el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γαλλία – Κροατία: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 13/06/2022

Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Παρίσι. Η Γαλλία, που έχει μείνει τελευταία στον όμιλό της, παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί ώστε να ξαναμπεί στη μάχη της πρόκρισης. Υποδέχεται την Κροατία, που έχει δύο βαθμούς περισσότερους και θεωρητικά βολεύεται και με την ισοπαλία.

Οι «τρικολόρ» έχουν μόλις δύο βαθμούς. Ξεκίνησαν με ήττα από τη Δανία τις υποχρεώσεις τους και στη συνέχεια πήραν δύο ισοπαλίες απέναντι σε Κροατία και Αυστρία. Στη βαθμολογία κυνηγούν τη Δανία στην κορυφή, όπου έχει έξι βαθμούς και παίζει εντός έδρας με την Αυστρία στο άλλο ματς του ομίλου.

Από τη δική τους πλευρά, οι παίκτες του Ντάλιτς ξαναμπήκαν με αποφασιστικό τρόπο στη μάχη της πρόκρισης ύστερα από τη νίκη τους στην Κοπεγχάγη. Μαζί με το «Χ» κόντρα στην ομάδα του Ντεσάν έχουν τέσσερις βαθμούς, ενώ είχαν ανοίξει με ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στην Αυστρία.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, 0% γκανιότα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!


Γαλλία – Κροατία: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/06/2022

Και στη Βιέννη η Γαλλία είδε την κούραση και την έλλειψη φρεσκάδας να παίζει τον ρόλο της. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Βάιμαν στο 37ο λεπτό και επί της ουσίας μπορεί να νιώθει τυχερή με τον βαθμό, αφού το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 83ο λεπτό από τον Μπαπέ, που πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Πλέον το ματς με την Κροατία έχει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα του Ντεσάν, καθώς απέχει τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Στα ματς του Σεπτεμβρίου οι Γάλλοι κλείνουν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο με εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Αυστρία και την τελευταία αγωνιστική παίζουν στην Κοπεγχάγη κόντρα στη Δανία, σε ένα ματς όπου ελπίζουν να έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

france croatia4 novibet

Στη Γαλλία παρά τα προβλήματα που υπάρχουν υπάρχει μεγάλη πίστη για την πρώτη νίκη και την ανατροπή της κατάστασης στη βαθμολογία. Οι αρκετές χαμένες ευκαιρίες κόντρα στην Αυστρία κάνουν τους παίκτες των τρικολόρ να νιώθουν αδικημένοι από το τελευταίο αποτέλεσμα κάτι που φάνηκε τόσο από τις δηλώσεις του Ντιντιέ Ντεσάν όσο και του Καρίμ Μπενζεμά.

«Μας έλειψε πολύ ακόμη ένα γκολ γιατί είχαμε ευκαιρίες, όμως ο τερματοφύλακας της Αυστρίας είχε καλές αποκρούσες. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε και το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο όπου επιστρέψαμε, ανεβάσαμε τον ρυθμό μας, πιέσαμε και αξίζαμε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, όμως είναι πραγματικότητα πως τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν δυσκολίες. Είμαστε απογοητευμένοι με τη βαθμολογία, όμως το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσουμε», είπε ο επιθετικός της Ρεάλ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να συμπληρώνει:

«Από αυτά που ήμασταν σε θέση να κάνουμε η αλήθεια είναι πως είμαι ικανοποιημένος, οι παίκτες μου όμως θα έπρεπε να επιβραβευτούν από το αποτελέσμα. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, παρότι στο παιχνίδι κάναμε πολύ όμορφα πράγματα».

france croatia5 novibet

Απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δυναμική επιστροφή τους στον όμιλο είναι οι Κροάτες. Παρά το σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και τη δεδομένη κούραση η μεγάλη νίκη (0-1) επί της Δανίας στο τελευταίο ματς στην Κοπεγχάγη έβαλε δυναμικά τη Χρβάτσκα στο κόλπο της πρόκρισης.

Ο Ντάλιτς διαχειρίστηκε έξυπνα το παιχνίδι. Σαφώς τον βόλεψε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι πέταξαν αρκετές καλές στιγμές στο Πάρκεν, ωστόσο, η αλλαγή διάταξης και η είσοδος πιο φρέσκων ποδοσφαιριστών από τον πάγκο ήταν καθοριστική ώστε να κλέψει η ομάδα του το αποτέλεσμα με το τέρμα του Πάσαλιτς στο 69ο λεπτό.

france croatia7 novibet

Πλέον η Κροατία είναι γερά στη μάχη της πρόκρισης και θα επιχειρήσει να κάνει ακόμη μία αγωνιστική υπέρβαση και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Παρίσι ώστε να ενισχύσει τις πιθανότητές της. Τον Σεπτέμβριο κλείνει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με εντός έδρας ματς απέναντι στη Δανία, ενώ την τελευταία αγωνιστική παίζει στη Βιέννη κόντρα στην Αυστρία.

«Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην ήμασταν καλοί, όμως στο δεύτερο με την αλλαγή σχηματισμού και την είσοδο των Μόντριτς και Κόβατσιτς άλλαξαν τα πάντα. Στη συνέχεια κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι και αξίζαμε σίγουρα τη νίκη. Το φοβόμουν πως δεν ήμασταν έτοιμοι για τόσα ματς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αλλά οι παίκτες μου έπαιξαν φανταστικά στο τελευταίο παιχνίδι, έτρεξαν πολύ και πάλεψαν και το ίδιο είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και απέναντι στη Γαλλία. Το έχω τονίσει ξανά πως η προσπάθειά μας δεν σταματά και αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό ακόμη και από τα αποτελέσματα», είπε ο Ντάλιτς.


Γαλλία – Κροατία: Στατιστικά & Προϊστορία 13/06/2022

  • Στο ματς του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο Σπλιτ. Η Γαλλία προηγήθηκε με τέρμα του Ραμπιό (52’) και οι Κροάτες απάντησαν με πέναλτι του Κράμαριτς (83’).
  • Το G/G έχει επιβεβαιωθεί και στα τρία ματς της Γαλλίας μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.
  • Η ομάδα του Ντεσάν έχει πετύχει τρία γκολ στον όμιλο, όλα με διαφορετικούς σκόρερ.
  • Το Under 2.5 Γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της Κροατίας.
  • Η ομάδα του Ντάλιτς δεν έχει βρει δίχτυα μόνο στην ήττα της από την Αυστρία (0-3) στην πρεμιέρα.

france croatia9 novibet

Γαλλία – Κροατία: Προγνωστικά 13/06/2022

Η Γαλλία είναι με την πλάτη στον τοίχο, η Κροατία επέστρεψε και έχει ελπίδες. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη και η αλήθεια είναι πως είναι σε θέση να τα καταφέρουν, καθώς αντικειμενικά λόγω μεγαλύτερου βάθους στο ρόστερ υπερτερούν σε σχέση με τους κουρασμένους παίκτες του Ντάλιτς.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ UNDER 3,5 ΓΚΟΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2,20 ΣΤΗNOVIBET

france croatia2 novibet

Γαλλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/06/2022

Εκτός αποστολής πλέον ο Καντέ ύστερα από το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε. Δεν υπολογίζεται ούτε ο Λούκας Ερνάντεζ, ο οποίος παντρεύεται και πήρε ειδική άδεια από τον Ντεσάν, που δεν υπολογίζει τους Βαράν, Πογκμπά και Ζιρού. Οι «τρικολόρ» θα διατηρήσουν το 4-2-3-1 και δεν αποκλείεται και πάλι να υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού πολλές θέσεις παραμένουν ανοιχτές.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Παβάρ, Κονατέ, Σαλιμπά, Τ. Ερνάντεζ – Καμαρά, Τσουαμενί – Ντιαμπί, Κομάν, Γκριεζμάν – Μπενζεμά

france croatia6 novibet

Κροατία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/06/2022

H αποστολή της Κροατίας εξακολουθεί να είναι γεμάτη προβλήματα. Συνεπώς οι επιλογές του Ντάλιτς είναι περιορισμένες. Βέβαια, βάσει των όσων είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι δεν αποκλείεται να επιχειρήσει ένα μικρό ροτέισον προκειμένου να ρίξει στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο παίκτες που έχουν πιεστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σόσα και Μπάρισιτς, που παρέμειναν στην αποστολή, όμως εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λιβάκοβιτς – Στάνισιτς, Τσαρ, Έρλιτς, Γιουράνοβιτς – Μόντριτς, Κόβατσιτς – Βλάσιτς, Πάσαλιτς, Όρσιτς – Μπούντιμιρ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ