el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αγγλία – ΗΠΑ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Προϊστορία 25/11/2022

Να συνεχίσει με το πόδι στο… γκάζι ώστε να «καθαρίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ θέλει η Αγγλία. Μετά τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα τα «τρία λιοντάρια» θέλουν να κάνουν το 2/2 στο ματς απέναντι στις ΗΠΑ (Παρασκευή, 21.00).

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 6-2 απέναντι στο Ιράν, την τελευταία αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Μουντιάλ αντιμετωπίζει τους Ουαλούς. Οι Αμερικανοί μετά το 1-1 της πρεμιέρας κόντρα στην παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ είναι αναγκασμένοι να πάρουν θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στη φάση των «16».

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και τις ΗΠΑ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Αγγλία – ΗΠΑ: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/11/2022

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τους Άγγλους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Με το 6-2 να περιγράφει την εικόνα της αναμέτρησης τα «τρία λιοντάρια» κατάφεραν να βάλουν στο… σακούλι τρεις σημαντικούς βαθμούς με φόντο την πρόκριση μα πάνω απ’ όλα να διώξουν και το άγχος της πρεμιέρας.

Με τον Μπέλιγχαμ να ανοίγει το σκορ στο 35ο λεπτό ο δρόμος της νίκης άνοιξε και στη συνέχεια τα τέρματα των Σάκα (43’) και Στέρλινγκ (45+1’) ουσιαστικά «σφράγισαν» τη νίκη πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ βρήκε και πάλι δίχτυα (62’), ενώ ακολούθησαν και τα γκολ των Ράσφορντ (71’) και Γκρίλις (90’) για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ με τα δύο «χτυπήματα» του Ταρέμι (65’,90+13’).

Πάντως, ο τεχνικός της ομάδας φρόντισε να προσγειώσει άμεσα τους πάντες ύστερα από το θετικό ξεκίνημα και να σταθεί στη συγκέντρωση που χρειάζεται ενόψει της συνέχειας. «Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε ορισμένες πτυχές του παιχνιδιού μας κόντρα στις ΗΠΑ γιατί θα έρθουν για εμάς με τέρμα το γκάζι», είπε χαρακτηριστικά ο Σάουθγκεϊτ.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον), Νικ Πόουπ (Νιούκαστλ), Άαρον Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ)

Αμυντικοί: Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Κόνορ Κόαντι (Έβερτον), Έρικ Ντάιερ (Τότεναμ), Χάρι Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Κίεραν Τρίπιερ (Νιούκαστλ), Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Μπεν Γουάιτ (Άρσεναλ)

Μέσοι: Τζουντ Μπέλιγχαμ (Ντόρτμουντ), Κόνορ Γκάλαχερ (Τσέλσι), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Κάλβιν Φίλιπς (Λιντς), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ)

Επιθετικοί: Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Τζακ Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Τζέιμς Μάντισον (Λέστερ), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπουκάγιο Σάκα (Άρσεναλ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Τσέλσι), Κάλουμ Γουίλσον (Νιούκαστλ)

england usa2 novibet

Με τη… γλύκα έμειναν στην πρεμιέρα τους οι ΗΠΑ. Η καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου «ξεχάστηκε» στα αποδυτήρια στο δεύτερο και το τελικό 1-1 κόντρα στην Ουαλία μπορεί να τους κάνει να νιώθουν και τυχεροί.

Η ομάδα του Μπερχάλτερ ξεκίνησε εντυπωσιακά στο ματς. Με «όπλο» τον ενθουσιασμό της έδειξε πιο φρέσκια από την αντίπαλό της, τη στρίμωξε στο ξεκίνημα και βρήκε το γκολ που άξιζε με τον Γουεά στο 36ο λεπτό. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Το άγχος, η κόπωση και η έλλειψη εμπειρίας στη διαχείριση τέτοιων αναμετρήσεων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο κι εν τέλει η Ουαλία απάντησε στο 82’ με πέναλτι του Γκάρεθ Μπέιλ.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς για να ξεκινήσουμε τη διοργάνωης. Το τελικό αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, ωστόσο, αυτό που έχω να πω είναι πως οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Σταθήκαμε σε υψηλό επίπεδο σε ένα πραγματικά πολύ σκληρό παιχνίδι κι αυτό περιμένω να κάνουμε και στη συνέχεια. Αυτό που μου άρεσε επίσης ήταν πως πιστεύω ότι διαχειριστήκαμε σε αρκετά καλό βαθμό την πίεση που είχαμε», είπε ο τεχνικός των ΗΠΑ.

To ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Ματ Τέρνερ (Άρσεναλ), Σον Τζόνσον (Nwe York City FC), Ίθαν Χόρβατ (Λούτον)

Αμυντικοί: ΝτεΑντρέ Γιεντλίν (Ίντερ Μαϊάμι), Τιμ Ριμ (Φούλαμ), Γουόκερ Ζίμερμαν (Νάσβιλ), Άαρον Λονγκ (Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς), Αντονί Ρόμπινσον (Φούλαμ) Σερτζίνιο Ντεστ (Μίλαν), Σακ Μουρ (Νάσβιλ), Κάμερον Κάρτερ – Βίκερς (Σέλτικ), Τζο Σκάλι (Γκλάντμπαχ)

Μέσοι: Κέλιν Κόστα (Λος Άντζελες), Γουέστον ΜακΚένι (Γιουβέντους), Τάιλερ Άνταμς (Λιντς), Κριστιάν Ρολντάν (Seattle Sounders), Μπρεντέν Άαρονσον (Λιντς), Γιουνούς Μούσα (Βαλένθια), Λούκα ντε λα Τόρε (Θέλτα Βίγκο)

Επιθετικοί: Κριστιάν Πούλισικ (Τσέλσι), Τζόρνταν Μόρις (Seattle Sounders), Τίμοθι Γουεά (Λιλ), Τζος Σάργκεντ (Νόριτς), Χεσούς Φερέιρα (FC Dallas), Τζιοβάνι Ρέινα (Ντόρτμουντ), Χάτζι Ράιτ (Αντάλιασπορ)

england usa3 novibet

Αγγλία – ΗΠΑ: Στατιστικά & Προϊστορία 25/11/2022

  • Το Over 2.5 Γκολ επιβεβαιώθηκε από το 1ο Ημίχρονο στην πρεμιέρα των Άγγλων στη διοργάνωση.
  • Τα «τρία λιοντάρια» δέχτηκαν και πέτυχαν γκολ στο 2ο Ημίχρονο κόντρα στο Ιράν με το Goal/Goal να επιβεβαιώνεται.
  • Under 2.5 Γκολ το πρώτο ματς των ΗΠΑ στο Μουντιάλ
  • Over 5.5 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι των ΗΠΑ κόντρα στην Ουαλία.
  • H Αμερική ψάχνει την 3η πρόκρισή της στους «16» στις τέσσερις τελευταίες της συμμετοχές στο Μουντιάλ.

Αγγλία – ΗΠΑ: Προγνωστικά 25/11/2022

Η Αγγλία ξεκίνησε με φόρα τη διοργάνωση. Απέβαλε το άγχος και τώρα θα αγωνιστεί με μεγαλύτερη ελευθερία σε ένα ματς που της ταιριάζει αρκετά. Οι ΗΠΑ έχουν ενθουσιασμό, όμως θα βρουν απέναντί τους τα προγνωστικά και καλούνται να κάνουν υπέρβαση. Πάντως, το νεανικό τους ρόστερ ενδέχεται να βοηθήσει αρκετά στο να δούμε ένα καλό παιχνίδι.

ΤΟ OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

england usa4 novibet

Αγγλία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 25/11/2022

Ανησυχία στο στρατόπεδο των Άγγλων με το πρόβλημα τραυματισμού του Χάρι Κέιν στο ματς απέναντι στο Ιράν. Ο αρχηγός της ομάδας αποκόμισε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Όλα δείχνουν λοιπόν πως τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης των «τριών λιονταριών» θα πάρει ο Μάρκους Ράσφορντ, που έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στην πρεμιέρα. Συνεχίζει να κάνει αγώνα δρόμου ο Γουόκερ, ενώ ο Μάντισον δεν δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν θα πάρει ρίσκο ο Σάουθγκεϊτ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πίκφορντ – Τρίπιερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο – Ράις, Μπέλιγχαμ, Μάουντ – Στέρλινγκ, Σάκα, Ράσφορντ

england usa5 novibet

ΗΠΑ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 25/11/2022

Στο 4-3-3 θα επιμείνει όπως όλα δείχνουν ο Μπερχάλτερ, ωστόσο, δεν αποκλείεται να κρατήσει την ομάδα του κάπως πιο πίσω στο ξεκίνημα, να δώσει μέτρα και να ψάξει τις αντεπιθέσεις. Μετά το 1-1 κόντρα στην Ουαλία δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε επίπεδο προσώπων στο αρχικό σχήμα, όμως δύσκολα θα προκύψουν εκπλήξεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τέρνερ – Ντεστ, Τσίμερμαν, Λονγκ, Ρόμπινσον – Μούσα, Άνταμς, ΜακΚένι – Ρέινα, Πούλισικ, Γουεά

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ