el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φούλαμ – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/01/2023

«Ντερμπάκι» στο Λονδίνο από την 7η αγωνιστική της Premier League. Η Φούλαμ που πηγαίνει «τρένο» θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Υποδέχεται την Τσέλσι (22.00), η οποία κινδυνεύει με τις εμφανίσεις της να… τινάξει τη χρονιά στον αέρα!

Εντυπωσιάζει μετά την επανέναρξη η ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Παραμένει αήττητη μετά το Μουντιάλ ενώ το περασμένο Σάββατο προκρίθηκε και στην επόμενη φάση στο Κύπελλο Αγγλίας φτάνοντας τις τέσσερις διαδοχικές νίκες με την εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στη Χαλ (0-2).

Από την πλευρά τους, οι «μπλε» προσπαθούν να ξεπεράσουν τις back to back ήττες από την Μάντεστερ Σίτι, με την τελευταία την προηγούμενη Κυριακή να σηματοδοτεί και τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της Τσέλσι στην έδρα της Φούλαμ για την 7η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!


Φούλαμ – Τσέλσι: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/01/2023

Ασταμάτητη δείχνει η Φούλαμ μετά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα το επιβεβαίωσε και με τη σοβαρότητα που έδειξε στην αναμέτρηση στην έδρα της Χαλ για το Κύπελλο Αγγλίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός άνοιξε το ροτέισον αλλά όχι τον στόχο της ομάδας του, που πήρε ακόμη μία νίκη και μαζί και την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Ο δρόμος άνοιξε στο 37ο λεπτό με το τέρμα του Κουρζάβα, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Τζέιμς πέτυχε το δεύτερο γκολ και «σφράγισε» το εισιτήριο.

fulham chelsea2 novibet

«Κάποιες φορές μπορεί η ενέργειά μας να μην είναι στα ίδια επίπεδα, ωστόσο, η σωστή νοοτροπία μπορεί να μας κρατήσει στον σωστό δρόμο. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους μετά τη διακοπή. Έχουμε τέσσερις νίκες και έχουμε κρατήσει σε τρία ματς απαραβίαστη την εστία μας. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι λοιπό. Θα είναι πολύ δύσκολο για όλους μας, που κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Η επιθυμία και η ενότητα όμως εντός της ομάδας μας κάνουν να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά», είπε ο Μάρκο Σίλβα.

Επιστροφή στην Premier League λοιπόν για τους «cottagers» που με τις τρεις διαδοχικές νίκες τους έχουν εκτοξευτεί στη βαθμολογία και πλέον έχουν μπει στο κόλπο της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Το πρόγραμμα δεν είναι καθόλου ευνοϊκό ενόψει της συνέχειας, αφού ουσιαστικά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Βέβαια, η εξασφάλιση της παραμονής δείχνει να έχει «κλειδώσει» οπότε το μόνο άγχος της ομάδας στα ματς κόντρα σε Τσέλσι, Νιούκαστλ και Τότεναμ είναι ευχάριστο αφού καλείται να επιβεβαιώσει πως μπορεί να αλλάξει status!

fulham chelsea3 novibet

Για την Τσέλσι τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η ομάδα μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι στη σεζόν με την πλάτη στον τοίχο και με κακή ψυχολογία. Οι «μπλε» επιστρέφουν στο πρωτάθλημα έχοντας χάσει και τον στόχο του Κυπέλλου Αγγλίας, αφού η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε άνετα σε ένα «σαρωτικό» 4-0 στο «Etihad» χάρη σε τέρματα των Μαχρέζ (23’, 85’), Άλβαρες (30’), Φόντεν (38’). Το «άδειασμα» της ομάδας στο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου όπου έδωσε τρία γκολ στον αντίπαλο ήταν ενδεικτικό για να αναδείξει την κακή νοοτροπία και την έλλειψη ψυχραιμίας που πληρώνει στα τελευταία της ματς.

fulham chelsea4 novibet

Κάπως έτσι τελείωσε το εφιαλτικό τριήμερο απέναντι στην ομάδα του Γκουαρντιόλα, καθώς είχε προηγηθεί και η εντός έδρας ήττα για το πρωτάθλημα. Εκεί, όπου έτσι όπως συνεχίσει η ομάδα του Πότερ έχει τεράστιο πρόβλημα στη βαθμολογία της Premier League. Έχοντας μόλις μία νίκη μετά την επανέναρξη (1-1-1) Ο 47χρονος τεχνικός βλέπει την Τσέλσι να έχει απομακρυνθεί από την ευρωπαϊκή ζώνη. Η γκρίνια είναι έντονη στις τάξεις των οπαδών, πάντως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η θέση του στην άκρη του πάγκου δείχνει ασφαλής.

«Νόμιζα πως θα ήμασταν καλύτεροι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Προφανώς δεν βρισκόμαστε σε καλή στιγμή και παρότι το πρώτο 20λεπτο ήταν κλειστό δεν μπορέσαμε να επιτεθούμε αλλά ούτε και να αμυνθούμε όπως θα ήθελα. Η συνέχεια στο ματς ήταν σκληρή και η αλήθεια είναι πως υποφέραμε», ήταν τα λόγια του Πότερ που πλέον στρέφεται στα δύο must-win παιχνίδια κόντρα σε Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας πριν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

fulham chelsea5 novibet

Φούλαμ – Τσέλσι: Στατιστικά & Προϊστορία 12/01/2023

  • To πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις έχει η Τσέλσι, καθώς σε 66 ματς έχει επικρατήσει στα 39. Η Φούλαμ έχει 7 νίκες, ενώ 20 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Η Τσέλσι μετράει επτά σερί νίκες στην Premier League κόντρα στη Φούλαμ. Η τελευταία νίκη των «cottagers» ήταν το 2006.
  • Αήττητη μετά το Μουντιάλ η Φούλαμ (4-1-0), που έχει τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Οι ¾ τελευταίες νίκες της ομάδας του Μάρκο Σίλβα έχουν συνδυαστεί με No Goal.
  • Στο 1-1-2 οι επιδόσεις της Τσέλσι μετά το Μουντιάλ.
  • Στην Premier League οι «μπλε» έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς (1-1-3).
  • Μακριά απ’ το «Stamford Bridge» η ομάδα έχει ένα «διπλό» και τέσσερα Under 2.5 Γκολ στα τελευταία πέντε στο πρωτάθλημα (1-2-2).

Φούλαμ – Τσέλσι: Προγνωστικά 12/01/2023

Η Φούλαμ «πετάει» και χτίζει χαρακτήρα εκτός από καλύτερη βαθμολογική θέση. Ο Μάρκο Σίλβα αποδυκνύει πως εκμεταλλεύτηκε το διάστημα της διακοπής και τώρα καλείται να οδηγήσει την ομάδα του σε ένα δύσκολο γκρουπ αγώνων έχοντας και πάλι απέναντί της τα προγνωστικά στοιχήματος.

Η Τσέλσι αδυνατεί να βγάλει αντίδραση. Το χειρότερο είναι πως παράλληλα με την κακή αγωνιστική της εικόνα καλείται να ρισκάρει αφού έχει μείνει επικίνδυνα πίσω στη βαθμολογία. Με το κακό κλίμα να κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση στους «μπλε» η Φούλαμ έχει ευκαιρία ακόμη και χωρίς τον Μίτροβιτς.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΦΟΥΛΑΜ ΣΤΟ 3.30 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Φούλαμ – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

fulham chelsea6 novibet

Φούλαμ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/01/2023

O Αλεξάντρ Μίτροβιτς αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα στο μυαλό του Μάρκο Σίλβα, καθώς ο Σέρβος πρώτος σκόρερ της ομάδας (15/10) είναι τιμωρημένος. Έτσι, παρότι παραμένει «άσφαιρος» στο πρωτάθλημα, ο Κάρλος Βινίσιους θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Σταθερά εκτός ο Κεμπανό, ενώ ο Ντάφι κάνει αγώνα δρόμο να ξεπεράσει την ίωση που τον άφησε πίσω το τελευταίο διάστημα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λένο – Τετέ, Ριμ, Ανταραμπιόγιο, Ρόμπινσον – Ριντ, Παλίνια – Ντε Κόρντοβα Ρίντε, Περέιρα, Γουίλιαν – Βινίσιους

fulham chelsea7 novibet

Τσέλσι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/01/2023

Μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους οι Μεντί και Λόφτους-Τσικ. Αγωνίστηκε ο Φοφανά στο δεύτερο ημίχρονο στο «Etihad» και δίνει μία έξτρα λύση στον Πότερ, που συνεχίζει με τους Τζέιμς, Καντέ και Μπρόγια στα πιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Αθπιλικουέτα, Κουλιμπαλί, Σίλβα, Κουκουρέγια – Κόβατσιτς, Ζακάρια, Ζορζίνιο – Ζίγες, Χάβερτς, Μάουντ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ