el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Φενέρμπαχτσε – Εφές: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/04/2023

«Αίμα και άμμος» στην Τουρκία: Φενέρμπαχτσε και Εφές διασταυρώνουν τα ξίφη τους (20:45) στην 33η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ήττα.

Οι back to back πρωταθλητές μένουν και τυπικά εκτός πλέι-οφ αν ηττηθούν, ενώ οι γηπεδούχοι ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα «κλειδώσει» την παρουσία τους στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση του Blog της Novibet για την απολαυστική μάχη στις τελευταίες αγωνιστικές και για τα σενάρια πρόκρισης στην post season.

Για το τεράστιο ντέρμπι στο «Ulker Sports And Event Hall» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς στην Τουρκία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Η σπουδαία αναμέτρηση παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Euroleague!

 


Φενέρμπαχτσε – Εφές: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/04/2023

Τεράστιο ντέρμπι, πραγματικός «τελικός» για τις δύο κορυφαίες ομάδες της γειτονικής χώρας. Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα για τη Φενέρμπαχτσε και την Εφές: Οι γηπεδούχοι (18-14) θέλουν νίκη για να νιώσουν άνετοι στη μάχη για τα πλέι-οφ της Euroleague και οι φιλοξενούμενοι (16-16) ψάχνουν… οξυγόνο, αφού με ήττα αποχαιρετούν και μαθηματικά την πιθανότητα παρουσίας τους στην οκτάδα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κυνηγά μάλιστα έναν απίθανο συνδυασμό αποτελεσμάτων, που περιλαμβάνει το δικό της απόλυτο (2/2), 0/2 της Μπασκόνια και μία νίκη της Ζαλγκίρις. Ουσιαστικά οι back to back πρωταθλητές στην Ευρωλίγκα επιδιώκουν ισοβαθμία με τη Ζαλγκίρις, στην οποία έχουν το πάνω χέρι.

Η Φενέρ είναι λίγο πιο άνετη, όμως, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο Blog της Novibet, γνωρίζει ότι με δύο ήττες κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι-οφ. Κατά πάσα πιθανότητα, μία νίκη είναι αρκετή για τους Δημήτρη Ιτούδη, Νικ Καλάθη, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστα Αντετοκούνμπο, όμως και πάλι γίνεται… χαμός με το τελικό πλασάρισμα σε μία πραγματικά «τρελή» και συναρπαστική Regular Season.

Αν και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία τώρα, η Φενέρμπαχτσε κέρδισε στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου με 88-79. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μάρκο Γκούντουριτς, που σημείωσε 19 πόντους με 5/6 τρίποντα.

Επιστρέφοντας στο… σήμερα, o Δημήτρης Ιτούδης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Σκότι Ουίλμπεκιν, που είναι τραυματίας, ενώ εκτός είναι και ο Ντέβιν Μπούκερ με πρόβλημα στο γόνατο. Στην άλλη πλευρά, ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπράιαντ Ντάνστον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τούρκος προπονητής βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο προσκήνιο, αφού υπήρξε έντονη φημολογία για συνάντησή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο περιθώριο συζητήσεων ενόψει της νέας σεζόν. Ο Αταμάν διέψευσε κατηγορηματικά ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τόνισε πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις επόμενες μάχες της ομάδας του…


Φενέρμπαχτσε – Εφές: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική

Η Φενέρ διανύει ένα κάκιστο αγωνιστικά διάστημα, που εκφράστηκε στο 100% με τη βαριά ήττα από την Μπασκόνια (92-69). Νωρίτερα, η Φενέρ έχασε από τη Ρεάλ (90-75), την Αρμάνι (82-75) και τη Βαλένθια (82-80), ενώ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στη διοργάνωση κέρδισε μόνο τη Ζαλγκίρις (87-79). Έτσι, η «σίγουρη» θέση στα πλέι-οφ εξελίχθηκε σε μία μάχη… ζωής και θανάτου για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία καλείται να κερδίσει και στα δύο ματς που απομένουν ώστε να διεκδικήσει εισιτήριο για το Final Four.

Στατιστικά Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε

Η ήττα σοκ από την Άλμπα (95-93) έφερε αντίδραση από την Εφές, που κέρδισε άνετα την Αρμάνι Μιλάνο (89-69) και τη Βίρτους Μπολόνια (86-67) στην 31η και στην 32η αγωνιστική, αντίστοιχα. Παρόλα αυτά, στο σύλλογο αντιλαμβάνονται ότι το τρένο των πλέι-οφ έχει πιθανότατα χαθεί και το μόνο που απομένει για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι να κερδίσει και να παλέψει για το θαύμα.

Στατιστικά Εφές – Βίρτους Μπολόνια

Βαθμολογία Euroleague

Πρόγραμμα Euroleague

Στατιστικά Φενέρμπαχτσε

Στατιστικά Εφές


Φενέρμπαχτσε – Εφές: Στατιστικά, Προϊστορία 06/04/2023

  • Η Φενέρμπαχτσε μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στην Euroleague.
  • Η Εφές κέρδισε στα δύο τελευταία παιχνίδια της στην Euroleague.
  • Η Φενέρ κέρδισε στο ματς του πρώτου γύρου με 88-79. Επίσης, νίκησε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της κόντρα στην Εφές.
  • Μόνο σε ένα από τα τελευταία έξι παιχνίδια τους κάποια από τις δύο ομάδες έμεινε κάτω από τους 78 πόντους.
  • Ο Τζόναθαν Μότλεϊ είχε 12+ πόντους στα 9/10 τελευταία παιχνίδια τους.
  • Ο Μάρκο Γκούντουριτς έχει τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 10/11 τελευταία ματς του.
  • Ο Ελάιζα Μπράιντ μετρά 10 σερί ματς με 10+ πόντους.
  • Ο Αμάτ Εμπαγιέ ευστόχησε στις τελευταίες 21 βολές του.

 


Φενέρμπαχτσε – Εφές: Προγνωστικά 06/04/2023

Ματσάρα στην Τουρκία με δύο ποιοτικές ομάδες που θα παίξουν για την… ζωή τους στην Euroleague.

Για το σπουδαίο ντέρμπι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet!

ΝΙΚΗ ΕΦΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.82 ΣΤΗ NOVIBET

Η Εφές έχει μπει ξεκάθαρα σε survival mode και παίζει για την επιβίωσή της σε κάθε κατοχή. Η Φενέρ ψάχνει επίσης νίκη, όμως είναι λίγο πιο άνετη βαθμολογικά, ενώ διανύει κακό «φεγγάρι» αγωνιστικά.

OVER 164,5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Παρά την ταμπέλα «Do or Die», το τέμπο αναμένεται να είναι υψηλό και να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ποιότητα και το ταλέντο των σταρ.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ SHANE LARKIN ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 7.50

Ο Αμερικανός σταρ… χρωστάει ένα μεγάλο ματς και η Εφές τον έχει πραγματικά ανάγκη τώρα. Η περιφερειακή άμυνα της Φενέρ ίσως του επιτρέψει να κυριαρχήσει στο παρκέ.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ