el
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γερμανία – Αγγλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 07/06/2022

Στον 2ο όμιλο του α’ γκρουπ δυναμικότητα στο UEFA Nations League το ένα ντέρμπι διαδέχεται το άλλο και αυτή την Τρίτη (21.45) δεσπόζει η κορυφαία μονομαχία ανάμεσα σε Γερμανία και Αγγλία για τη 2η αγωνιστική.

Στην «Allianz Arena» του Μονάχου οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν την πρώτη τους φετινή νίκη στη διοργάνωση. Τα «πάντσερ» προέρχονται από ισοπαλία με την Ιταλία στην Μπολόνια, ενώ τα «λιοντάρια» από ήττα σοκ με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Αυτό σημαίνει ότι αμφότερες θα μπουν στο τερέν με την σκέψη στο «τρίποντο», αφού σε αντίθετη περίπτωση θα μπουν σε περιπέτειες.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη θέση του ομίλου οδηγεί μαζί με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα τερματίσουν στην κορυφή των υπολοίπων ομίλων από το League A στα ημιτελικά. Εκεί οι 4 ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ιταλία υποδέχεται την Ουγγαρία.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το ματς στο UEFA Nations League ανάμεσα σε Γερμανία και Αγγλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το παιχνίδι στο Μόναχο παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στο UEFA Nations League!


Γερμανία – Αγγλία: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/06/2022

Η Γερμανία στη 2η αγωνιστική του 2ο όμιλο στο UEFA Nations League περιμένει με άγριες διαθέσεις την Αγγλία και η νίκη είναι μονόδρομος. Τα «πάντσερ», μετά την ισοπαλία (1-1 Video) απέναντι στην Ιταλία δεν έχουν περιθώρια για εντός έδρας «γκέλα» και φιλοδοξούν να βάλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στο σακούλι τους, προκειμένου να μπουν γερά στο παιχνίδι της πρώτης θέσης.

Οι Γερμανοί απέναντι στην Ιταλία ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ανώτεροι, όμως πλήρωσαν την επιθετική τους δυστοκία και κάποια λάθη στην άμυνα. Στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης η «νασιονάλμανσαφτ» έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ιταλοί αντέδρασαν και με γκολ του Πελεγκρίνι πήραν κεφάλι στο σκορ κι ενώ προηγήθηκαν λάθη στην άμυνα. Ωστόσο, οι Γερμανοί «απάντησαν» άμεσα με γκολ του Κίμιχ (73’) και το παιχνίδι έμεινε στο 1-1. Ο μέσος της Μπάγερν ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Γερμανίας, ενώ σε απόδοση τον ακολούθησαν οι Χένριχς και Γκνάμπρι.

italy hungary3 novibet

Με τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της Γερμανίας, Χάνσι Φλικ, κράτησε τη θετική αντίδραση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του μετά το γκολ και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Με βάση την εικόνα που παρουσιάσαμε δεν μπορώ να πω ότι είμαι 100% ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Στην εκκίνηση του αγώνα κυριαρχήσαμε χάσαμε ευκαιρίες, όμως στη συνέχεια κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και πουλάγαμε εύκολα την μπάλα. Το θετικό ήταν ότι μετά το γκολ που δεχθήκαμε αντιδράσαμε άμεσα και μάλιστα παλέψαμε και για τη νίκη .

Θα αναλύσουμε τα λάθη μας και πιστεύω ότι με την Αγγλία θα αντιδράσουμε και θα απαντήσουμε με νίκη».

Από την πλευρά του σκόρερ των «πάντσερ», Ζοσουά Κίμιχ, συμπλήρωσε: «Η Ιταλία είναι σε μεταβατικό στάδιο κι έπρεπε να κερδίσουμε. Αποτελεί δικιά μας ευθύνη το γεγονός ότι δεν τα καταφέραμε. Πρέπει με την Αγγλία να παίξουμε με περισσότερη συγκέντρωση και να μην κάνουμε τόσα πολλά λάθη».

Στο μυαλό των Γερμανών υπάρχει και η αναμέτρηση πριν περίπου ένα χρόνο με την Αγγλία στην τελική φάση του Euro. Τότε τα «λιοντάρια» πλήγωσαν τη «μάνσαφτ» στην φάση των «16» και με τη νίκη (2-0) ξεκίνησαν την αντεπίθεση για τον τελικό της διοργάνωσης. Αναμφισβήτητα οι Γερμανοί θα επιδιώξουν να πάρουν και μια άτυπη ρεβάνς.

Η Αγγλία ηττήθηκε από την Ουγγαρία και ξεκίνησε με «γκρίνια» στο UEFA Nations League. Τα «λιοντάρια» σ’ ένα ματς που είχε γρήγορο ρυθμό έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν, όμως μετά από απερίσκεπτη ενέργεια του Ρις Τζέιμς (έκανε πέναλτι) βρέθηκαν πίσω στο σκορ (66’). Από εκεί και πέρα πίεσαν ασφυκτικά, όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν με αποτέλεσμα να φύγουν με άδεια χέρια από τη Βουδαπέστη.

Πλέον το ζητούμενο για τους Άγγλους είναι να ρεφάρουν την ήττα με ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Μόναχο προκειμένου να παραμείνουν στο κόλπο για την πρώτη θέση του ομίλου.

Για να συμβεί αυτό οι Άγγλοι πρέπει επιθετικά να κυκλοφορήσουν καλύτερα την μπάλα και ο Χάρι Κέιν να ξαναβρεί την ευστοχία του. Όλα δείχνουν ότι ο Αγγλος σταρ θα βρει απέναντί του τον Ρούντιγκερ, έναν παίκτη που γνωρίζει κι από τις μονομαχίες του στην Premier League.

Στο Μόναχο αναμένεται να βρεθούν αρκετοί Άγγλοι φίλαθλοι και ο προπονητής των «λιονταριών», Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, ζήτησε άπαντες να λειτουργήσουν με ποδοσφαιρικά κριτήρια και να αποφευχθούν τα επεισόδια.

«Δεν ξεκινήσαμε θετικά στη διοργάνωση, όμως έχουμε την ποιότητα για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Το ματς κρίθηκε από έναν πέναλτι κι εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Δεν θέλω να είμαι σκληρός με τους παίκτες προέρχονται από μια μεγάλη σεζόν. Πρέπει από την ήττα να μάθουμε και παράλληλα να πεισμώσουμε περισσότερο.

Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την κορυφή του ομίλου πρέπει να νικήσουμε τη Γερμανία. Περιμένω ότι στο Μόναχο θα γίνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο κορυφαίες ομάδες και θα είναι για όλους μια ποδοσφαιρική γιορτή», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Αγγλίας και στη συνέχεια, συμπλήρωσε:

«Τα φώτα όλων θα πέσουν στο συγκεκριμένο ματς κι όλοι πρέπει να βοηθήσουμε για μια λαμπρή βραδιά. Ζητάμε από τους φιλάθλους να μας υποστηρίξουν χωρίς ακρότητες, έτσι μόνο θα βοηθήσουν την ομάδα. Όλοι εργαζόμαστε για τον βασικό μέρος της δουλειάς που είναι το ποδόσφαιρο και ντρεπόμαστε όταν ακούμε για επεισόδια».


Γερμανία – Αγγλία: Στατιστικά & Προϊστορία 07/06/2022

  • Η επικράτηση της Αγγλία (2-0) στο Γουέμπλεϊ στο Euro 2020 ήταν η πρώτη νίκη των «λιονταριών» επί της «νασιοναλμάνσαφτ» σε «νοκ άουτ» παιχνίδι μετά από 55 χρόνια.
  • Οι «μονομαχίες» ανάμεσα σε Γερμανία και Αγγλία μας προσφέρουν παραδοσιακά μεγάλες συγκινήσεις κι έχουν πλούσιο παρελθόν. Από το 2000 και μετά οι ομάδες έχουν αναμετρηθεί 11 φορές.
  • Σε 5 επίσημα παιχνίδια η Αγγλία μετράει 3 νίκες (2-0, 1-5, 1-0) και η Γερμανία 2 επιτυχίες (1-0, 4-1). Στα 6 φιλικά τα «πάντσερ» μετρούν 3 νίκες (1-0, 1-0, 2-1), τα «λιοντάρια» δύο (3-2, 2-1) κι ένα ματς έληξε ισοπαλία (1-1). Με βάση όλα τα παραπάνω συμπεραίνει κανείς ότι η προϊστορία είναι ισορροπημένη.
  • Από τον Αύγουστο του 2021 βρίσκεται στον πάγκο της Γερμανίας ο Χάνσι Φλικ. Έκτοτε η «νασιοναλμάνσαφτ» μετράει 8 νίκες και 2 ισοπαλöiew (1-1 με την Ολλανδία και 1-1 με την Ιταλία).
  • Η ήττα της Αγγλία από την Ουγγραία σταμάτησε το αήττητο σερί 9 παιχνιδιών που είχε χτίσει η ομάδα του Σάουθγκειτ μετά τον τελικό του Euro.
  • Τα 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια της Αγγλίας έχουν λήξει Οver.
  • Με 9 νίκες και μόλις 1 ήττα προκρίθηκε η Γερμανία στο Μουντιάλ του Κατάρ τερματίζοντας με άνεση πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στα 7 από τα 10 παιχνίδια της δεν δέχθηκε γκολ (Νο Goal), ενώ 8 παιχνίδια έληξαν Over.
  • Αήττητη (8-2-0) πήρε το εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ η Αγγλία συγκεντρώνοντας 26 βαθμούς στον όμιλο με Πολωνία, Αλβανία, Ουγγαρία, Ανδόρρα και Σαν Μαρίνο.

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Γερμανία – Αγγλία: Προγνωστικά 07/06/2022

Για το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι έχουμε επιλέξει κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα. Η Γερμανία είναι το φαβορί για τη νίκη, κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις. Ωστόσο, όταν μιλάμε για ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι τα πάντα είναι ανοιχτά.

Αναμένουμε προσεχτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες κι όσο περνάει η ώρα οι προπονητές θα ανοίγουν τα χαρτιά τους…

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Αγγλία και η Γερμανία δέχθηκαν γκολ στην πρεμιέρα τους, μάλιστα παρουσίασαν και σημάδια αστάθειας στην άμυνα.

GOAL-GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Στα Combo Bets βρίσκουμε αρκετές επιλογές και η πιο δελεαστική είναι

ΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ & OVER 1,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET


Γερμανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/06/2022

Ο Μάρκο Ρόις τέθηκε στη διάθεση του Χάνσι Φλικ για το μεγάλο ντέρμπι, όμως δεν πρόκειται να ξεκινήσει βασικός.  Δεν υπολογίζονται οι Τερ Στέγκεν, Ντράξλερ, Γκίντερ. Σε σχέση με το ματς με την Ιταλία θα γίνει φρεσκάρισμα και αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί Γκίντογαν, Χάβερτζ που διαθέτουν κι εμπειρία από τα γήπεδα της Premier League.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1):  Νόιερ – Κέρεν, Σίλε, Ρούντιγκερ, Ράουμ – Γκίντογαν, Κίμιχ – Γκνάμπρι, Μίλερ, Μουσιάλα – Χάβερτζ.

Αγγλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/06/2022

Ο Σαουθγκέιτ ψάχνει τρόπο να λύσει το επιθετικό πρόβλημα και να προσφέρει τις κατάλληλες βοήθειες στον Χάρι Κέιν. Ο Στέρλινγκ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Ο Φόντεν είναι «νοκ άουτ» λόγω Covid.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Πίκφορντ – Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τζέιμς – Άρνολντ, Ράις, Φίλιπς, Σακά – Στέρλινγκ, Γκρίλις, Κέιν.



Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ