el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γερμανία – Λετονία: Προγνωστικά, Ανάλυση 06/09/2023

Γερμανία και Λετονία τίθενται αντιμέτωπες στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (11:45) και διεκδικούν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Για το σπουδαίο παιχνίδι στη Μανίλα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μία θέση στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου διεκδικούν Γερμανοί και Λετονοί σε έναν σπουδαίο προημιτελικό, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στα μετάλλια, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να… επιζήσουν από τη μονομαχία της Μανίλα.

Τα «πάντσερ» που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο τουρνουά τίθενται αντιμέτωπα της Λετονίας που έχει εκπλήξει ευχάριστα και έχει κάνει ονειρεμένο ντεμπούτο στη διοργάνωση.

Ο νικητής του σπουδαίου προημιτελικού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Team USA που  νίκησε εύκολα την Ιταλία (100-63).

Για το μεγάλο ματς στο Mall Of Asia Arena επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο τρίτος προημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023!


Γερμανία – Λετονία: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/09/2023

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για Γερμανία και Λετονία που στοχεύουν στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στις ΗΠΑ, ωστόσο για να μπουν στη ζώνη των μεταλλίων χρειάζεται να περάσουν τον σκόπελο του προημιτελικού.

Τα «πάντσερ» του Ντένις Σρέντερ με 5-0 είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του τουρνουά και θέλει να ζήσει ξανά μέρες 2002, όταν με τον Ντιρκ Νοβίτσκι είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην Ινδιανάπολη. Μάλιστα έφτασε στην οκτάδα για πρώτη φορά μετά το 2006 και δείχνει έτοιμη για δεύτερη σερί επιτυχία, μετά το χάλκινο μετάλλιο στο περσινό Eurobasket.

«Η Λετονία είναι η μεγάλη έκπληξη, ωστόσο παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Παίζουν σκληρά και πολύ καλά. Έχουν νικήσει Γαλλία και Ισπανία και πρέπει να τους αποδώσουμε τα εύσημα γι’ αυτό» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Γερμανών και άλλοτε προπονητής του Άρη, Γκόρντον Χέρμπερτ

Από την άλλη πλευρά η Λετονία του Λούκα Μπάνκι παρότι δεν έχει τον μεγάλο της σταρ Κρίσταπς Πορζίνγκις, έχει ήδη τρυπήσει το ταβάνι της, έχοντας δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο για να φτάσει στα προημιτελικά στην πρώτη συμμετοχή της στη διοργάνωση και φιλοδοξεί να πάει ακόμα πιο ψηλά.

Η ομάδα της πρώην ΕΣΣΔ ουσιαστικά είναι η αιτία του πρόωρου αποκλεισμού της απερχόμενης πλέον πρωταθλήτριας κόσμου Ισπανίας την οποία νίκησε στον δεύτερο γύρο, ενώ έχει ως μεγάλο όπλο το τρίποντο, σουτάροντας περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα πίσω από τα 6.75μ., με ποσοστό 40.2%.

Η Γερμανία από την πλευρά της έχει εξαιρετική επίδοση στα κλεψίματα, καθώς έχει 9.6 ανά αγώνα, ενώ αμφότερες κάνουν λίγα λάθη (10.6 η Γερμανία, 10.4 η Λετονία ανά αγώνα).


Γερμανία – Λετονία: Οι δωδεκάδες 06/09/2023

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γκόρντον Χέρμπερτ): Άιζακ Μπονγκά, Μάοντο Λο, Νιλς Γκιφάι, Γιοχάνες Φόιγκτμαν, Φραντς Βάγκνερ, Ντάνιελ Τάις, Μόριτζ Βάγκνερ, Ντένις Σρέντερ, Τζούστους Χόλατζ, Γιοχάνες Τίμαν, Αντρέας Ομπστ, Ντέιβιντ Κρέιμερ.

ΛΕΤΟΝΙΑ (Λούκα Μπάνκι): Ρόντιονς Κούρουκς, Ντάβις Μπέρτανς. Ντάιρις Μπέρτανς, Ρόλαντς Σμιτς, Άρτουρς Στράουτινς, Κλαβς Κάβαρς, Άιγκαρς Σκέλε, Αντρέις Γκρατζούλις, Αντσέις Πασέτσνικς, Άρτουρς Κούρουκς, Άρτουρς Ζάγκαρς, Κρίστερς Ζόρικς.


Γερμανία – Λετονία: Προγνωστικά 06/09/2023

Μεγάλος προημιτελικός στη Μανίλα που υπόσχεται συγκινήσεις. Αμφότερες κυνηγούν τη διάκριση κι έχουν δείξει πως έχουν τα φόντα. Οι Γερμανοί έχουν πιο γεμάτο και έμπειρο ρόστερ κουβαλώντας την ταμπέλα του φαβορί, ωστόσο το σίγουρο είναι πως θα δούμε καλό θέαμα.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ (93.4 η Γερμανία, 90 η Λετονία) και το Over μπορεί να είναι μια αποδοτική επιλογή.

OVER 169.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Η Γερμανία είναι ομάδα που μοιράζει το σκορ, με τον Ντάνιελ Τάις να είναι από τους μπροστάρηδες. Σκοράρει 11 πόντους αγώνα, δύο φορές έχει ξεπεράσει τους 13 πόντους και αναμένεται να πάρει προσπάθειες, τελειώνοντας φάσεις κοντά στο καλάθι αλλά και με κάρφωμα από καταστάσεις pick n roll.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΤΑΪΣ OVER 12.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.65 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γερμανία – Λετονία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ