el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/08/2023

Η Ελλάδα δίνει «τελικό» πρόκρισης απέναντι στη Νέα Ζηλανδία (15:40) όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έπειτα από δύο αγωνιστικές στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης έχει ρεκόρ 1-1, όσο και η Νέα Ζηλανδία, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική.

Ο νικητής θα ακολουθήσει τις ΗΠΑ στη Β’ φάση, ενώ ο ηττημένος θα αναγκαστεί να μπει στην άχαρη διαδικασία των αγώνων για τις θέσεις 17-32.

Για το κρίσιμο ματς στη Μανίλα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το τρίτο παιχνίδι της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023!


Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/08/2023

Νωρίς-νωρίς η Εθνική ομάδα δίνει τον πρώτο της «τελικό» στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία είναι οριακή, καθώς οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες με έπαθλο μια θέση στους «16» της διοργάνωσης.

Ο νικητής της αναμέτρησης στη Μανίλα για την 3η και τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης θα συνεχίσει, ενώ ο ηττημένος θα ακολουθήσει το… απογοητευτικό μονοπάτι των αγώνων κατάταξης για τις θέσεις 17-32.

Αμφότεροι έχουν ρεκόρ 1-1, με νίκη επί της Ιορδανίας (71-92 η Ελλάδα, 95-87 η Νέα Ζηλανδία) και ήττα από την Team USA (81-109 η Ελλάδα, 99-72 η Νέα Ζηλανδία), με τη δεύτερη νίκη να δίνει εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η «γαλανόλευκη» μετά την φυσιολογικά άνετη νίκη επί των Ιορδανών, υποτάχθηκε εξίσου φυσιολογικά απέναντι στους Αμερικανούς, με τον Δημήτρη Ιτούδη να περιγράφει τη συνταγή ώστε η ομάδα της Ωκεανίας να μην έχει περιθώριο να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του.

«Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε τη Νέα Ζηλανδία θα πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά και να πάρουμε τα ριμπάουντ. Είναι μια πολύ δυναμική ομάδα και το να έχουμε την ίδια σκληράδα θα είναι ένα από τα κλειδιά. Οι ΗΠΑ σήμερα ήταν καλά προετοιμασμένες, είχαν καλή αμυντική στρατηγική και έδειξαν να μας σέβονται σεβόμενοι το παιχνίδι και κάθε αντίπαλο. Πήραμε το μάθημα για το πώς πρέπει να παίζουμε με συγκεκριμένες πεντάδες και υποθέτω πως θα γίνει και μεθαύριο. Ελπίζουμε να είμαστε υγιείς, γιατί δεν είμαστε και τόσοι πολλοί».

Οσον αφορά το κομμάτι των «υγιών παικτών», ο ομοσπονδιακός τεχνικός έτσι κι αλλιώς μετρά μείον έναν από την αρχή του τουρνουά (Μήτογλου), ενώ θέλει να έχει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τον Θανάση Αντετοκούνμπο που «λαβώθηκε» με τις ΗΠΑ αλλά δε γίνεται να χάσει την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία.

Η ομάδα του Πέρο Κάμερον από την πλευρά της θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος την έκπληξη, με όπλο τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που βγάζει στο παρκέ έχοντας… επιζήσει από το θρίλερ με την Ιορδανία όπου χρειάστηκε την παράταση για να βγει νικήτρια.


Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Οι δωδεκάδες 30/08/2023

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Ιτούδης): Τόμας Ουόκαπ, Δημήτρης Μωραϊτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Γιώργος Παπαγιάννης, Μανώλης Χατζηδάκης.

*Ο Ντίνος Μήτογλου τραυματίστηκε λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ και τέθηκε εκτός μάχης.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (Πέρο Κάμερον): Ρούμπεν Ντε Ράντζι, Αϊζάια Λε’ Αφά, Φιν Ντιλέινι, Τέιλορ Μπριτ, Σι Ίλι, Γιανίκ Βέτζελ, Φλιν Κάμερον, Τόχι Σμιθ – Μίλνερ, Τζόρνταν Νγκατάι, Χάιρουμ Χάρις, Ισάκ Φοτού, Γουόλτερ Μπράουν.


Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Προγνωστικά 30/08/2023

Η Ελλάδα δίνει αγώνα δίχως αύριο με τη Νέα Ζηλανδία καθώς νίκη ισούται με πρόκριση και ήττα με αποκλεισμό. Η ομάδα της Ωκεανίας αρέσκεται να παίζει γρήγορα και ανοικτά, δίνοντας προτεραιότητα στην επίθεση. Στους αγώνες τους στη διοργάνωση οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ, με το Over να μονοπωλεί και σε αυτό θα στραφούμε και τώρα.

OVER 164.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Τόμας Γουόκαπ είναι ο βασικός δημιουργός της ομάδας του Ιτούδη έχοντας 7 ασίστ ανά παιχνίδι στη διοργάνωση και έχει τη δυνατότητα να μοιράσει ακόμα περισσότερες αυτή τη φορά.

ΤΟΜΑΣ ΓΟΥΟΚΑΠ OVER 7.5 ΑΣΙΣΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ