el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/05/2023

Ο Ολυμπιακός… έβγαλε τα μάτια του στο 2ο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στο «καυτό» ΣΕΦ και κάπως έτσι οι Τούρκοι «έκλεψαν» το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague, αυξάνοντας παράλληλα τις ελπίδες τους στη σειρά (1-1/στις 3 νίκες η πρόκριση) κόντρα στους πρώτους της regular season, «ερυθρόλευκους».

Σπουδαίας σημασίας το Game 3 (03/05, 20:45) ανάμεσα σε Φενέρ και Ολυμπιακό στο δρόμο για το Final Four του Κάουνας, στην κατάμεστη Ulker Sports Arena (η Φενέρ ανακοίνωσε δύο sold out για τα προσεχή παιχνίδια με τον Ολυμπιακό), με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να θέλει να αποδείξει – για άλλη μία φορά φέτος – ότι παίζει το καλύτερο μπάσκετ στη διοργάνωση.

Ρεκόρ 12-5 μπροστά στο κοινό της η Φενέρμπαχτσε, 10-7 αυτό του Ολυμπιακού μακριά από το ΣΕΦ (μαζί με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ έχουν το καλύτερο απολογισμό εκτός έδρας).

 

Οσον αφορά το Game 3, ο κόουτς Ιτούδης δεν έχει ξανά διαθέσιμο τον αναπληρωματικό ψηλό Ντέβιν Μπούκερ, τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του πολύτιμου Σκότι Γουίλμπεκιν (λείπει εδώ και εβδομάδες) και του έμπειρου Σέρβου φόργουορντ Νεμάνια Μπιέλιτσα.

bartzokas olympiacos novibet

Με όλα τους τα «όπλα» το βράδυ της Τετάρτης στην Ulker Sports Arena οι Πειραιώτες, καθώς παραμένει λευκό το απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το 3ο παιχνίδι της σειράς στην Πόλη.

«Κάναμε καλές προπονήσεις, αλλά καλές είχαμε κάνει και πριν τα δύο πρώτα ματς. Κάποιες φορές είναι θέμα μέρας, προσέγγισης, συγκυριών. Μικρά πράγματα γίνονται πάντα και από όλους τους προπονητές, αλλά με την ίδια τακτική μας είχε προσεγγίσει η Φενέρ και στα προηγούμενα ματς.

Περιμένω δύσκολα παιχνίδια, αλλά το ίδιο δύσκολο θα είναι και για τη Φενέρ.
Εχουμε σημαντικές δυνατότητες και καλούμαστε να τις δείξουμε.

Δεν ήμασταν καλοί στο game 2, αλλά τελικά όλα κρίθηκαν σε 1-2 κατοχές στο τέλος. Αποδεικνύεται ξανά ότι οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».


Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Τι έγινε στο Game 2

Η Φενέρ κατάφερε να μείνει όρθια στο ΣΕΦ (78-82) και να φτάσει στο πολύτιμο για αυτήν break, παρότι στο φινάλε της πρώτης περιόδου βρέθηκε στο -16 (26-10).

Ο Κάρσεν Εντουαρντς (16 π.) ήταν ο game changer για τους Τούρκους, αφού… γύρισε τον διακόπτη όταν το χρειάστηκε η ομάδα του, ενώ τη… δουλειά τελείωσαν οι Μότλι (15 π.), Χέιζ (15 π., 6 ριμπ., 5 ασίστ), Γκούντουριτς (8 π.) και Πιερ (9 π., 7 ριμπάουντ, 3 ασ.).

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επιχείρησε 18 περισσότερα σουτ από τους Πειραιώτες και είχε εξαιρετική αναλογία ασίστ/λαθών (21-7).
Εβαλε και τους πρώτους του πόντους στη σειρά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (8 π.), 8 πόντοι, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ η συνεισφορά του Νικ Καλάθη.

Τα ομαδικά στατιστικά της Φενέρμπαχτσε: 22/45 δίποντα, 7/20 τρίποντα, 17/22 βολές, 42 ριμπάουντ (21 αμυντικά/21 επιθετικά), 21 ασίστ, 6 κλεψίματα, 7 λάθη.

Ο Ολυμπιακός είχε σε κακή βραδιά σχεδόν όλα τα μέλη της… second unit και μοιραία δεν κατάφερε να διατηρήσει το πολύ καλό προβάδισμα του ξεκινήματος.

Μοιραίος στο τέλος ο Σακίλ ΜακΚίσικ (έχασε δύο βολές στο 76-77), την ίδια στιγμή που στους Πειραιώτες κόστισαν πολύ και τα αμυντικά ριμπάουντ που έχασαν στα τελευταία καθοριστικά λεπτά.

Καλό «σημάδι» για τον Ολυμπιακό η… αφύπνιση του Κώστα Σλούκα (18 π.), πάντα είναι… εκεί ο Σάσα Βεζένκοφ (18 π., 7 ριμπ.), πάλεψε ο Μουσταφά Φαλ (7 π., 9 ριμπ., 3 ασίστ), σε ρηχά νερά κινήθηκε οι Παπανικολάου (4 π.), νωθρή εμφάνιση για τα δεδομένα του έκανε και ο Τόμας Γουόκαπ (9 π., 6 ασ., 3 λάθη).

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 18/26 δίποντα, 7/22 τρίποντα, 21/25 βολές, 35 ριμπάουντ (28 αμυντικά/7 επιθετικά), 16 ασίστ, 6 κλεψίματα, 4 μπλοκ, 14 λάθη.


Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 03/05/2023

Στα τέσσερα μεταξύ τους ματς στη φετινή Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός έχει νικήσει τη Φενέρμπαχτσε στα τρία, δείχνοντας την ανωτερότητά του με έναν ιδιαίτερα πειστικό τρόπο.
Χωρίς αγωνιστικά «αγκάθια» η ομάδα του Μπαρτζώκα ψάχνει τουλάχιστον ένα «διπλό» στην Πόλη για να γυρίσει τη σειρά ξανά στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τους Τούρκους, προφανώς έχει μεγαλύτερη συνοχή και ποιότητα και έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Θα τον ακολουθήσουμε σε απόδοση 1,85 στη Novibet.

Το γνωρίζει καλά αυτό το γήπεδο ο Κώστας Σλούκας, έχοντας ζήσει στο παρελθόν μεγάλες στιγμές με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.
Ο Ελληνας πόιντ γκαρντ «ξύπνησε» στο Game 2, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η ομάδα του τον έχει μεγάλη ανάγκη τώρα που η μπάλα καίει. Σε απόδοση 2,15 να σημειώσει Over 12,5 πόντους.

Με την εμφάνιση που έκανε στο 2ο παιχνίδι ο Κάρσεν Εντουαρντς έγινε «παράγοντας» στη σειρά.
Ο Αμερικανός γκαρντ είναι εξαιρετικός σκόρερ και το line του παραμένει χαμηλά.
Σε απόδοση 1,91 στη Novibet να πετύχει Over 6,5 πόντους.

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ