el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χαρτς – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 24/08/2023

Ώρα πλέι-οφ για τον ΠΑΟΚ. Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Χάιντουκ και το εξαιρετικό ξεκίνημα στη Super League, ο «Δικέφαλος» μπαίνει στη μάχη για τον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa Conference League αντιμετωπίζοντας τη Χαρτς στο Εδιμβούργο (21:45).

Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ότι η καθοριστική ρεβάνς θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Τούμπας και σίγουρα θέλουν να κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψει να… ντυθούν με τα ρούχα του φαβορί στο ζευγάρι.

Είναι προφανές ότι το έργο του ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολο, αφού η Χαρτς είναι μία σκληρή ομάδα, η οποία είναι μέχρι στιγμής αήττητη στις υποχρεώσεις τη εντός συνόρων. Παράλληλα, οι Σκωτσέζοι απέκλεισαν την ισχυρή Ρόζενμποργκ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ανατρέποντας την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς με γκολ στο 92ο λεπτό στην έδρα τους (3-1).

Για το σπουδαίο παιχνίδι στο Τάινκαστλ Παρκ του Εδιμβούργου επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια  γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το πρώτο παιχνίδι για τα πλέι-οφ του Europa Conference League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει η δράση στο Europa Conference League!


Χαρτς – ΠΑΟΚ: Παρουσιάση, Ανάλυση 24/08/2023

Σπουδαίο ματς για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τη Χαρτς στο Εδιμβούργο (21:45) και θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa Conference League.

Η εμφατική τριάρα και η μεγάλη πρόκριση επί της Χάιντουκ έφεραν τον ΠΑΟΚ μία ανάσα από τα γκρουπ του Europa Conference League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου διέλυσε τους Κροάτες με πρωταγωνιστή τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που πέτυχε δύο γκολ και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την πρόκληση της Χαρτς στα πλέι-οφ.

«Δεν μπορώ να συγκρίνω την Χαρτς με την Χάιντουκ, όπως επίσης δεν συνέκρινα την Χάιντουκ με την Μπεϊτάρ. Η Χάιντουκ ήταν μια καλή ομάδα. Τώρα εχουμε μπροστά μας μια βρετανική ομάδα με πολλά τρεξίματα, με πολύ ένταση, με πολλές σέντρες. Μία ομάδα που θα κυνηγήσει τις χαμένες δεύτερες μπαλιές, οπότε πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό σε ομάδα που έχουμε απέναντί μας», σημείωσε σχετικά με τον αγώνα ο Λουτσέσκου, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Φιλίπε Σοάρες, στον τιμωρημένο Ραχμάν Μπάμπα και στον Αλί Σαμάτα.

Ο έμπειρος επιθετικός χτύπησε στο 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, πάλεψε για να είναι έτοιμος, όμως στο τέλος δεν τα κατάφερε. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται οι Χάρης Τσιγγάρας και Ιβάν Νάσμπεργκ. Ερωτηματικό υπάρχει γύρο από τον Μαγκόμεντ Οζντόεφ, ο οποίος αντιμετωπίζει θέμα με τη βίζα του και δίνει μάχη με τον χρόνο ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στη Σκωτία.

Σε περίπτωση που το πρόβλημα λυθεί, ο Ρώσος θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα, ενώ την θέση του Μπάμπα θα πάρει ο Ράφα Σοάρες. «Σίγουροι» είναι οι Κοτάρσκι, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ και Τόμας.

Στην άλλη μεριά, η Χαρτς θέλει να πάρει ώθηση από την έδρα της και να βρει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να νιώσει πιο άνετα στη ρεβάνς της Τούμπας. Η ομάδα του Φράνκι ΜακΑβόι ξεκίνησε εντυπωσιακά στη σεζόν και στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League απέκλεισε τη Ρόζενμποργκ με μεγάλη ανατροπή στη Σκωτία. Μετά την ήττα με 2-1 στη Νορβηγία, η Χαρτς κέρδισε με 3-1 και με γκολ στο 92ο λεπτό.

Επίσης, εντός συνόρων, οι Σκωτσέζοι παραμένουν αήττητοι με μία νίκη, μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα και με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Πάτρικ Θιστλ για το Λιγκ Καπ.


Χαρτς – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 24/08/2023

Ο πρώτος «τελικός» για μία θέση στους ομίλους του Europa Conference League συνοδεύεται με την απουσία φαβορί και αουτσάιντερ. Η Χαρτς έχει καλή έδρα και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, ενώ και ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τις εντυπωσιακές νίκες απέναντι σε Μπεϊτάρ και Χάιντουκ.

Η εμπειρία του Λουτσέσκου σε τέτοια ματς ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση, όπως και το γεγονός ότι η ρεβάνς που θα κρίνει τα πάντα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην Τούμπα.

Για το πρώτο ματς των δύο ομάδων στα πλέι-οφ του Europa Conference League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

O ΠΑΟΚ δεν έχει λόγο να πιέσει από νωρίς στο ματς και να παίξει επιθετικά. Η Χαρτς θέλει να είναι προσεκτική και κάπως έτσι προκύπτει το λογικό συμπέρασμα για ισοπαλία στο ημίχρονο.

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Όπως έκανε και στην Κροατία, ο «Δικέφαλος» θα προσπαθήσει να φέρει το ματς στα μέτρα του, κατεβάζοντας το τέμπο και διατηρώντας την κατοχή. Αν δεν μπει γκολ νωρίς στο ματς, τότε δύσκολα θα καταγραφεί Over 2.5 τερμάτων.

hearts paok prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Χαρτς – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Χαρτς – ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 24/08/2023

Αρκετά τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αλί Σαμάτα και Φιλίπε Σοάρες, καθώς και στον τιμωρημένο Ραχμάν Μπάμπα. Ο Μαγκόμεντ Οζντόεφ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και η παρουσία του στην αναμέτρηση είναι αμφίβολη, ενώ και ο Χάρης Τσιγγάρας, που βρίσκεται στην αποστολή, είναι μακριά από το 100% της σωματικής του κατάστασης.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι δεν έχουν θέματα και προετοιμάστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αναμέτρηση. Έτσι, ο Φράνκι ΜακΑβόι θα βασιστεί στους έντεκα που… κουβάλησαν στην πρόκριση επί της Ρόζενμποργκ.

Χαρτς (4-4-2): Κλαρκ – Άτκινσον, Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλι – Όντα, Ντέβλιν, Ντένχολμ, Κοκρέιν – Μπόις, Σάνκλαντ

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Σοάρες – Σβαμπ, Τσιγγάρας (Οζντόεφ) – Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Τόμας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ