el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μεταγραφές Μπάσκετ: Επόμενη ομάδα Μάριο Χεζόνια

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, τόσο στη Euroleague όσο και στα εθνικά πρωταθλήματα, οι φήμες για μεταγραφές παικτών έχουν αρχίσει να… οργιάζουν.

Τα πρώτα ονόματα όλων των ομάδων, τα οποία φυσικά είναι διαθέσιμα, βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, αλλά και της επικαιρότητας. Ήδη σε προηγούμενο κείμενο έγινε μία εκτεταμένη ανάλυση για τη συζήτηση που έχει αρχίσει γύρω από το όνομα του Νικ Καλάθη.

Ωστόσο ο Έλληνας γκαρντ δεν είναι ο μοναδικός. Ο Μάριο Χεζόνια αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύ καυτό όνομα φέτος το καλοκαίρι. Ο σούπερ σταρ της Ούνιξ Καζάν δεν αναμένεται να παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη ρωσική ομάδα, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση της Euroleague.

Οι…μνηστήρες είναι πολλοί. Μεταξύ αυτών είναι φυσικά και ο Παναθηναϊκός, αφού η σχέση του Κροάτη είναι ιδιαίτερη με τους «πράσινους». Ωστόσο το «τριφύλλι» θα έχει πολύ έντονο ανταγωνισμό αν θέλει να ντύσει εκ νέου στα πράσινα τον Χεζόνια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας βασικός υποψήφιος για συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει όμως και από Βίρτους Μπολόνια, Παρτιζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και την Μπαρτσελόνα.

Και δικαίως υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον μετά την πολύ καλή σεζόν που είχε ο MVP της περσινής VTB League. Αρχικά έχει μετρήσει 7.9 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο της VTB League σε 21 παιχνίδια.

Στα playoffs είχε 20.6 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ σε 7 εμφανίσεις, ενώ στην Euroleague 14.2 πόντους με 34.9% στο τρίποντο, 6.1 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ κι 1.2 κλεψίματα ανά 29.6′ σε 25 παρουσίες, μέχρι να σταματήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ρωσικής ομάδας.

Ο πρόεδρος της Ούνιξ Καζάν ελπίζει, όπως είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του, ότι ο Χεζόνια θα παραμείνει στη ρωσική ομάδα. Ωστόσο αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο και λογικά ο Κροάτης θα αποχωρήσει ως ελεύθερος. Πάμε να δούμε και να αναλύσουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά…


Επόμενη ομάδα Μάριο Χεζόνια: Ρεάλ Μαδρίτης

Αρχικά να πούμε ότι ο 27χρονος φόργουορντ έχει αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα στην Ισπανία, αλλά στη μεγάλη αντίπαλο τη Ρεάλ. Στην Μπαρτσελόνα, στην οποία πήγε από 17 ετών, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Είναι αναμενόμενο λοιπόν να χαρακτηριστεί μέχρι και… προδότης από τους Καταλανούς στο ενδεχόμενο να φορέσει την άσπρη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί αυτή η προοπτική.

Απεναντίας, οι «μερένχες» τον έχουν προσεγγίσει πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου και του έχουν καταθέσει την πρότασή τους. Ο Κροάτης δε δείχνει να βιάζεται, αφού καταλαβαίνει ότι μπορεί να βάλει κι άλλες ομάδες στο τραπέζι.

Οι πιθανότητες πάντως να γίνει κάτοικος Μαδρίτης είναι πολύ αυξημένες κι αυτό αποτυπώνεται και στις αποδόσεις των συγκεκριμένων αγορών.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΖΟΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.60 ΣΤΗ NOVIBET

hezonja real novibet


Επόμενη ομάδα Μάριο Χεζόνια: Παναθηναϊκός

Το κεφάλαιο Παναθηναϊκός έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Κροάτη. Αυτό είναι άλλωστε, κάτι που έχει δηλώσει ο ίδιος επανειλημμένως στο παρελθόν. Μάλιστα έκανε πράξη και το μεγάλο του απωθημένο να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού» τον Φεβρουάριο του 2021, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Χεζόνια στο ΟΑΚΑ και να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δε θα συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες.

Ωστόσο, η επαναδραστηριοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλάζει εντελώς τα δεδομένα. Τόσο συνολικά στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού όσο και συγκεκριμένα στην περίπτωση του Χεζόνια.

Μάλιστα ένα post στο Instagram του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ήρθε να φουντώσει κι άλλο τις φήμες. Μία υποτιθέμενη μετακίνηση του Χεζόνια στο ΟΑΚΑ είναι ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες υπέρ του «τριφυλλιού» και να επαναφέρει τους «πράσινους» στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΖΟΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

hezonja panathinaikos novibet


Επόμενη ομάδα Μάριο Χεζόνια: Παρτιζάν

Οι δύο πρώτες ομάδες ήταν οι προφανείς επιλογές για τον Μάριο Χεζόνια. Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και ο Παναθηναϊκός για διαφορετικούς λόγους ο κάθε σύλλογος. Ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες και μάλιστα ένας απ’ αυτούς είναι και νεοφώτιστος στην Euroleague.

Ο λόγος στην προκειμένη περίπτωση γίνεται για την Παρτιζάν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε τη wild card και θα συμμετέχει του χρόνου στη Euroleague. Προφανώς λοιπόν ο Σέρβος προπονητής θέλει να φτιάξει ένα δυνατό και παράλληλα έμπειρο σύνολο, που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Τα τελευταία 24ωρα γίνεται έντονη αναφορά από τα ΜΜΕ της Σερβίας, ότι ο Κροάτης σούπερ σταρ βρίσκεται μία ανάσα από την Παρτιζάν. Μένει να φανεί αν ισχύουν οι φήμες…

ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΖΟΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.00 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Μάριο Χεζόνια: Βίρτους Μπολόνια

Η Βίρτους Μπολόνια επιστρέφει στη Euroleague και θέλει να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και όχι τους κομπάρσους της επόμενης σεζόν. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο κατέκτησε πέρυσι το Eurocup κερδίζοντας παράλληλα και την επιστροφή στη Euroleague.

Η ιταλική ομάδα έχει ήδη σπουδαία ονόματα στο έμψυχο δυναμικό της, αλλά θέλει να ενισχυθεί και η περίπτωση του Μάριο Χεζόνια, μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον έμπειρο τεχνικό.

Παράλληλα, πρέπει να τονιστεί, ότι η Βίρτους αναμένεται να έχει μπάτζετ πρώτης.. γραμμής για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με την «Gazzetta dello Sport» θα φτάσει τα 25 εκατ. ευρώ και θα έρθουν σπουδαία ονόματα στην ομάδα.

Ένα απ’ αυτά θα μπορούσε να είναι σίγουρα και ο Μάριο Χεζόνια…

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΖΟΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 8.00 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Μάριο Χεζόνια: Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ένας, ακόμη, πιθανός προορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριο Χεζόνια είναι και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ισραηλινή ομάδα θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Ο Οντέντ Κάτας ανέλαβε ως προπονητής της ομάδας, ενώ στην ομάδα επέστρεψε και ο Ντέιβιντ Μπλατ αναλαμβάνοντας θέση ειδικού συμβούλου.

Η διοίκηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μεταγραφές για να ενισχύσει την ομάδα. Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Ουίλμπεκιν και το επικείμενο κενό που θα αφήσει μπορεί να καλυφθεί μόνο από ένα παίκτη του μεγέθους του Χεζόνια.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στη Μακάμπι και αναμένεται να πράξουν αναλόγως…

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΖΟΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 10.00 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Μάριο Χεζόνια: Μπαρτσελόνα

Εδώ πρόκειται για ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην καριέρα του Μάριο Χεζόνια. Ο «Σούπερ Μάριο» άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Βαρκελώνη, φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Εκεί αναδείχθηκε και εκεί έγινε ευρύτερα γνωστός στο ευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο μπάσκετ. Η ομάδα της Καταλονίας αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές φέτος το καλοκαίρι.

Το όνομα του Μάριο Χεζόνια είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και μία ενδεχόμενη επιστροφή, μπορεί να μη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά στην παρούσα χρονική περίοδο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΖΟΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 10.00 ΣΤΗ NOVIBET

hezonja barcelona novibet


Επόμενη ομάδα Μάριο Χεζόνια: Ομάδα ΝΒΑ

Ένας προορισμός που δεν θα πρέπει επίσης να αποκλειστεί είναι να επιστρέψει ο Κροάτης στο ΝΒΑ. Μετά την Μπαρτσελόνα, δηλαδή από το καλοκαίρι του 2015 και μετά, ο Χεζόνια έπαιξε για πέντε χρόνια στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Αρχικά έπαιξε στους Ορλάντο Μάτζικ για τρία χρόνια, ενώ στη συνέχεια φόρεσε από μία σεζόν, αρχικά τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς και μετέπειτα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη.

Οι δεσμοί του Χεζόνια με το ΝΒΑ είναι πολλοί ισχυροί και πάντα θα αποτελούν μία επιλογή για την καριέρα του. Αρκεί να φανεί αν τώρα υπάρχει κάποια σημαντική πρόταση που θα τον πείσει να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

ΟΜΑΔΑ ΝΒΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΖΟΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 13.00 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Μάριο Χεζόνια: Φενέρμπαχτσε

Τέλος μία από τις ομάδες που θα είναι πάντα στο προσκήνιο και μπορεί να προσελκύσει όποιον παίκτη επιθυμεί στην Euroleague, είναι η Φενέρμπαχτσέ.

Ο τουρκικός σύλλογος περνάει ένα πολύ έντονο καλοκαίρι με τεράστιες αλλαγές. Αρχικά από τον πάγκο της ομάδας, όπου ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποτελεί παρελθόν και τον διαδέχθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Έλληνας προπονητής αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ και πλέον ετοιμάζεται για μία πρόκληση. Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα. Ο Μάριο Χεζόνια δεν περνάει απαρατήρητος από κανένα και η Φενέρ είναι πάντα μία λογική επιλογή.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΖΟΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 16.00 ΣΤΗ NOVIBET

hezonja fenerbahce novibet


Διαβάστε ακόμη…calathes novibetΜεταγραφές μπάσκετ: Επόμενη ομάδα Νικ Καλάθη


freeagents euroleague novibet

Ελεύθεροι παίκτες της Euroleague που ξεχωρίζουν

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ