el
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Flash Bets – Αποκλειστικά στη Novibet

Η Novibet εξελίσσεται και πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά με την αποκλειστική υπηρεσία των Flash Bets, που ξεκινά με σκοπό να αναβαθμίσει την στοιχηματική εμπειρία του παίκτη.

Με 150+ αγορές ανά ματς και νέες αγορές ανά 20-30”, τα Flash Bets προσφέρουν ένα νέο, γρήγορο και διαδραστικό «παράθυρο» στο περιβάλλον της Novibet, ενώ στο τραπέζι βρίσκονται πλέον και τα Flashwins για έξτρα κέρδη και μεγάλα έπαθλα!

Τι είναι τα Flash Bets

O πρωτοποριακός μηχανισμός των Flash Bets, που υφίσταται αποκλειστικά στη Novibet, λειτουργεί με έναν απλό και εύχρηστο τρόπο. Κατά τη διάρκεια ενός οποιουδήποτε αγώνα, ο παίκτης θα έχει μπροστά του περισσότερες από 150+ επιλογές για στοιχηματισμό με νέες αγορές ανά 20-30”.

Γρήγορα και χωρίς κόπο, το Flash Bet στέκεται σε απλές ερωτήσεις της φύσης “Ναι – Οχι”, “Ομάδα Α – Ομάδα Β”, “Over – Under” και σε ερωτήσεις που αφορούν ομαδικά η ατομικά επιτεύγματα, όπως Γκολ, Κόρνερ, Οφσάιντ, Κάρτες και ούτω καθεξής.

Τα FlashBets είναι αγορές που επιλύονται γρήγορα και επιβεβαιώνονται άμεσα, κάτι που τοποθετεί τη συγκεκριμένη, αποκλειστική υπηρεσία της Novibet σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής σε στοιχηματικό περιβάλλον.

Στο FlashBets, όλες οι αγορές για στοιχηματισμό τροφοδοτούνται από έναν μηχανισμό προτάσεων που παρέχει συναρπαστικές αγορές στους παίκτες. Έτσι, εξοικονομείται χρόνος που θα χρειαζόταν ο παίκτης ώστε να βρει την καλύτερη επιλογή για το bet του.

Επιπρόσθετα, κάθε FlashBet θα περιλαμβάνει ένα στοιχείο ή μία πληροφορία για την εκάστοτε αγορά, παρέχοντας στους παίκτες στατιστικά, tips και οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει περισσότερη εμπιστοσύνη σχετικά με την επιλογή τους.

Πως εμφανίζονται τα Flash Bets

Τα Flash Bets εμφανίζονται με έναν απλό τρόπο στην οθόνη του παίκτη: Κατά τη διάρκεια του αγώνα παρουσιάζεται ένα παράθυρο με τα προτεινόμενα στοιχήματα και όλα λειτουργούν άμεσα, προς όφελος μίας ευχάριστης στοιχηματικής εμπειρίας.

Παράδειγμα αποτελεί η παρακάτω εικόνα:

Τι είναι τα Flashwins

Τα FlashWins είναι ένας μηχανισμός επιβράβευσης για τους παίκτες. Μέσα από την αποκλειστική υπηρεσία της Novibet, ο παίκτες έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο ανταμοιβής.

Για να ενεργοποιηθούν τα FlashWins, πρέπει να έχει τοποθετηθεί ένα στοίχημα 5+ ευρώ μέσω του ειδικού περιβάλλοντος των Flash Bets.

Όσο για το έπαθλο: Έως και 25.000Є περιμένουν αποκλειστικά τους παίκτες της Novibet!

Άμεση Πληρωμή Κερδών σε όλα τα Flash Bets

Τα Flash Bets συνοδεύονται με Άμεση Πληρωμή Κερδών. Ο παίκτης λαμβάνει αμέσως το ποσό που κερδίζει μέσω της αποκλειστικής υπηρεσίας της Novibet, αφού πρόκειται για αγορές που επιλύονται γρήγορα και επιβεβαιώνονται άμεσα.

Δεν υπάρχει πλέον αναμονή για να ολοκληρωθεί ο αγώνας ή, για παράδειγμα, το ημίχρονο: Το αποτέλεσμα για κάθε FlashBet αποφασίζεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Σε ποια αθλήματα μπορείτε να παίξετε Flash Bets

Σε πρώτη φάση, τα Flash Bets με 150+ επιλογές ανά παιχνίδι θα προσφέρονται στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο και στο Στοίχημα Μπάσκετ. Φυσικά, ο παίκτης μπορεί να επιλέξει το αγαπημένο του πρωτάθλημα και τους αγώνες που εκείνος επιθυμεί για να ποντάρει και να ζήσει την πρωτοποριακή εμπειρία των Flash Bets.

Δημοφιλείς διοργανώσεις στα Flash Bets

Τα Flash Bets, η αποκλειστική υπηρεσία της Novibet, θα προσφέρεται στα πιο δημοφιλή και αγαπημένα πρωταθλήματα. Για παράδειγμα, ο κάθε παίκτης θα μπορεί να ποντάρει για Στοίχημα στη Superleague, για Στοίχημα στην Premier League, για Στοίχημα στη LaLiga και για Στοίχημα στο Champions League στο ποδοσφαιρικό… κομμάτι, ενώ το ίδιο ισχύει φυσικά και στο μπάσκετ, με παραδείγματα το Στοίχημα στην Euroleague και το Στοίχημα στο ΝΒΑ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ