el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γκενκ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/08/2023

Μεγάλο ματς για τον Ολυμπιακό στο Βέλγιο. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Γκενκ (21:00) και θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το προβάδισμα από το 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες θα βάλουν… μπροστά την εμπειρία και την κλάση τους, ενώ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς προβλήματα με μοναδικό στόχο την πρώτη του επιτυχία στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Φυσικά, η Γκενκ θα πιέσει από νωρίς για την ανατροπή και θα στηριχτεί στον αγωνιστικό ρυθμό της, καθώς η σεζόν ξεκίνησε νωρίτερα για τους Βέλγους, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

Για το μεγάλο ματς στο Γκενκ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στο Βέλγιο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Europa League!


Γκενκ – Ολυμπιακός: Παρουσίαση, Ανάλυση 17/08/2023

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό στο Βέλγιο. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Γκενκ (21:00) και θα ψάξουν το αποτέλεσμα που θα τους οδηγήσει στα πλέι-οφ του Europa League.

Μπορεί να μην εντυπωσίασε στο πρώτο ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όμως έκανε αυτό που έπρεπε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Με ένα γρήγορο γκολ του Φορτούνη και με μερικές σπουδαίες επεμβάσεις του Πασχαλάκη στο τέλος, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 την Γκενκ και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ξεκίνησε με νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις του ως προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Σε γενικές γραμμές και με βάση την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, οι Πειραιώτες έδειξαν ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο και σε ποιοτικό επίπεδο φάνηκε πως βρίσκονται λίγο πιο πάνω από τους Βέλγους. Βέβαια, αυτό δεν αρκεί σε τέτοια ματς και όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν μία δύσκολη μάχη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρτίνεθ αναμένεται να εμπιστευτεί την ίδια ενδεκάδα και στο δεύτερο παιχνίδι με την Γκενκ, ωστόσο υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Για παράδειγμα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε τον Ελ Καμπί στην κορυφή της επίθεσης, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος μπορεί να δώσει φρεσκάδα και τρεξίματα στη μεσαία γραμμή.

Στην αντίπερα όχθη, η Γκενκ θα προσπαθήσει να πιέσει από νωρίς, γνωρίζοντας πως έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και καλύτερο ρυθμό σε ματς έντασης. Η νίκη επί της Σερκλ Μπριζ για το πρωτάθλημα (1-0) συνοδεύτηκε με σημάδια αντίδρασης μετά από δύο σερί ήττες και τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Σερβέτ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ η δήλωση του επιθετικού Ζόσεφ Πέντσιλ, που τόνισε ότι η Γκενκ «θα δώσει στον Ολυμπιακό αυτό που του αξίζει», κυριαρχεί στα αποδυτήρια του συλλόγου και στην ψυχολογική προσέγγιση των παικτών του Βόουτερ Φράνκεν.

Πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι η ομάδα που θα προκριθεί από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα αντιμετωπίσει την Τσουκαρίτσκι από την Σερβία στα πλέι-οφ του Europa League.


Γκενκ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 17/08/2023

Ματς ειδικών συνθηκών στο Βέλγιο. Οι γηπεδούχοι πρέπει να βγουν από νωρίς για να πιέσουν και να για να κυνηγήσουν το γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός μπαίνει σε καθεστώς διαχείρισης του αγώνα από θέση οδηγού μετά το 1-0 στο Φάληρο.

Όπως και να έχει, η αναμέτρηση θεωρείται «τελικός» και η πίεση για την πρόκριση βαραίνει και τις δύο ομάδες, έστω και από διαφορετική αφετηρία.

Για το παιχνίδι στο Γκενκ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Η Γκενκ έδειξε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πως μπορεί να απειλήσει την εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και σίγουρα θα ξεκινήσει επιθετικά στη ρεβάνς. Στην άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός διαθέτει ποιότητα και κλάση στη μεσοεπιθετική του γραμμή και αν «χτυπήσει» στα αμυντικά ζητήματα των Βέλγων, τότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα με την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa Conference League.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γκενκ – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γκενκ – Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 17/08/2023

Οι γηπεδούχοι προετοιμάζονται για το ματς χωρίς προβλήματα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ίσως προχωρήσει σε αλλαγές με σκοπό να έχει φρεσκάδα στην αρχική ενδεκάδα και υποψήφιοι για βασικοί είναι οι Αλεξανδρόπουλος και Ελ Καμπί. Δεν υπολογίζεται ο Χουάνγκ, ο οποίος τέθηκε εκτός συλλόγου λόγω διαμάχης για το θέμα του συμβολαίου του.

Γκενκ (4-4-2): Βάντερβορτ – Καγιέμπε, Κουέστα, ΜακΚένζι, Μουνιός – Πέντσιλ, Χροσόφτσκι, Ουαταρά, Ελ Κανούς – Σορ, Αροκοντάρε

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι – Καμαρά, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος – Φορτούνης, Ελ Αραμπί (Ελ Καμπί) Μασούρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ