el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ελλάδα – Σερβία: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/08/2023

Το κλασικό τουρνουά «Ακρόπολις» ξεκινά με ματσάρα: Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Σερβία (19:45) σε ένα παραδοσιακό και μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι.

Η «Επίσημη Αγαπημένη» ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών μετά τις δύο νίκες επί των Σλοβένων και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ενώ οι Σέρβοι προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους και να καλύψουν τις απουσίες των μεγάλων αστεριών τους.

Για το φιλικό στο ΟΑΚΑ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 600+ αγορές στη Novibet το ματς της Εθνικής μας ομάδας με την Σερβία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλες οι αγορές στο Τουρνουά Ακρόπολις! 


Ελλάδα – Σερβία: Παρουσίαση, Ανάλυση 08/08/2023

Μετά την συγκίνηση για την απόσυρση της φανέλας του εμβληματικού Νίκου Γκάλη, η Εθνική έδειξε τα… δόντια της στο ΟΑΚΑ και κέρδισε ξανά τους Σλοβένους με 88-77. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκανε το back to back στα φιλικά με την παρέα του Λούκα Ντόντσιτς και έτσι ανέβασε επίπεδο στο κομμάτι των προσδοκιών και της αισιοδοξίας.

Ο Μιχάλης Λούντζης και ο Ντίνος Μήτογλου είναι – μέχρι στιγμής – τα μεγάλα κέρδη της προετοιμασίας, δείχνοντας διάθεση σε κάθε μπάλα, ενώ και ο Τόμας Ουόκαπ παρουσιάστηκε σα να είναι μέλος της ομάδας για χρόνια. Οι τρεις τους, μαζί με τους Γιώργο Παπαγιάννη, Κώστα Παπανικολάου, Θανάση Αντετοκούνμπο, Ιωάννη Παπαπέτρου και Γιαννούλη Λαρεντζάκη θα αποτελέσουν τον κορμό της «Γαλανόλευκης», η οποία περιμένει περισσότερα από τους Νίκο Ρογκαβόπουλο και Δημήτρη Μωραίτη.

Από εκεί και πέρα, το ερωτηματικό γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παραμένει ισχυρό. Ο σούπερ σταρ των Μπακς απέχει από την προετοιμασία προσπαθώντας να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και κάθε μέρα που περνά τον απομακρύνει όλο και πιο πολύ από την πιθανότητα  συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Επίσης, η Εθνική περιμένει και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος επίσης βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

greece serbia prognostika novibet

Για την Σερβία υπάρχει.. πέπλο μυστηρίου. O Σβέτισλαβ Πέσιτς καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον σπουδαίο Νίκολα Γιόκιτς και τον εξίσου ποιοτικό Βασίλιε Μίσιτς, κάτι που αυτόματα κατέβασε το επίπεδο στο ρόστερ. Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς θα αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη και δίπλα του θα βρει αρκετά αστέρια της Euroleague, όπως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Μάρκο Γκούντουριτς, ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο Βάνια Μαρίνκοβιτς και ο Άλεν Σμάιλαγκιτς. Οι νεαροί NBAers Νίκολα Γιόβιτς και Φίλιπ Πετρούσεφ θα έχουν την ευκαιρία τους και συνολικά κανένας δεν μπορεί να πει ότι οι Σέρβοι κατεβαίνουν με σύνθεση ανάγκης ή με τα «δεύτερα».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό τους στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου θα αντιμετωπίσουν (στη φάση των ομίλων) το Νότιο Σουδάν, την Κίνα και το Πουέρτο Ρίκο.


Ελλάδα – Σερβία: Προγνωστικά 08/08/2023

Το «Ακρόπολις» συνοδεύεται πάντα με μεγάλα παιχνίδια και, συνήθως, η Εθνική παρουσιάζει καλό πρόσωπο, αφού έχει και την στήριξη των φιλάθλων της. Στα χαρτιά, η Σερβία μοιάζει πιο δυνατή, όμως η εικόνα της Ελλάδας στα δύο ματς με την Σλοβενία έδειξε πως ο Δημήτρης Ιτούδης δουλεύει πολύ καλά με τους παίκτες του.

Για το ματς στο ΟΑΚΑ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Νovibet.

ΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ (-3,5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Οι αρκετές απουσίες έχουν δώσει μία μεγάλη ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες της Εθνικής και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στα δύο ματς με τους Σλοβένους. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη μοιάζει διψασμένη, παλεύει για κάθε μπάλα και αυτό ίσως παίξει τον ρόλο του κόντρα στους Σέρβους, οι οποίοι δεν έχουν ρυθμό στα πόδια τους.

ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ OVER 10,5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Μιλουτίνοφ θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες λόγω της απουσίας του Γιόκιτς και θα έχει σίγουρα βασικό ρόλο στα πλάνα του Πέσιτς. Ο παίκτης του Ολυμπιακού μπορεί να εκμεταλλευτεί την έλλειψη σέντερ από τη μεριά της Εθνικής (εκτός του Παπαγιάννη) και να ξεπεράσει τους 10 πόντους.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ελλάδα – Σερβία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ