el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κροατία – Καναδάς: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/11/2022

Την πρώτη τους νίκη στον 7ο όμιλο θα ψάξουν Κροατία και Καναδάς (Κυριακή, 18.00) με τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική να είναι κομβική για το μέλλον τους στη διοργάνωση.

Η «χρβάτσκα» στην πρεμιέρα της στον 7ο όμιλο του Μουντιάλ έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) σε ένα πολύ οριακό ματς απέναντι στο Μαρόκο και φυσικά θέλει τη νίκη για να μη χάσει άλλο έδαφος για το εισιτήριο της πρόκρισης. Από την άλλη πλευρά, ο Καναδάς έμεινε με τις εντυπώσεις αφού παρά την εξαιρετική εμφάνιση ηττήθηκε 1-0 από το Βέλγιο και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Το ματς θα διεξαχθεί στο «Khalifa International Stadium». Είναι το εθνικό στάδιο του Κατάρ με χωρητικότητα 45.416 θεατές. Είναι το μόνο γήπεδο από αυτά στα οποία θα διεξαχθούν αγώνες, στο οποίο έγιναν μόνο βελτιωτικές εργασίες. Πήρε το όνομά του από τον πρώην εμίρη της χώρας, Καλίφα Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί και εγκαινιάστηκε το 1976.  Εκεί θα φιλοξενηθεί ένας εκ των αγώνων της φάσης των «16» αλλά και ο μικρός τελικός της διοργάνωσης.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Κροατία και τον Καναδά για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

croatia canada2 novibet


Κροατία – Καναδάς: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/11/2022

Ανάμικτα συναισθήματα αφήνει στην Κροατία η πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Από τη μία το 0-0 κόντρα στο Μαρόκο, όπου ήταν το φαβορί, δεν την ικανοποιεί, από την άλλη σε ένα τόσο οριακό παιχνίδι θα μπορούσε η μπίλια να είχε κάτσει παντού κι εν τέλει ο βαθμός μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμος.

Το ζήτημα για την ομάδα του Ντάλιτς είναι να βγάλει μεγαλύτερη ένταση στη συνέχεια γιατί ήταν εμφανές πως της έλειψε από το παιχνίδι της. Ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ο τεχνικός της «χρβάτσκα» είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις ήταν πολύ στατικοί δεν μπορούσαν να δημιούργησαν χώρους προς την αντίπαλη περιοχή. Κόντρα στον Καναδά, η Κροατία στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη, αφού για εκείνη η πρόκριση στους «16» του τουρνουά είναι must και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει το Βέλγιο.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Ντόμινικ Λιβάκοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Ίβιτσα Ίβουσιτς (Όσιγεκ), Ίβο Γκρμπιτς (Ατλέτικο Μαδρίτρης)

Αμυντικοί: Ντομαγκόι Βίντα (AEK), Ντέγιαν Λόβρεν (Ζενίτ), Μπόρνα Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Γιόσιπ Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), Γιόσκο Γκβαρντιόλ (Λειψία), Μπόρνα Σόσα (Στουτγκάρδη), Γιόσιπ Στάνισιτς (Μπάγερν Μονάχου), Μάρτιν Έρλιτς (Σασουόλο), Γιόσιπ Σούταλο (Ντινάμο Ζάγκρεμπ)

Μέσοι: Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ματέο Κόβασιτς (Τσέλσι), Μαρσέλο Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Μάριο Πάσαλιτς (Αταλάντα), Νίκολα Βλάσιτς (Τορίνο), Λόβρο Μάιερ (Ρεν), Κρίστιαν Γιάκιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Λούκα Σούσιτς (Σάλτσμπουργκ)

Επιθετικοί: Ιβάν Πέρισιτς (Τότεναμ), Αντρέι Κράμαρις (Χόφενχαϊμ), Μπρούνο Πέτκοβιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Μίσλαβ Όρσιτς (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Άντε Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Μάρκο Λιβάγια (Χάιντουκ)

croatia canada3 novibet

Ακόμη και για όσους είχαν εικόνα του Καναδά, η εικόνα απέναντι στο Βέλγιο αποτέλεσε έκπληξη, αφού τόσο καλή εμφάνιση σε πρεμιέρα Μουντιάλ σε ένα ματς όπου τα προγνωστικά ήταν ξεκάθαρα κόντρα κανείς δεν την περίμενε. Η ήττα με σκορ 1-0 μπορεί να μην έμοιαζε δίκαιη βάσει της εικόνας του παιχνιδιού, ωστόσο, αυτή είναι η πραγματικότητα και ο Τζον Χέρντμαν και οι παίκτες του καλούνται να την αντιμετωπίσουν.

Χωρίς βαθμό στο ξεκίνημα ο Καναδάς είναι αναγκασμένος να βρει τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει «ζωντανό» στη μάχη της πρόκρισης μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ο 47χρονος τεχνικός της ομάδας σίγουρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική φυσική κατάσταση της ομάδας του, όμως παράλληλα θα πρέπει να βρει λύση και στην τελική προσπάθεια. Κόντρα στο Βέλγιο η ομάδα του, εκτός από χαμένο πέναλτι, είχε πολλές ευκαιρίες να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως είτε έπεφτε πάνω στον εξαιρετικό Κουρτουά, είτε σημάδευε εκτός εστίας.

To ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Ντέιν Σεντ Κλερ (Μινεσότα Γιουνάιτεντ), Τζέιμς Παντέμης (Μόντρεαλ), Μίλαν Μπόργιαν (Ερυθρός Αστέρας)

Αμυντικοί: Άλιστερ Τζόνστον (Μόντρεαλ, Σαμ Αντεκούγκμπε (Χατάισπορ), Καμάλ Μίλερ (Μόντρεαλ), Στίβεν Βιτόρια (Σάβες), Ρίτσι Λαριέα (Τορόντο), Ντέρεκ Κορνέλιους (Παναιτωλικός), Τζόελ Βάτερμαν (Μόντρεαλ), Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν)

Μέσοι: Σάμουελ Πιετ (Μόντρεαλ), Στέφεν Εουστάκιο (Πόρτο), Λίαμ Φρέιζερ (Ντέινζ), Ατίμπα Χάτσινσον (Μπεσίκτας), Μαρκ Άντονι Κέιγ (Τορόντο), Ισμαέλ Κονέ (Μόντρεαλ), Τζόναθαν Οσόριο (Τορόντο), Ντέιβιντ Γουόδερσπουν (Σεντ Τζόνστον)

Επιθετικοί: Λούκας Καβαλίνι (Βανκούβερ Γουάιτκαπς), Τζούνιορ Χόιλετ (Ρέντινγκ), Τατζόν Μπουκανάν (Μπριζ), Ικέ Ούγκμπο (Τρουά), Κάιλ Λάριν (Μπριζ), Τζόναθαν Ντέιβιντ (Λιλ), Λίαμ Μίλαρ (Βασιλεία)

croatia canada4 novibet

Κροατία – Καναδάς: Στατιστικά & Προϊστορία 27/11/2022

  • Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
  • Στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ στις αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το Under 1.5 Γκολ.
  • Η Κροατία παραμένει αήττητη στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις (5-2-0).
  • Ο Καναδάς έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του.

Κροατία – Καναδάς: Προγνωστικά 27/11/2022

Κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες. Η Κροατία θέλει να πάρει τη νίκη ώστε να μη μπλέξει σε άσχημα σενάρια. Ο Καναδάς αντλεί αισιοδοξία από την εμφάνισή του στην πρεμιέρα και είναι αναγκασμένος να βρει θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζει.

Από την εικόνα των δύο ομάδων στα πρώτα τους ματς στη διοργάνωση ξεχωρίζουμε πως υπάρχει σημαντική διαφορά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Εκεί υπερέχει κατά πολύ ο Καναδάς και αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο του στο παιχνίδι και να δώσει ένα πλεονέκτημα στην ομάδα που θεωρείται το αουτσάιντερ.

ΤΟ GOAL/GOAL ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Η κατάσταση είναι οριακή στη βαθμολογία του 7ου ομίλου του Μουντιάλ και αυτό είναι δεδομένο πως θα επηρεάσει και τους παίκτες που θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να αποφύγουν κάποιο ρίσκο που μπορεί να τους βάλει σε κίνδυνο.

ΤΟ OVER 4.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

croatia canada5 novibet

Κροατία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 27/11/2022

Ο Ντάλιτς δεν είναι άνθρωπος που ανοίγει το ροτέισον, ειδικά σε τέτοιες διοργανώσεις και πριν από σημαντικά παιχνίδια. Η λογική λέει πως δεν θα διαταράξει την ενδεκάδα του και για αυτό δεν περιμένουμε εκπλήξεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Σόσα – Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς, Μόντριτς – Πάσαλιτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς

croatia canada6 novibet

Καναδάς: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 27/11/2022

Με τον Ντέιβις να δείχνει σε καλή κατάσταση τα χέρια του Χέρντμαν λύνονται. Ερωτηματικό αποτελεί η διάταξη και το αν θα διατηρηθεί η τριάδα στα μετόπισθεν, που πάντως λειτούργησε καλά σε γενικές γραμμές κόντρα στο Βέλγιο και ανασταλτικά δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου αν εξαιρέσουμε τη φάση του γκολ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μπόργιαν – Τζόντσον, Βιτόρια, Μίλερ – Αντεκούγκμπε, Κονέ, Εουστάκιο, Ντέιβις –  Μπουκάναν, Χόιλετ – Ντέιβιντ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ