el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Σίτι – Ατλέτικο: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/04/2022

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται (22:00) στο «Etihad» την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι «πολίτες» ύστερα από την «αέρινη» πρόκριση στην προηγούμενη φάση κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς τον τελικό. Οι «ροχιμπλάνκος» πηγαίνουν στο Νησί με στόχο να βγάλουν νοκ-άουτ και την δεύτερη ομάδα του Μάντσεστερ έπειτα από την μεγάλη πρόκριση στον προηγούμενο γύρο κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Περισσότεροι από 2.700 οπαδοί της Ατλέτικο θα βρεθούν στο γήπεδο, εξαντλώντας τα εισιτήρια που εξασφάλισε η ομάδα τους μέσα σε λίγα λεπτά. Την Τετάρτη 13 Απριλίου ο επαναληπτικός στο «Wanda Metropolitano», με την ομάδα που θα περάσει να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπενθυμίζεται πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που μετά το τέλος του δεύτερου ματς ο αριθμός τερμάτων των δύο ομάδων είναι ο ίδιος θα ακολουθήσει παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Με 450+ αγορές στη Νovibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Σίτι και την Ατλέτικο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το ματς στο Μάντσεστερ παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Champions League!

 


Σίτι – Ατλέτικο: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/04/2022

Πέτυχε τον στόχο της το Σάββατο στην Premier League και καθάρισε χωρίς να κάψει δυνάμεις στο «Turf Moor». Με τα τέρματα των Ντε Μπρόινε (5’) και Γκουντογκάν (25’) η Σίτι πέρασε «σβηστά» 2-0 από την έδρα της Μπέρνλι και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Στο μυαλό του Γκουαρντιόλα ήταν σίγουρα το να κρατήσει δυνάμεις για το «καυτό» δεκαήμερο που περιμένει την ομάδα του. Ανοίγει με το πρώτο ματς κόντρα στην Ατλέτικο και συνεχίζεται με τον «τελικό» πρωταθλήματος κόντρα στη Λίβερπουλ την ερχόμενη Κυριακή. Στη συνέχεια ακολουθεί ο επαναληπτικός με τους «ροχιμπλάνκος» στη Μαδρίτη και ο μονός ημιτελικός του FA Cup κόντρα και πάλι στην ομάδα του Κλοπ. Φωτιά!

mancity atletico2 novibet

«Είμαι περήφανος που εδώ και τόσες σεζόν είμαστε εδώ κερδίζοντας. Παραμένουμε στις τελευταίες στροφές της σεζόν παλεύοντας για τον τίτλο. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Τώρα οι παίκτες το ξέρουν. Αν χάσουν, θα χάσουν και τον τίτλο. Το γνωρίζουν και για αυτό προπονούνται τόσο σκληρά. Μην ξεχνάτε όμως πως έτσι νιώθει και ο αντίπαλος…», είπε μεταξύ άλλων ο Γκουαρντιόλα και αναφερόμενος στο πρώτο ματς με την Ατλέτικο τόνισε: «Ο Σιμεόνε είναι μάστερ στα νοκ-άουτ. Μπορεί να ανταπροκριθεί σε διαφορετικά στυλ παιχνιδιού με εξαιρετικό τρόπο. Μπορώ να σας πω πως το ματς με την Ατλέτικο με ανησυχεί περισσότερο από αυτό με τη Λίβερπουλ».

mancity atletico3 novibet

Και η Ατλέτικο πέτυχε τον στόχο της στη La Liga το Σάββατο και συνεχίζει εντός των θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Champions League. Βέβαια το εντός έδρας 4-1 κόντρα στην Αλαβές δεν λέει την αλήθεια, αφού η ομάδα του Σιμεόνε ισοφαρίστηκε στο 63’ και χρειάστηκε να πατήσει αρκετά το γκάζι για να βρει το δεύτερο γκολ, που της άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη με τα τέρματα των Φέλιξ (11’, 82) και Σουάρες (75’ και 90’).

Το κλίμα στους «ροχιμπλάνκος» ενόψει του πρώτου παιχνιδιού είναι εξαιρετικό και παρά τη δύσκολη αποστολή υπάρχει μεγάλη πίστη. Η ομάδα συμπλήρωσε έξι κολλητές νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ μαζί με τα παιχνίδια κόντρα στη Γιουνάιτεντ στον προηγούμενο γύρο έκλεισε οκτώ αναμετρήσεις χωρίς ήττα. Το πρόγραμμά της είναι ευνοϊκό ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στους «πολίτες», αφού ενδιάμεσα αντιμετωπίζει το επόμενο Σάββατο την Μαγιόρκα εκτός έδρας.

mancity atletico5 novibet

«Θα είναι μια αναμέτρηση με μεγάλη ένταση. Ένα ωραίο παιχνίδι. Θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League. Περάσαμε ήδη τη Γιουνάιτεντ, γιατί λοιπόν να μην μπορέσουμε να κερδίσουμε και τη Σίτι; Είναι ματς που κρίνονται στις λεπτομέρειες, στη δουλειά της ομάδας και στην ενότητά της. Αυτά τα στοιχεία κρίνουν αυτές τις αναμετρήσεις. Έχουμε το πρώτο ματς εκτός έδρας, πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και στη συνέχεια θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ο οποίος ελπίζω να μας βοηθήσει και πάλι να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Κόκε.


Σίτι – Ατλέτικο: Στατιστικά & Προϊστορία 05/04/2022

Αήττητη φέτος στην έδρα της η Μάντεστερ Σίτι στη διοργάνωση (3-1-0). Σε όλα τα ματς που νίκησε σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Τρεις νίκες και μία ήττα μετράει φέτος στο Champions League η Ατλέτικο.

Στα 5 από τα τελευταία 7 ματς των πολιτών έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 Γκολ.

Αήττητη στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα του Σιμεόνε, που μετράει και έξι σερί νίκες.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Γκουαρντιόλα ο Ριάντ Μαχρέζ με 6 γκολ στο Champions League. Δύο λιγότερα έχει ο Αντουάν Γκριεζμάν, που είναι πρώτος στη σχετική λίστα για την ομάδα της Μαδρίτης.

mancity atletico6 novibet

Σίτι – Ατλέτικο: Προγνωστικά 05/04/2022

Ανώτερη η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, καλείται να διαχειριστεί και την πίεση του προγράμματος που ακολουθεί. Η Ατλέτικο θα πάει με τη γνωστή συνταγή στο Νησί και θα προσπαθήσει να σβήσει το ματς, ώστε να μείνει ζωντανή ενόψει του επαναληπτικού.

Η ΣΙΤΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΝΩΡΙΣ, ΕΝΩ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΡΥΘΜΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ UNDER 3,5 ΓΚΟΛ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2,00 ΣΤΗ NOVIBET

Οι «πολίτες» δεν θα αλλάξουν συνήθειες. Θα θελήσουν να στριμώξουν τον αντίπαλό τους. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν πίσω απ’ την μπάλα για όση ώρα χρειαστεί, ωστόσο, αυτή τη φορά ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει επικίνδυνα.

ΜΕ ΤΗ ΣΙΤΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ, Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ. Ο ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΤΟ OVER 6.5 ΚΟΡΝΕΡ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ. ΤΟ 1,92 ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΗ ΝΟVIBET.

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/04/2022

Επιστρέφουν για την Ατλέτικο οι Κόκε και Κορέα, που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Αλαβές λόγω τιμωρίας. Την τελευταία αγωνιστική της ποινής του θα εκτίσει ο Καράσκο. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Χιμένες, που τραυματίστηκε στο τελευταίο και τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ. Δεν πρόλαβε ούτε ο Ερέρα, που είχε χτυπήσει με το Μεξικό στο διάστημα της διακοπής.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Όμπλακ – Σάβιτς, Ρεϊνίλντο Βρσάλικο – Κοντογκμπιά, Λόντι, Γιορέντε, Κόκε, Λεμάρ – Φέλιξ, Γκριεζμάν

mancity atletico4 novibet

Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/04/2022

Τα ευχάριστα ήρθαν από το ματς με τη Μπέρνλι όπου επέστρεψαν οι Έντερσον και Στόουνς, με τον τελευταίο βέβαια να μην είναι ακόμη στο 100% κι έτσι υπάρχει ερωτηματικό στα στόπερ, αφού παραμένει στα πιτς και ο Ρούμπεν Ντίας. Την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του ύστερα από την κόκκινη που δέχτηκε κόντρα στη Λειψία θα εκτίσει ο Κάιλ Γουόκερ, ενώ ο Μεντί εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός πλάνων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Κανσέλο, Λαπόρτ, Στόουνς, Ζιντσένκο – Ρόδρι, Μπ.Σίλβα, Ντε Μπρόινε – Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Φόντεν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ