el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/10/2023

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σπουδαίο παιχνίδι στην Πόλη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Εκτός έδρας αποστολή για τον Παναθηναϊκό, που δοκιμάζεται στην έδρα της Φενέρ και θα τεθεί αντιμέτωπος του πρώην αρχηγού του, Γιώργου Παπαγιάννη.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά τα δύο πρώτα ματς της σεζόν στο ΟΑΚΑ αρχίζει την πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν με δοκιμασία στην Πόλη κόντρα στην ομάδα του Ιτούδη, αναζητώντας το μεγάλο «διπλό» για να κερδίσει βαθμολογικά, αλλά και σε ψυχολογία.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο ματς στην «Ulker Sports Arena» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/10/2023

Μετά τις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό (ήττα με 78-88) και Μπάγερν (νίκη με 78-71) ήρθε η ώρα για την πρώτη εκτός έδρας εξόρμηση της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, που δοκιμάζεται στην Πόλη απέναντι στη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη έχοντας στη συνέχεια και την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μακάμπι (20/10).

Δύο ομάδες με αντίστοιχους στόχους (Playoffs και Final-4) τίθενται αντιμέτωπες στην «Ulker Sports Arena», με τους «πράσινους» να καλούνται να δείξουν σαφώς καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα έως τώρα επίσημα παιχνίδια τους.

Η νίκη επί της Μπάγερν που ήταν αναγκαία κατακτήθηκε, ωστόσο της διαβολοβδομάδας προηγήθηκε η πολύ δύσκολη νίκη στο Περιστέρι, όπου η κακή εμφάνιση έφερε τη διαφορά ακόμα και στο -19, με τους «πράσινους» να επιστρέφουν στο ματς και να επικρατούν χάρη στο φόλοου του Λεσόρ κι αφού είχε κάνει… ηρωική εμφάνιση ένας αναπάντεχος παίκτης-κλειδί, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Δίκαια ο Έλληνας γκαρντ κέρδισε τα εύσημα του Αταμάν, που είχε σε κακή μέρα τον Βιλντόζα, κάτι που ελλείψει Σλούκα δυσκόλεψε τα πράγματα για την ομάδα του.

ataman pao novibet

Ωστόσο τώρα ο αρχηγός της ομάδας επιστρέφει, καθώς ταξίδεψε με την αποστολή και θέλει να επανακάμψει ώστε η ομάδα του να πάρει τη νίκη σε μία έδρα που δυσκολεύεται πάρα πολύ.

Είναι χαρακτηριστικό πως από το 2012 σε 11 επισκέψεις στην Πόλη, μόλις μία φορά το «τριφύλλι» επικράτησε, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στο φινάλε της σεζόν 2021/2022 (59-62) και θέλει να σπάσει αυτή την κακή παράδοση.

Ασφαλώς ισχυρό κίνητρο έχει και ο Αταμάν, ο οποίος επί χρόνια ήταν μόνιμος αντίπαλος της Φενέρ κυρίως ως κόουτς της Εφές και της Γαλατά και επιστρέφει αυτή τη φορά ως προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ ο Σλούκας θα αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά την πρώην ομάδα του.

Φυσικά αναμένεται με ενδιαφέρον η πρώτη αναμέτρηση του Παπαγιάννη με το «τριφύλλι», καθώς η μεταγραφή του το καλοκαίρι στην τουρκική ομάδα αντί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αγωνιστικά η Φενέρ έχει επίσης ρεκόρ 1-1, καθώς νίκησε στην Πόλη την Αρμάνι Μιλάνο (85-82) και ηττήθηκε στην Ισπανία από τη Βαλένθια.


Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική

Η Φενέρ κυνήγησε ως το τέλος αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τη «Fonteta» καθώς ηττήθηκε από τη Βαλένθια (77-74).

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε με 17 πόντους τον Ντόρσεϊ και με 14 τον Γουίλμπεκιν αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα παρά την επιστροφή από το -14 στο πρώτο μέρος.

Τα ομαδικά στατιστικά της Φενέρμπαχτσε: 15/28 δίποντα, 11/37 τρίποντα, 11/19 βολές, 32 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 6 κλεψίματα, 6 κοψίματα, 9 λάθη.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον «μαραθώνιο» απέναντι στην Μπάγερν στο ΟΑΚΑ (78-71) σε ένα παιχνίδι που είχε το προβάδισμα από το πρώτο δευτερόλεπτο ως το τέλος χωρίς να το χάσει ούτε στιγμή και εφόσον ήταν πιο προσεκτικός στα ριμπάουντ (13 επιθετικά πήραν οι φιλοξενούμενοι) θα είχε καθαρίσει πιο εύκολα το παιχνίδι.

Ο Λεσόρ με 16 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, ενώ ακολούθησαν Γκραντ (14) και Γκριγκόνις (11) ώστε να καλυφθεί και το κενό του απόντα Σλούκα.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 17/28 δίποντα, 9/24 τρίποντα, 17/19 βολές, 32 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 6 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 14 λάθη.


Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 17/10/2023

O Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Πόλη κόντρα στη Φενέρ, αναζητώντας το πρώτο «διπλό» της σεζόν, στο πρώτο παιχνίδι της πρώτης διπλής αγωνιστικής. Το παιχνίδι αναμένεται να εξελιχθεί σε ντέρμπι καθώς αμφότερες οι ομάδες απέχουν από την απαιτούμενη ετοιμότητα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ +5.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Σλούκας ταξίδεψε με την αποστολή και επιστρέφει στη δράση θέλοντας να βοηθήσει αποφασιστικά την ομάδα του. Το… μάτι τραβά η απόδοση που αξίζει τον κόπο για να κάνει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στο παιχνίδι.

ΣΛΟΥΚΑΣ OVER 0.5 ΚΛΕΨΙΜΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ