαγκ από την αποστολή με το μέλλον του να είναι και πάλι στον αέρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Σο – Κασεμίρο, Φρεντ, Μπ.Φερνάντες – Άντονι, Σάντσο, Ράσφορντ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ