el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/04/2022

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει στη φάση των «8» του Champions League είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά πρέπει πρώτα να… εκθρονίσει από εκεί την Τσέλσι!

Το κοινό χαρακτηριστικό που έχουν οι δύο αντίπαλοι είναι ότι και οι δύο απέκλεισαν γαλλικές ομάδες για να βρεθούν στα προημιτελικά του θεσμού.

Η Τσέλσι άφησε εκτός τη Λιλ επικρατώντας μάλιστα και στους δύο αγώνες. Η Ρεάλ ηττήθηκε αρχικά από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά στην έδρα της πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και μαζί την πρόκριση.

Με 500+αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα στην Τσέλσι και στη Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

 


Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση & Παρουσίαση 06/04/2022

Ο τελευταίος μήνας είναι αρκετά ταραχώδης για την Τσέλσι. Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει φέρει την Τσέλσι στο προσκήνιο και ο λόγος δεν είναι καλός.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να πουλήσει το σύλλογο και να αποχωρήσει, γεγονός που έφερε δεκάδες μνηστήρες για την ομάδα.

Επιπλέον η αγγλική ομοσπονδία επέφερε κυρώσεις στην Τσέλσι, απαγορεύοντάς της για ένα διάστημα ακόμη και να κόβει εισιτήρια. Εν τέλει άρθηκε η απαγόρευση αλλά το κλίμα στους «μπλε» δεν είναι και πολύ καλό.

Παρ’ όλα αυτά, ο Τούχελ έχει δηλώσει ότι η ομάδα θα συνεχίσει ακάθεκτη το έργο της, αρκεί να της δίνεται η δυνατότητα να παρευρίσκεται στους αγώνες. Αυτό αποδείχθηκε και κόντρα στη Λιλ, τόσο στον πρώτο αγώνα όσο και στο δεύτερο.

Οι «μπλε» πήραν μία σχετικά εύκολη νίκη στο πρώτο ματς στο Λονδίνο. Ο Χάβερτς έκανε το 1-0 στο 8’ και ο Πούλισιτς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 63’. Το προβάδισμα των Άγγλων ήταν αρκετά σημαντικό, αλλά έπρεπε να το υπερασπιστούν στον επαναληπτικό στη Γαλλία.

Και το κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Λιλ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 38’ με πέναλτι του Γιλμάζ, αλλά η Τσέλσι απάντησε πριν από το ημίχρονο. Ο Πούλισιτς έκανε το 1-1 στο 45’ και ο Αθπιλικουέτα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 71’.

Γενικότερα η ομάδα του Τούχελ ήταν σε πολύ καλό… φεγγάρι, τουλάχιστον μέχρι το περασμένο Σάββατο. Μετρούσε έξι συνεχόμενες νίκες, αλλά γνώρισε απίστευτη εντός έδρας ήττα από την Μπρέντφορντ (1-4). Ο Ρούντιγκερ έκανε το 1-0 στο 48’, αλλά από το 50’ έως το 87’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τέσσερα τέρματα.

Η Ρεάλ, από την άλλη, έχει πολύ καλά αποτελέσματα τον τελευταίο ενάμιση μήνα, με εξαίρεση φυσικά τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα (0-4). Στους «16» του θεσμού, η Ρεάλ κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι ήταν σχεδόν… εφιαλτικό για τους Μαδριλένους. Το τελικό 1-0 είναι πλήρως παραπλανητικό, αφού η Παρί ήταν καταιγιστικά καλύτερη. Η γαλλική ομάδα έπαιξε εξαιρετικά και παρά τις πολλές ευκαιρίες που έφτιαξε, ο χρόνος περνούσε και το μηδέν παρέμενε.

 

Μάλιστα οι Γάλλοι έχασαν και πέναλτι με τον Μέσι στο 62’. Εν τέλει ο Κιλιάν Εμπαπέ έλυσε το… γόρδιο δεσμό στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και με μία φανταστική ενέργεια έγραψε το 1-0.

Στη Μαδρίτη, η Παρί ήταν και πάλι καλύτερη στην αρχή και άνοιξε το σκορ και πάλι με τον Εμπαπέ. Η Ρεάλ ξύπνησε όμως στο δεύτερο μισό του αγώνα. Οι Μόντριτς και Μπενζεμά ήταν σε τρομερή μέρα και οδήγησαν τους γηπεδούχους σε ανατροπή, επικρατώντας με το τελικό 3-1.

Τρεις μέρες μετά ήρθε η κατάρρευση στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. Στη συνέχεια ακολούθησε η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και επόμενος αντίπαλος ήταν η Θέλτα.

Στον αγώνα που έγινε στο Βίγκο, η Ρεάλ έπρεπε να επιστρέψει στις νίκες. Η εμφάνιση δεν ήταν πολύ καλή, αλλά έφτανε για να νικήσουν οι «μερένχες» με 2-1. Πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα τρία πέναλτι που πήρε η Ρεάλ!

Ο Μπενζεμά ευστόχησε στο πρώτο, έχασε το δεύτερο και σκόραρε στο τρίτο! Στο ενδιάμεσο η Θέλτα είχε ισοφαρίσει με τον Νολίτο. Οι παίκτες του Αντσελότι έπαιξαν και πάλι όσο χρειάστηκε για να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν. Δείτε βίντεο εδώ.

Ωστόσο κόντρα στην Τσέλσι θα χρειαστεί κάτι περισσότερο, ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι διεξάγεται εκτός έδρας.


Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Στατιστικά & Προϊστορία 06/04/2022

  • Όσο περίεργο κι αν φαίνεται η Τσέλσι είναι από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη που δεν έχει ηττηθεί από τη Ρεάλ!
  • Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί πέντε φορές στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και η Τσέλσι έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Η πιο πρόσφατη συνάντησή τους ήταν πέρυσι στα ημιτελικά του Champions League. Το παιχνίδι στη Μαδρίτη έληξε με 1-1, ενώ στην Αγγλία, η Τσέλσι επικράτησε με 2-0.
  • Η Τσέλσι έχει γενικότερα αρκετά καλή παράδοση κόντρα στις ισπανικές ομάδες, μέσα στην έδρα της.
  • Συνολικά έχει δώσει 21 παιχνίδια και μετράει 11 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες.
  • Οι ήττες είναι από την Μπαρτσελόνα το 2005-06 με 1-2, από την Ατλέτικο Μαδρίτης τη σεζόν 2013-14 με 1-3 και από τη Βαλένθια τη σεζόν 2019-20 με 0-1. Όλες για το Champions League.
  • Πιο ισορροπημένα είναι τα πράγματα για τη Ρεάλ, όταν επισκέπτεται το Νησί. Η «Βασίλισσα» έχει 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες.
  • Δέκα φορές μέχρι τώρα έχει βρεθεί η Τσέλσι σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μετράει 8 προκρίσεις και δύο αποκλεισμούς.
  • Η Ρεάλ έχει πολύ περισσότερες παρουσίες. Συγκεκριμένα έχει 36 μέχρι στιγμής, από τις οποίες έχει 30 προκρίσεις και μόλις έξι αποκλεισμούς.
  • Ο Τόμας Τούχελ είναι αήττητος κόντρα σε ισπανικές ομάδες και συγκεκριμένα έχει τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες σε σύνολο εννέα αγώνων.
  • Οι Τούχελ και Αντσελότι έχουν δύο ισοπαλίες στα δύο πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς, ως προπονητές των Παρί και Νάπολι, αντίστοιχα. Το πρώτο παιχνίδι έληξε 2-2 στο Παρίσι και το δεύτερο στη Νάπολι έμεινε στο 1-1.
  • Η Ρεάλ δεν τα πηγαίνει καλά στους τελευταίους της αγώνες με αγγλικές ομάδες εκτός έδρας. Για την ακρίβεια στα πέντε πιο πρόσφατα ματς έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.
  • Η Τσέλσι μετράει πέντε συνεχόμενες εντός έδρας νίκες σε αγώνες Champions League και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ!
  • Έχει 13-0 γκολ και το σερί των νικών άρχισε πέρυσι τον Μάιο στο 2-0 επί της Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League!
  • Η Ρεάλ έχει πέντε συνεχόμενα Over ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Επίσης, η Ρεάλ έχει εννέα (!) συνεχόμενα No Goal εκτός έδρας σε αγώνες του Champions League. Το πιο πρόσφατο ματς που σκόραραν και οι δύο ομάδες ήταν τον Οκτώβριο του 2020 με την Γκλάντμπαχ στη Γερμανία (2-2).

chelsea real4 novibet


Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 06/04/2022

Η Τσέλσι δείχνει ότι θα έχει το πάνω χέρι, τουλάχιστον όσον αφορά τον πρώτο αγώνα, που διεξάγεται στην έδρα της.

Μετράει πέντε συνεχόμενους άσους στο Champions League και μάλιστα ένας εξ αυτών είναι επί της Ρεάλ, πέρυσι στα ημιτελικά. Ο άσος θα έχει τον πρώτο λόγο και τώρα.

Η ΤΣΕΛΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.07

Με δεδομένο ότι η Τσέλσι θα έχει προβάδισμα νίκης, αξίζει να πάμε ένα βήμα παρακάτω και να δούμε ότι οι πέντε συνεχόμενες εντός έδρας νίκες της Τσέλσι είναι No Goal.

Το ίδιο ισχύει για τα τελευταία εννέα παιχνίδια της Ρεάλ μακριά από τη Μαδρίτη, όπου έχει ισάριθμα No Goal. Τσεκάρουμε λοιπόν άσο και No Goal.

ΤΟ COMBO BET ΜΕ ΑΣΟ ΚΑΙ NO GOAL ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΤΟ 3.30

Ο Ρομέλου Λουκάκου ψάχνει ένα παιχνίδι για να επιστρέψει στα γκολ. Δεν υπάρχει καλύτερη συγκυρία από τον αγώνα με τη Ρεάλ. Πάμε για ένα fun bet με anytime σκόρερ τον Λουκάκου.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΚΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.88


Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/04/2022

Χωρίς σημαντικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Τσέλσι για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Τόμας Τούχελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αμυντικό Τσίλγουελ, ενώ αμφίβολος είναι και ο επιθετικός Χάντσον-Οντόι.

Αντίθετα, υπολογίζεται κανονικά ο Ρις Τζέιμς, ο οποίος έπαιξε και με την Μπρέντφορντ. Είναι πολύ πιθανό ο Τούχελ να πάει σε σύστημα με τρία στόπερ και για την ακρίβεια το 3-4-3.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μεντί – Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα – Τζέιμς, Ζορζίνιο, Κόβασιτς, Αλόνσο – Ζίγες, Πούλισιτς, Χάβερτς.

chelsea real2 novibet


Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/04/2022

Σε αντίθεση με την Τσέλσι, η Ρεάλ έχει προβλήματα και ταξιδεύει στο Λονδίνο με απουσίες. Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Ίσκο, Αζάρ και Λούκα Γιόβιτς.

Και οι τρεις εξακολουθούν να έχουν προβλήματα. Ο Ισπανός έχει πόνους στην πλάτη, ο Βέλγος είναι σε αποθεραπεία από επέμβαση στον αστράγαλο, ενώ ο Γιόβιτς έχει επίσης ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Αμφίβολος είναι και ο Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής της Ρεάλ δεν έχει παρουσιάσει ακόμη αρνητικό τεστ, μετά τη νόσηση από τον κορονοϊό. Ωστόσο, ακόμη κι αν την Τετάρτη το μεσημέρι έχει ένα αρνητικό τεστ, τότε θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για το ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί – Κρόος, Καζεμίρο, Μόντριτς – Ασένσιο, Βινίσιους, Μπενζεμά.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ