el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μεταγραφές Μπάσκετ: Επόμενη ομάδα Νικ Καλάθη

Καυτό προβλέπεται και το φετινό μεταγραφικό παζάρι στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχουμε αναλύσει περιπτώσεις αξιόλογων παικτών που κυκλοφορούν ελεύθεροι και αποτελούν δέλεαρ για τις ομάδες της Euroleague, όμως υπάρχουν και παίκτες που επιβεβαιώνουν το ρητό ότι «τα συμβόλαια είναι για να σπάνε».

Μια από αυτές είναι ο Νικ Καλάθης! Ο κορυφαίος πασέρ της Ευρώπης δύσκολα θα εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιό του στην Μπαρτσελόνα και οι πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία αναφέρουν ότι αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ήδη το όνομά του πρωταγωνιστεί σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Οι Καταλανοί ετοιμάζουν αλλαγές και τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παραμονή του Έλληνα γκαρντ στη Βαρκελώνη μοιάζει πλέον απίθανη.

Πρόσφατα γράφτηκε ότι ο Καλάθης είναι στα… μαχαίρια με τον Σαρούνας Γιασκεβίτσιους και ο Λιθουανός αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Σατοράνσκι.

Ο Νικ χαρακτήρισε τα περί κακών σχέσεων ως «fake news», όμως η άλλη όψη του νομίσματος αναφέρει ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!

Οι μνηστήρες για τον 33χρονο γκαρντ είναι ήδη αρκετοί και απ’ ό,τι φαίνεται θα γίνει «σφαγή» για την απόκτησή του. Στο παιχνίδι έχουν μπει γερά και οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι του ελληνικού μπάσκετ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Ας εξετάσουμε τα δεδομένα…


Στη Βαρκελώνη η κριτική προς τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει φουντώσει, λόγω της απώλειας του ισπανικού πρωταθλήματος από τη Ρεάλ και της αποτυχίας να κατακτήσει τη Euroleague.

Όπως είναι λογικό, η… μπάλα παίρνει και κάποιες από τις βασικές επιλογές του Σάρας και μια από αυτές είναι ο Νικ Καλάθης. Ο Έλληνας γκαρντ ετοιμάζει βαλίτσες και πιθανότατα η θητεία του στην Μπαρτσελόνα θα ολοκληρωθεί μετά από 2 χρόνια κι όχι όπως προέβλεπε το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2020.

Μάλιστα, στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Σατοράνσκι θα καλύψει το κενό του Καλάθη. Mε βάση το παραπάνω δεδομένο οι Καταλανοί δείχνουν να πηγαίνουν σε μια επιλογή που διαθέτει σαφώς καλύτερο περιφερειακό σουτ από τον Έλληνα γκαρντ.

Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Νικ Καλάθη: Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε ανήκει στα μεγάλα φαβορί για την απόκτηση του Νικ Καλάθη και οι λόγοι είναι αρκετοί.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι εδώ και λίγες ημέρες ο νέος προπονητής της Φενέρ και ο Έλληνας Coach τρέφει απεριόριστη εκτίμηση για τα μπασκετικά προσόντα του Καλάθη.

Ο Ιτούδης θα επιχειρήσει να βάλει έναν δικό του άνθρωπο στη οργάνωση του παιχνιδιού, με τον άλλοτε ηγέτη του Παναθηναϊκού να μοιάζει ως ο ιδανικός παίκτης για να οργανώσει το παιχνίδι των Τούρκων.

Επίσης, ο Ιτούδης μας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι συνεργάζεται με παίκτες που κάνουν αρκετές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Ο Καλάθης είναι κορυφαίος πασέρ, διαθέτει καταπληκτικά αμυντικά προσόντα και με τον τρόπο που αγωνίζεται ξέρει να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του.

ΦΕΝΕΡ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Νικ Καλάθη: Μονακό

Βασική υποψήφια για την απόκτηση του Νικ Καλάθη είναι και η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι αδειάζουν στα γκαρντ αφού ο Παρις Λι συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και ο Μάικ Τζέιμς (ελεύθερος) είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει στο Μόντε Κάρλο. Έτσι στη Μονακό αναζητούν πρωτοκλασάτο γκαρντ και θεωρούν ότι ο Καλάθης θα καλύψει το κενό που δημιουργείται.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Καλάθης λόγω της εμπειρίας που έχει στο κορυφαίο επίπεδο και των ηγετικών του ικανοτήτων στην οργάνωση του παιχνιδιού, διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνει ο εγκέφαλος της Μονακό.

Μονακο ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.00 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Νικ Καλάθη: Ολυμπιακός

Από το καλοκαίρι του 2020 και πριν ο Νικ Καλάθης μετακομίσει από τον Παναθηναϊκό στην Μπαρτσελόνα, υπήρξε φλερτ με τον Ολυμπιακό. Τώρα έχει επανέλθει το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να δούμε μια τέτοια κίνηση που αναμφισβήτητα θα ταράξει τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκτιμά απεριόριστα τις δυνατότητες του Έλληνα γκαρντ και τον θεωρεί «πολυεργαλείο» πάνω στο παρκέ. Μάλιστα, έχει αναπτυχθεί φημολογία ότι ο ίδιος ο Coach του Ολυμπιακού έχει επικοινωνήσει με τον Καλάθη και του εξέφρασε το ενδιαφέρον να μετακομίσει στον Πειραιά.

Η υπόθεση, βέβαια, εξαρτάται και από το αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Αν ο τελευταίος φύγει, τότε οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν γερά για τον Καλάθη, αφού θα αδειάσει θέση στα γκαρντ.

Από εκεί και πέρα, ο Μπαρτζώκας θα πρέπει να βρει τον κατάλληλο τρόπο παιχνιδιού και να συνδυάσει Καλάθη και Σλούκα στα συστήματά του. Ένα ακόμα «αγκάθι» αποτελεί και το πράσινο παρελθόν του παίκτη, ο οποίος στην κοινή γνώμη είναι συνυφασμένος με τον Παναθηναϊκό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 8.00 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Νικ Καλάθη: Παναθηναϊκός

Ψήνεται και δεύτερη επιστροφή του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό!

Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι θα ενεργοποιηθεί προκειμένου οι «πράσινοι» να επιστρέψουν στους τίτλους, αυτόματα ο 33χρονος γκαρντ μπήκε στην «πράσινη» λίστα.

Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε επί της ουσίας να βρει παίκτη να καλύψει το κενό του Καλάθη, μετά την αποχώρησή του, το καλοκαίρι του 2020.

Οι δύο πλευρές γνωρίζονται καλύτερα απ’ όλους. Οι οικονομικές απαιτήσεις του Καλάθη κυμαίνονται πλέον σε πιο λογικά πλαίσια σε σχέση με τα δεδομένα της περασμένης διετίας και ένα πιθανό come back δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Επίσης, κάτι τέτοιο θα εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό των φίλων του συλλόγου στα ύψη και θα δώσει προοπτική για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει.

Ο Καλάθης έχει αγωνιστεί 8 χρόνια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κι έχει κατακτήσει 1 Euroleague, 6 Πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα. Αναμφισβήτητα στους «πράσινους» έζησε τα πιο επιτυχημένα χρόνια της καριέρας του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.00 ΣΤΗ NOVIBET


Επόμενη ομάδα Νικ Καλάθη: Βίρτους Μπολονια – Αρμάνι Μιλάνο

Υπάρχει και ιταλικό ενδιαφέρον για τον Νικ Καλάθη. Η Βίρτους Μπολόνια επιστρέφει στη Euroleague και τα τελευταία χρόνια επενδύει αρκετά χρήματα με στόχο να πρωταγωνιστήσει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

H ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο ψάχνει μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες στη Euroleague και ο Έλληνας είναι ένας από αυτούς.

Η Αρμάνι Μιλάνο, από την άλλη, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας, όμως η φετινή της πορεία στη Euroleague δεν ικανοποίησε κανέναν αφού έμεινε εκτός Final 4.

Ο έμπειρος προπονητής Ετορε Μεσίνα θα επιδιώξει να αλλάξει το… μυαλό της ομάδας του και η περίπτωση του Καλάθη δεν αποκλείεται να τον απασχολήσει ανάλογα και με τις αποχωρήσεις στη θέση 1.

ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΤΑΛΟΣ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ;


Επόμενη ομάδα Νικ Καλάθη: Παρτιζάν

Η Παρτιζάν είναι αουτσάιντερ (απόδοση 12.00) για την απόκτηση του Νικ Καλάθη. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τη νέα σεζόν θα παίξει στη Euroleague και θα εντάξει στο ρόστερ της έμπειρους παίκτες.

Ο Σέρβος προπονητής γνωρίζει τον Καλάθη από το κοινό τους πέρασμα στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, για να υπάρξει ενδεχόμενο συνεργασίας θα πρέπει οι πρώτες επιλογές του Καλάθη να ναυαγήσουν.



Διαβάστε ακόμα…

Παναθηναϊκός Μπάσκετ: Επόμενος Προπονητής


freeagents euroleague novibet

Ελεύθεροι Παίκτες της EuroLeague που Ξεχωρίζουν


hezonja1 novibet

Μεταγραφές Μπάσκετ: Επόμενη ομάδα Μάριο Χεζόνια

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ