el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εφές – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/12/2022

Μεγάλη κόντρα στη 15η στροφή της Euroleague! Εφές και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Κωνσταντινούπολη (22/12, 19:30) σ’ ένα ματς που κόβει την ανάσα.

Η συγκυρία στη 15η αγωνιστική της Euroleague φέρνει τις δύο ομάδες να δίνουν «μάχη» για την οκτάδα.

Το μεγάλο παιχνίδι της Euroleague παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα.

Εφές – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/12/2022

Η Εφές με ρεκόρ 7-7 βρίσκεται οριακά στη γραμμή των play offs και μετά τις δύο σερί ήττες με Μπασκόνια (εντός 78-83) και Παρτιζάν (εκτός 82-79) δεν έχει περιθώρια για νέα εντός έδρας αποτυχία. Η κρισιμότητα της αναμέτρησης φάνηκε και από τη διάθεση των φιλάθλων της Εφές, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης φέτος είναι μια του ύψους και μια του βάθους και αυτό αποδεικνύεται από το 4-3 μπροστά στο κοινό της.

Παίκτης «κλειδί» για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι Μίτσιτς, ενώ απέναντι στην Παρτιζάν οι Μπομπουά και Ζίζιτς έκαναν καταπληκτική εμφάνιση με 30 και 20 πόντους, αντίστοιχα. Μεγάλο «αγκάθι» για την Εφές παραμένει η συμμετοχή του Σέιν Λάρκιν. Ο γκαρντ της Εφές αναμένεται να επιστρέψει μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό.

Ο Αταμάν παραμονή του ματς μίλησε για τον Παναθηναϊκό και για το come back του Λάρκιν.

«Ελπίζουμε ότι θα είναι στο γήπεδο κόντρα στον Παναθηναϊκό και περιμένουμε να αγωνιστεί. Δεν θα παίξει αμέσως όπως ο πραγματικός Λάρκιν, αλλά με τη συμμετοχή του θα ανακτήσουμε την ισχύ μας. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο. Πρέπει μετά τις δύο ήττες να αντιδράσουμε απέναντι σε μια ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Εφές.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 6-8 και παρά τις δύο σερί εκτός έδρας ήττες με Βαλένθια (94-91) και Μπαρτσελόνα (74-68) απέχει μια νίκη από την οκτάδα. Οι «πράσινοι» ψάχνουν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη για να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνσή ότι είναι ισχυροί ανταγωνιστές για την είσοδο στα play offs.

Την περασμένη αγωνιστική οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς κοίταξαν στα μάτια την Μπαρτσελόνα, όμως τα επιθετικό black out στο φινάλε στέρησε τη νίκη. Η αγωνιστική άνοδο του Παπαγιάννη και οι πολύτιμες βοήθειες που πρόσφερε ο Μαντζούκας ήταν οι δύο ευχάριστες ειδήσεις από το παιχνίδι με την Μπάρτσα.

«Παλέψαμε για τη νίκη και ήμασταν κοντά παρότι η Μπαρτσελόνα είχε απίστευτο ποσοστό στα τρίποντα. Δυστυχώς κάποια λάθη στο τέλος μας χάλασαν τη μεγάλη προσπάθεια. Κοιτάμε το επόμενο ματς με την Εφες. Όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια πανίσχυρη ομάδα…», τόνισε ο Ράντονιτς.

Ο Μπέικον αποτελεί σημείο αναφοράς και πλέον πρωταγωνιστεί στον πίνακα των σκόρερ, αφού σε 9 εμφανίσεις έχει τον υψηλότερο μέσο όρο πόντων (20.3) στη διοργάνωση. Επιθετικά οι «πράσινοι» θα χρειαστούν και έξτρα βοήθειες προκειμένου να αλώσουν την Πόλη. Η επιστροφή του Μάριους Γκριγκόνις, μετά από απουσία ενός μήνα θα προσφέρει νέες λύσεις στη σκακιέρα του Ράντονιτς.

Η συμμετοχή των Αρτούρας Γκουντάιτις, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αφού ο πρώτος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης και ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Η προϊστορία «φωτογραφίζει» μεγάλο ντέρμπι. Από τον Νοέμβριο του 2017 έχει να κερδίσει ο Παναθηναϊκό στην έδρα της Εφες κι έκτοτε μετράει τρεις σερί ήττες. Πέρυσι οι «πράσινοι» έχασαν τη νίκη στην τελευταία επίθεση (82-81).

Εφές – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 23/12/2022

Σπουδαίο παιχνίδι μας υπόσχονται Εφές και Παναθηναϊκός στη «μάχη» της οκτάδας στη Euroleague και επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Η ήττα… απαγορεύεται και για τις δύο ομάδες, οι οποίες προέρχονται από δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι φίλοι της Εφες έκαναν sold out και αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης στην εκκίνηση της αναμέτρησης θα πάρουν ενέργεια από το κοινό τους με στόχο να στριμώξουν από νωρίς στα σχοινιά τους «πράσινους».

ΑΠΟΔΟΣΗ 1.77 Η ΕΦΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΙΚΑΜ -4,5 Π. ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Παρατηρούμε ότι στα τελευταία ματς οι παίκτες του Ραντονιτς «φορτσάρουν» στην τελευταία περίοδο. Απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια ο Μπέικον πήρε την ομάδα στις πλάτες του σκόραρε τους περισσότερους πόντους στην 4η περίοδο και παρέσυρε και τους συμπαίκτες του. Το «τριφύλλι» δεν πρόκειται να παρατήσει το ματς μέσα στην Κωνσταντινούπολη και με την επιστροφή του Γκριγκόνις θα βρει και έξτρα λύσεις στην επίθεση.

ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ 4Η ΠΕΡΙΟΔΟ 

Ο Μπέικον έχει εκτοξεύσει τα νούμερά του, ενώ με την Μπαρτσελόνα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο φινάλε και ο Παπαγιάννης. Οι αγορές στα ειδικά στοιχήματα των παικτών είναι δελεαστικές και τα όρια για τους πόντους του Μπέικον και τα ριμπάουντ του Παπαγιάννη δεν περνάνε απαρατήρητα.   

Επίσης, στα special bets υπάρχουν αμέτρητες επιλογές. Με δεδομένο ότι το ματς είναι κρίσιμο και για τις δύο πλευρές θα γίνει σκληρό παιχνίδι και με τα φάουλ.

ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ 5 ΦΑΟΥΛ  


Διαβάστε ακόμα…

Οι 10 καλύτεροι παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκού όλων των εποχών


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ