el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κροατία – Βέλγιο: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/12/2022

Με μεγάλο ντέρμπι ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ. Η Κροατία αντιμετωπίζει το Βέλγιο σε ένα ματς όπου πιθανότατα μόνο μία από τις δύο ομάδες θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τους «16».

Με 1000+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Κροατία και το Βέλγιο για την 3η  αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Κροατία – Βέλγιο: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/12/2022

Έδειξε χαρακτήρα, ανέβασε στροφές και τώρα κρατάει την πρόκριση στα χέρια της. Η Κροατία μετά το προβληματικό πρόσωπο της πρεμιέρας και το 0-0 κόντρα στο Μαρόκο κατατρόμαξε όταν είδε τον Καναδά να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ντέιβις. Ωστόσο, το μέταλλο της ομάδας είναι τέτοιο που δεν επηρεάστηκε. Ο Ντάλιτς αφού εξασφάλισε το ότι η ομάδα του δεν θα πάθει κρίση πανικού στη συνέχεια την είδε να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της και να «καταπίνει» τον αντίπαλο.

Με τον σούπερ Κράμαριτς να ισοφαρίζει στο 36ο λεπτό και τον Λιβάγια να δικαιώνει τον προπονητή του για τη χρησιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα με το γκολ που σημείωσε στο 44, η «χρβάτσκα» γύρισε το ματς πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο! Στη συνέχεια της αρκούσε η τεράστια εμπειρία που διαθέτει στο ρόστερ της για να διαχειριστεί την κατάσταση. «Καθάρισε» τη νίκη με το δεύτερο τέρμα του Κράμαριτς (70’) στο παιχνίδι κι έφτιαξε για τα καλά την ψυχολογία της με τον Μάγερ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις (90+4’) του ματς.

croatia belgium2 novibet

Έχοντας 4 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή στη βαθμολογία στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ. Είναι στο +3 η διαφορά τερμάτων της και υπερτερεί στην ισοβαθμία με το Μαρόκο (+2). Έτσι, αν πάρει τη νίκη ή δεν ηττηθεί κόντρα στους Βέλγους περνάει σίγουρα στους «16». Για την πρώτη θέση θα χρειαστεί ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με τους Μαροκινούς που παίζουν με τον Κανάδα. Στην περίπτωση που νικήσει και η Κροατία και το Μαρόκο, τότε η «χρβάτσκα» θα χρειαστεί να έχει εξασφαλίσει το «τρίποντό» της με καλύτερη διαφορά τερμάτων ώστε να διατηρήσει τα ηνία στην ισοβαθμία.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Ντόμινικ Λιβάκοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Ίβιτσα Ίβουσιτς (Όσιγεκ), Ίβο Γκρμπιτς (Ατλέτικο Μαδρίτρης)

Αμυντικοί: Ντομαγκόι Βίντα (AEK), Ντέγιαν Λόβρεν (Ζενίτ), Μπόρνα Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Γιόσιπ Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), Γιόσκο Γκβαρντιόλ (Λειψία), Μπόρνα Σόσα (Στουτγκάρδη), Γιόσιπ Στάνισιτς (Μπάγερν Μονάχου), Μάρτιν Έρλιτς (Σασουόλο), Γιόσιπ Σούταλο (Ντινάμο Ζάγκρεμπ)

Μέσοι: Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ματέο Κόβασιτς (Τσέλσι), Μαρσέλο Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Μάριο Πάσαλιτς (Αταλάντα), Νίκολα Βλάσιτς (Τορίνο), Λόβρο Μάιερ (Ρεν), Κρίστιαν Γιάκιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Λούκα Σούσιτς (Σάλτσμπουργκ)

Επιθετικοί: Ιβάν Πέρισιτς (Τότεναμ), Αντρέι Κράμαρις (Χόφενχαϊμ), Μπρούνο Πέτκοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Μίσλαβ Όρσιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Άντε Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Μάρκο Λιβάγια (Χάιντουκ)

croatia belgium3 novibet

Τα προγνωστικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήθελαν τους Βέλγους να περνούν τον όμιλό τους με άνεση και να ψάχνουν τη διάκριση στα νοκ-άουτ σε μία από τις τελευταίες παραστάσεις μια «χρυσής γενιάς». Το πρόσωπο της ομάδας μέχρι στιγμής στη διοργάνωση είναι τουλάχιστον απογοητευτικό στη διοργάνωση και κάπως έτσι μπορεί να πει κανείς πως δικαιολογημένα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Η ήττα με το Μαρόκο «στρίμωξε» για τα καλά την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες που έδειξε πως τα προβλήματα που έβγαλε και στην πρεμιέρα και παρά τη νίκη 1-0 κόντρα στον Κανάδα πως μόνο τυχαία δεν ήταν.

Για ακόμη ένα ματς οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είχαν ένταση στο παιχνίδι τους κι έτσι ήταν αδύνατο να κατευθύνουν τον ρυθμό του ματς. Ο Ντε Μπρόινε ήταν σταθερά «εγκλωβισμένος» και τις περισσότερες φορές μακριά από τον χώρο δράσης του, ενώ οι Μαροκινοί είτε στο transition, είτε στις στημένες φάσεις έβρισκαν τον τρόπο να αγχώνουν την άμυνα του Κουρτουά. Μια-δυο τρεις και το κακό έγινε στο 73’ με τον Σαΐς να ανοίγει το σκορ. Ακόμη και το γκολ δεν ήταν αρκετό για να ξυπνήσει τους Βέλγους, που εν τέλει δέχτηκαν και δεύτερο από τον Αμπουκλάλ στις καθυστερήσεις (90+2’).

croatia belgium4 novibet

Για να βρουν τον δρόμο προς την επόμενη φάση οι Βέλγοι χρειάζονται μόνο τη νίκη για να ξεπεράσουν σίγουρα τους Κροάτες στη βαθμολογία στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ. Αν έρθουν ισόπαλοι θα χρειάζονται μεγάλη νίκη του Καναδά για να καλύψουν τη διαφορά τερμάτων με το Μαρόκο που είναι στο +2, ενώ οι ίδιοι στο -1.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Τιμπό Κουρτουά (Ρεάλ), Σιμόν Μινιολέ (Μπριζ), Κουν Καστέλς (Βόλφσμπουργκ)

Αμυντικοί: Τόμπι Αλντεβάιρελντ (Άντβερπ), Ζενό Ντεμπάστ (Άντερλεχτ), Βόουτ Φας (Λέστερ), Αρτούρ Τεάτε (Ρεν), Γιαν Βερτόγχεν (Άντερλεχτ),Τίμοθι Καστάνιε (Λέστερ), Τομά Μενιέ (Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Λεάντερ Ντεντόνκερ (Άστον Βίλα), Γιανίκ Καράσκο (Ατλέτικο), Κέβιν ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Άξελ Βίτσελ (Ατλέτικο), Γιούρι Τίλεμανς (Λέστερ), Χανς Βάνακεν (Μπριζ), Λεάντρο Τροσάρ (Μπράιτον), Αμαντού Ονανά (Έβερτον)

Επιθετικοί: Σαρλ ντε Κετελάρε (Μίλαν). Εντέν Αζάρ (Ρεάλ), Ντρις Μέρτενς (Γαλατάσαραϊ), Ρομέλου Λουκάκου (Ίντερ), Μισί Μπατσουαγί (Φενέρμπαχτσε), Τοργκάν Αζάρ (Ντόρτμουντ), Ζερεμί Ντοκού (Ρεν), Λοΐς Οπεντά (Λανς)

croatia belgium5 novibet

Κροατία – Βέλγιο: Στατιστικά & Προϊστορία 01/12/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 8 φορές. Απόλυτα μοιρασμένη η προϊστορία καθώς αμφότερες μετρούν από 3 νίκες και δύο ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή.
  • Αήττητη μέχρι στιγμής στον όμιλό της η Κροατία (1-1-0).
  • Η «χρβάτσκα» έχει συντελεστή τερμάτων 4-1 στο Μουντιάλ, μετρώντας ένα Under 0.5 Γκολ κι ένα Over 4.5 στα παιχνίδια της.
  • To Νο Goal αλλά και το Under 2.5 έχει επιβεβαιωθεί και στα δύο ματς του Βελγίου στο τουρνουά.

Κροατία – Βέλγιο: Προγνωστικά 01/12/2022

Οριακή αναμέτρηση με την κρισιμότητά της να μην αφήνει περιθώρια στις δύο ομάδες να επηρεαστούν από τα όσα θα συμβαίνουν παράλληλα στο άλλο ματς.

Η Κροατία ανέβασε στροφές στο τελευταία, πήρε ψυχολογία και πηγαίνει στον «τελικό» δείχνοντας σε καλύτερη κατάσταση. Οι Βέλγοι από την άλλη και πιεσμένοι βαθμολογικά είναι και με τις εμφανίσεις τους δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.70 ΣΤΗ NOVIBET

Για μικρότερο ρίσκο και στη λογική πως κάποια στιγμή το ρίσκο από τη μία από τις δύο πλευρές θα αυξηθεί με φόντο την πρόκριση έχει λογική και το αφμίτερμα.

ΤΟ GOAL/GOAL ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.75 ΣΤΗ NOVIBET

Το ματς θα διεξαχθεί σε υψηλή ένταση, αφού από το αποτέλεσμά του πιθανότατα θα κριθεί το ένα από τα δύο εισιτήρια του ομίλου. Οι Κροάτες έχουν δείξει πως σε τέτοιες περιστάσεις δεν έχουν πρόβλημα να γίνουν αρκετά σκληροί στο παιχνίδι τους, ενώ και οι Βέλγοι έχουν παίκτες που μπορούν να υπηρετήσουν αυτό το στυλ παιχνιδιού.

ΤΟ OVER 4.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 2.45

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

croatia belgium6 novibet

Κροατία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 01/12/2022

Σε μεγάλο βαθμό ο Ντάλιτς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Στο μυαλό του παραμένει το δίλημμα με τον Λιβάγια. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ πήρε τη θέση του Βλάσιτς, που ακόμη δεν είναι στο 100%, δικαιώνοντας απόλυτα τον προπονητή του. Βέβαια, τώρα -λόγω των αναγκών του ματς- σκέφτεται να μείνει μόνο με τον επίσης «καυτό» Κράμαριτς στην επίθεση και να επαναφέρει τον Πάσαλιτς, που βοηθάει περισσότερο ανασταλτικά. Εκτός όλα δείχνουν πως θα παραμείνει ο Βίντα, λόγω των ενοχλήσεων που τον άφησαν εκτός και στο τελευταίο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Στάνισιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Μπάρισιτς – Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Κόβατσιτς – Πάσαλιτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς

Βέλγιο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/12/2022

Τον τρόπο να βάλει ένταση στην ενδεκάδα του ψάχνει ο Ρομπέρτο Μαρτίνες με τις μέχρι τώρα αλλαγές του είτε σε επίπεδο ενδεκάδα, είτε από τον πάγκο, να μην βοηθούν την ομάδα του να ανεβάσει στροφές. Σαν έξτρα λύση για την επίθεση όλα δείχνουν πως ο Ισπανός θα έχει τον Λουκάκου, όμως και με τη χρησιμοποίησή του κόντρα στον Καναδά, έδειξε πως έχει μείνει πίσω ύστερα από τους τραυματισμούς του.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Κουρτουά – Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντεντόκερ – Βίτσελ, Ονάνα, Μενιέ, Καράσκο – Ντε Μπρόινε, Αζάρ, Μπατσουαγί

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ