el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εφές – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 19/03/2024

Ακόμα ένα κρίσιμο ματς για τον Ολυμπιακό στην τελευταία «διαβολοβδομάδα» της Regular Season της Euroleague. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Εφές (19:30) εκτός έδρας και ψάχνουν την 7η συνεχόμενη νίκη τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ σε Live Streaming με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Εφές – Ολυμπιακός: Ανάλυση 19/03/2024

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές (19/3, 19:30) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague και έχει μπροστά του έναν ακόμη τελικό στον δρόμο για την τετράδα.

Την περασμένη βδομάδα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κέρδισε τον Παναθηναϊκό (71-65) στο «αιώνιο» ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής και ανέβηκε στο 18-11, παραμένοντας σταθερά σε θέση ισχύος αναφορικά με το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μόουζες Ράιτ, που μέτρησε 19 πόντους με 9/9 δίποντα.

Το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» δεν υπολιγίζει τον Μήτρου Λόνγκ, ενώ υπολογίζονται κανονικά οι Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, που αγωνίστηκαν και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Παραμένει εκτός δράσης ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

«Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα ματς. Κατά τα γνώμη μου για την Εφές το ματς είναι σαν τελικός, στην προσπάθειά της να διεκδικήσει την είσοδό της στα play in. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ με ταλέντο. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει σκοράρει μέσο όρο 107 πόντους στο γήπεδό της. Είναι προφανές πως εκτός από τα βασικά θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να κερδίσουμε», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στην άλλη μεριά, η Εφές βρίσκεται πιο χαμηλά βαθμολογικά (14η με 12-17), όμως παραμένει σταθερά στο… κόλπο της συμμετοχής στα play-in. Οι Τούρκοι κέρδισαν πρόσφατα την Αρμάνι Μιλάνο, την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Μπάγερν Μονάχου, δείχνοντας πως μπορούν να αφήσουν πίσω τους το πρώτο, κακό εξάμηνο και να κυνηγήσουν μία θέση στην πρώτη δεκάδα ή ακόμα και πιο ψηλά. Ωστόσο, η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Βιλερμπάν στην Γαλλία αποτέλεσε πισωγύρισμα.

Ο Σέιν Λάρκιν (17,8 πόντοι, 5,3 ασίστ ανά ματς ,με 54,3% στα δίποντα, 40,9% στα τρίποντα, 90,5% στις βολές) αποτελεί τον ξεκάθαρο ηγέτη της Εφές, καθώς φυσικά και την μεγαλύτερη απειλή για όλες τις άμυνες της Euroleague.

O προπονητής της Εφές, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, παραμονή της αναμέτρησης στάθηκε στο μεγάλο παιχνίδι, λέγοντας:

«Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο ματς προκειμένου να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ο κάθε παίκτης μας να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Περιμένουμε επίσης από το καταπληκτικό μας κοινό να μας συμπαρασταθεί όπως κάνει πάντα. Ο Ολυμπιακός, τον οποίο αντιμετωπίζουμε εδώ και καιρό, έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή και ένα σταφ που είναι μαζί πολλά χρόνια. Φέτος έχουν ξαναγίνει πολύ ανταγωνιστικοί μετά και τις νέες προσθήκες»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός κέρδισε στα δύο τελευταία παιχνίδια του κόντρα στην Εφές, όμως οι Τούρκοι έμειναν αήττητοι στα έξι πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς κόντρα στους Πειραιώτες, κάτι που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη δύσκολη αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την 30η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Εφές – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 19/03/2024

Για το παιχνίδια ανάμεσα σε Εφές και Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μπρα ντε φερ που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Περιμένουμε ότι η Εφές θα παίξει γρήγορο μπάσκετ, όμως από την άλλη ο Ολυμπιακός διαθέτει εξαιρετική άμυνα που στα τελευταία ματς «κλειδώνει» τις αντίπαλες επιθέσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το ματς σαν τελικό και γνωρίζουν ότι με μια νίκη θα πλησιάσουν στο πλεονέκτημα έδρας. Το κινητρό των παιχτών του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι στο κόκκινο.

νικη ολυμπιακου σε αποδοση 2.00

Ο Ράιτ είναι παίχτης κλειδί για τον Μπαρτζώκα και στις δύο πλευρές. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο σέντερ του Ολυμπιακού θα αναλάβει και πάλι πρωτοβουλίες.

Ραϊτ over 9.5 ποντοι σε αποδοση 2.20 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ