el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ελλάδα – Γερμανία: Προγνωστικά, Ανάλυση 19/08/2023

Δεύτερο φιλικό στο Άμπου Ντάμπι για την Εθνική μας ομάδα. Λίγες ώρες μετά τη βαριά ήττα από τις ΗΠΑ, η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Γερμανία (19:00) του… κακού της δαίμονα στο περσινό Eurobasket, Ντένις Σρέντερ.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό τεστ της «Επίσημης Αγαπημένης» πριν ταξιδέψει στη Μανίλα για το πρώτο τζάμπολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Για το φιλικό ματς στο Άμπου Ντάμπι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+αγορές στη Novibet η αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Μπάσκετ!


Ελλάδα – Γερμανία: Παρουσίαση, Ανάλυση 19/08/2023

Το ματς με τις ΗΠΑ κύλησε… αναμενόμενα για την Εθνική μας ομάδα. Έχοντας ένα ρόστερ πολύ πιο κάτω ποιοτικά, η «Γαλανόλευκη» ηττήθηκε εύκολα με 108-86 από την Team USA, που κυριάρχησε απόλυτα σε κάθε στατιστική κατηγορία της αναμέτρησης.

H καλή άμυνα των προηγούμενων φιλικών αναμετρήσεων πήγε… περίπατο κόντρα στη διψασμένη ομάδα του Στιβ Κερ, που δεν είχε αντίπαλο στο κομμάτι της ενέργειας και της ταχύτητας. Βέβαια, η Ελλάδα μπορεί να κρατήσει και θετικά από το συγκεκριμένο φιλικό: Σε πρώτη φάση, η επίθεση λειτούργησε καλύτερα σε σχέση με όσα είδαμε στο τουρνουά «Ακρόπολις», ενώ, επίσης, οι Νίκος Ρογκαβόπουλος και Μιχάλης Λούντζης έδειξαν ξανά πως μπορούν να αρπάξουν την ευκαιρία και να αποτελέσουν σημεία αναφοράς σε μία ομάδα γεμάτη απουσίες και με μεγάλο έλλειμμα στο σκορ.

Κέρδος ήταν και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος έδειξε έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στην δωδεκάδα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην αντίπερα όχθη, οι Γερμανοί κινούνται… αθόρυβα με σκοπό ακόμα μία μεγάλη διάκριση, μετά το περσινό χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket. H ομάδα του Γκόρντον Χέμπερτ – που πέρσι κέρδισε εύκολα την Εθνική – διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο με πρωταγωνιστές τους Ντένις Σρέντερ, Φραντζ Βάγκνερ, Ντάνιελ Τάις, Γιοχάνες Βόιγκτμαν, Μάοντο Λο και Αντρέας Ομπστ. Οι αυτοματισμοί, το καλό μακρινό σουτ και τα γερά κορμιά δημιουργούν ένα πολύ δυνατό «παζλ» για τους Γερμανούς, που έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο στα μέχρι στιγμής φιλικά τους παιχνίδια.

Η ομάδα της Κεντρικής Ευρώπης κέρδισε εύκολα τη Κίνα (107-58) και την Σουηδία (87-68), ενώ κόντρα στον ισχυρό Καναδά μέτρησε μία νίκη (86-81) και μία ήττα στη παράταση (113-112). Σε γενικές γραμμές, οι Γερμανοί θεωρούνται μία από τις κορυφαίες ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο και είναι δεδομένο πως η Εθνική θα έχει δύσκολο έργο μπροστά της, έστω και αν η αναμέτρηση είναι φιλικού χαρακτήρα.


Ελλάδα – Γερμανία: Προγνωστικά 19/08/2023

Ματς με υψηλό επίπεδο δυσκολίας για την Εθνική. Οι Γερμανοί θα παίξουν έχοντας ακόμα στο μυαλό τους το περσινό… πάρτι στο Eurobasket και διαθέτουν ένα πιο ποιοτικό και, κυρίως, ένα πιο δεμένο σύνολο.

Για το φιλικό ματς στο Άμπου Ντάμπι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (-5,5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ελλάδα θα παλέψει σίγουρα και θα είναι καλύτερη από αυτά που έδειξε κόντρα στις ΗΠΑ, όμως η Γερμανία, με αυτό το ρόστερ και σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες της Εθνικής, βρίσκεται ένα σκαλί πιο πάνω ποιοτικά. Η παρέα του Ντένις Σρέντερ είναι το φαβορί για τη νίκη στο Άμπου Ντάμπι, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως θα την πετύχει εύκολα ή χωρίς ιδρώτα.

greece germany prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ελλάδα – Γερμανία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ