el
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Εuro 2020 Προγνωστικά: Η μπάλα ζεματάει στους «8»

Πάμε για φινάλε στο Euro2020 αφού πλέον έχουμε μπροστά μας την τελική οκτάδα και στα μάτια μας ξεκάθαρη εικόνα για τις ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά. Διαβάστε τα προγνωστικά για τα ζευγάρια της φάσης των «8» σε κορυφαίες αποδόσεις.

Ποιος θα περίμενε ότι από τον «όμιλο του θανάτου» και οι τρεις πανίσχυρες ομάδες (Γαλλία, Πορτογαλία και Γερμανία) θα παρακολουθήσουν τη συνέχεια της διοργάνωσης από την TV;

Σίγουρα ελάχιστοι, όμως το μόνο σίγουρο ότι όσοι πόνταραν κόντρα στα παραπάνω φαβορί έχουν πλεονέκτημα.

Με 600+ αγορές στη Novibet, αλλά και μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα το παιχνίδι γίνεται πιο διασκεδαστικό και τα προγνωστικά μας σε ειδικά στοιχήματα είναι «hot».

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ: Ελβετία – Ισπανία

Πρόκειται για το πρώτο ζευγάρι στη φάση των «8», την Παρασκευή (7 μ.μ.) στην Αγία Πετρούπολη.

Οι Ελβετοί με περίσσιο θράσος έστειλαν την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γαλλία, στο σπίτι της. Η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς παίζει με άγνοια κινδύνου, διαθέτει αστείρευτες δυνάμεις, τρεξίματα και απέδειξε ότι έχει το μυαλό της περισσότερο στην επίθεση παρά στην άμυνα.

Αναμφισβήτητα έχει κερδίσει το χειροκρότημα και έχει πετύχει την έκρηξη συναισθημάτων που επιζητούν οι φίλοι του ποδοσφαίρου.

swissfan_novibetgr

Πέτυχε τρία γκολ απέναντι στη Γαλλία (3-3) κι ενώ έχανε στο 81’ με 1-3, ισάριθμα τέρματα σκόραρε απέναντι στην Τουρκία (3-1), δέχθηκε τρία γκολ από την Ιταλία (0-3) και στην πρεμιέρα έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με την Ουαλία.

Γαλλία – Ελβετία  –  Highlights

 

Οι Ισπανοί και στο φετινό Euro διαθέτουν τη μαγική τους υπεροψία που συχνά τους χαρακτηρίζει. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε είναι ικανοί να διαλύσουν οποιαδήποτε ομάδα βρουν στο διάβα τους, αλλά και έτοιμοι να πατήσουν το κουμπί της αυτοκαταστροφής.

Τάσεις αυτοκτονίας παρουσίασαν στα δύο πρώτα ματς του γκρουπ που έμειναν στο Χ με Σουηδία (0-0), Πολωνία (1-1), αλλά και στο νοκ-άουτ παιχνίδι με την Κροατία (3-3) όπου λυτρώθηκαν στην παράταση (5-3). Με τη Σλοβακία έκαναν επίδειξη δύναμης (5-0) και τρόμαξαν εχθρούς και φίλους.

Κροατία – Ισπανία – Highlights

 

Κοιτώντας τις στοιχηματικές αποδόσεις στη Νοvibet στο συγκεκριμένο ζευγάρι το Goal το βρίσκουμε σε απόδοση 1.92 και οι πιθανότητες να επιβεβαιωθεί είναι αρκετές.

ΣΤΑ COMBO BETS ΤΟ GG & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

Οι Ελβετοί, με δεδομένο ότι οι Ισπανοί γυρίζουν την μπάλα με υπομονή που σπάει νεύρα, διαθέτουν το υλικό να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις και να εκνευρίσουν τους αμυντικούς του Λουίς Ενρίκε.

ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ NOVIBET Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.90, ΕΝΩ ΤΟ 6.10 ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΤΚΟΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΑ 11 ΜΕΤΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ FuN BETS


ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ: Βέλγιο – Ιταλία

Το βραδινό ματς της Παρασκευής είναι ανάμεσα σε Βέλγιο και Ιταλία στο Μόναχο.

Διακρίνεται μικρός φαβοριτισμός της Ιταλίας και οι λόγοι είναι ξεκάθαροι. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι τρόμαξε κόσμο και κοσμάκη με το 3/3 στον όμιλο χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ (3-0 την Τουρκία, 3-0 την Ελβετία και 1-0 την Ουαλία).

Στους «16» κι εκεί που όλοι περίμεναν να συνεχίσει σαν «Ferrari» έγινε «Fiataki» και απέκλεισε με καρδιοχτύπια στην παράταση (2-1) την Αυστρία.

italia_novibetgr

Πάντως, επειδή στο ποδόσφαιρο κανείς δεν κερδίζει μόνο με τα λόγια οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι οι «Ατζούρι» δείχνουν διψασμένοι και αγωνίζονται με μεγάλη αγωνιστική διάθεση στη διοργάνωση.

Ιταλία – Αυστρία – Highlights

 

Το Βέλγιο με το 4/4 επιβεβαιώνει όσους τοποθέτησαν την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στα φαβορί για την κατάκτηση του Euro.

Πέτυχε επαγγελματικές νίκες στον όμιλο με Ρωσία (3-0), Δανία (2-1) και Φινλανδία (2-0), ενώ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία στάθηκε τυχερή και τελικά κατάφερε να στεναχωρήσει τον Κριστιάνο Ρονάλτο με πρόωρο αποκλεισμό.

Βέλγιο – Πορτογαλία – Highlights

 

Δύο ομαδάρες θα κονταροχτυπηθούν σε ουδέτερο έδαφος.

ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ Χ ΣΤΟ 3.10 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ

  • Η ισοπαλία από ημίχρονο προσφέρεται στη Novibet σε απόδοση 4.50!
  • Το ενδεχόμενο η πρόκριση να κριθεί στα πέναλτι δεν είναι απίθανο και το βρίσκουμε στη Novibet στο 4.80
  • Ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίνσιτς, δεν αποκλείεται να… χάσει την μπάλα και να χρειαστεί να πάει στο VAR!

ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗ NOVIBET ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 3.00!


ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ: Τσεχία – Δανία

Το Σάββατο στις 7 μ.μ στο Μπακού θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά Τσεχία και Δανία. Αμφότερες συγκαταλέγονται στις ευχάριστες εκπλήξεις του Euro και ο κόσμος περιμένει ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Η Τσεχία στους 16 πραγματοποίησε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της διοργάνωσης, αφού νίκησε 2-0 την Ολλανδία και πέρασε στα προημιτελικά. Δεν είναι ιδέα μας, αλλά παρατηρήθηκε ότι η Τσεχία όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και καλύτερη πάνω στο χορτάρι.

Στον όμιλο η ομάδα του Γιάροσλαβ Σιλχάβι νίκησε τη Σκωτία (2-0), έμεινε στην ισοπαλία με την Κροατία (1-1) και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Αγγλία (0-1).

Ολλανδία – Τσεχία – Highlights

 

Η Δανία ξεπέρασε για τα καλά το σοκ της πρεμιέρας με τον Κρίστιαν Έρικσεν. Μετά τις δύο ήττες στον όμιλο από Φινλανδία (0-1) και Βέλγιο (1-2) οι Δανοί μπήκαν στην πρίζα και μοίρασαν τεσσάρες σε Ρωσία (4-1) και Ουαλία (4-0).

Τα δύο τελευταία τους σκορ ουσιαστικά αντικατοπτρίζουν το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ στο τερέν. Για τον παραπάνω λόγο έχουν- σύμφωνα και με τις αποδόσεις- τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ουαλία – Δανία – Highlights

 

Το ερώτημα που μας απασχολεί είναι αν στο παιχνίδι θα επικρατήσει η επιθετική διάθεση της Δανίας ή η πιο αμυντική τακτική της Τσεχίας.

Οι Τσέχοι ό,τι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα είναι με τέσσερα σερί Under, ενώ οι Δανοί στηρίζονται στο ποδοσφαιρικό ρητό «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση».

ΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GG) ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.50 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Με δεδομένο ότι το ματς είναι «ζωής και θανάτου» αναμένεται να πάει στη δύναμη.

Οι Τσέχοι μας έχουν δείξει ότι είναι σκληρή ομάδα και δεν πρόκειται να αφήσουν τους Δανούς να αποκτήσουν ρυθμό. Θα πέσουν σίγουρα και κάποιες κλωτσιές κι αν στραβώσει το ματς τα νεύρα θα τεντωθούν. Ο διαιτητής δεν θα διστάσει να βγάλει από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα.

H ΤΣΕΧΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 9.50 ΣΤΗ NOVIBET

Όποιος διστάζει να πάρει τέτοιο ρίσκο υπάρχει και το 4.85 για να βγει μια τουλάχιστον κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση.


ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ: Ουκρανία – Αγγλία

Το βράδυ Σαββάτου Ουκρανία και Αγγλία θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν περίμεναν οι Ουκρανοί ότι θα φτάσουν τόσο μακριά στη διοργάνωση. Τίποτα βέβαια δεν είναι τυχαίο, καθώς ο Αντρέι Σεφτσένκο έχει φτιάξει ομάδα με όλη της σημασία της λέξης.

Η ομάδα του «Σέβα» με μόλις μια νίκη (κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία 2-1) πέρασε στους «16», παρότι ηττήθηκε από Ολλανδία (2-3) και Αυστρία (0-1). Στο νοκ άουτ ματς με τη Σουηδία οι Ουκρανοί δεν παρέδωσαν ποτέ τα όπλα και με αστείρευτες δυνάμεις, αλλά και παίκτη παραπάνω από το 99′, πήραν την πρόκριση στο τελευταίο λεπτό της παράτασης (2-1).

Σουηδία – Ουκρανία – Highlights

 

Η Αγγλία, μετά τη μεγάλη πρόκριση στους «16» απέναντι στη Γερμανία, τραγουδάει το “its coming home” και ονειρεύεται την ευρωπαϊκή κούπα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Τα λιοντάρια δεν έχουν δεχτεί γκολ στο Euro κι όλα τα παιχνίδια τους έχουν σταματήσει στο Under (1-0 με Κροατία, 0-0 με Σκωτία, 1-0 με Τσεχία και 2-0 με Γερμανία).

Αυτό οφείλεται, όχι μόνo στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία, αλλά και στον φορμαρισμένο τερματοφύλακα Τζόρνταν Πίκφορντ. Ο 27χρονος γκολκίπερ της Έβερτον ουσιαστικά επιβεβαιώνει όσους στέκονται στο ότι τα πάντα ξεκινούν από τον τερματοφύλακα.

Γερμανία – Αγγλία – Highlights

 

Αναμένουμε το κλασικό προσεχτικό παιχνίδι από την Αγγλία κι όποτε βρουν την ευκαιρία τα «λιοντάρια» θα δαγκώσουν. Έτσι παίζουν σε ολόκληρη τη διοργάνωση και η συνταγή τους δεν πρόκειται να αλλάξει.

Η ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΓΚΟΛ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΣΤΗ NOVIBET

Επειδή ο Πίκφορντ μοιάζει ανίκητος ας ρίξουμε μια ματιά στα πέναλτι.

ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.80

Οι Άγγλοι δεν είναι πρώτη φορά που παρουσιάζονται ως μεγάλο φαβορί για την κούπα, αλλά στο φινάλε καταλήγουν σε κλάματα.

Σκεπτόμενοι το απογοητευτικό παρελθόν των Άγγλων σε μεγάλες διοργανώσεις υπάρχει ένα fun bet σε απόδοση 5.00. Αυτό αφορά την πρόκριση της Ουκρανίας απέναντι στους Βρετανούς.


Διαβάστε περισσότερα…

Η Απόλυτη Εμπειρία του Ευρωπαϊκού στο EuroHouse της Novibet


 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ